CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 22-3-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul kahwin semoga bulan 1 tahun depan dah dapat anak ye, i macam pernah terbaca lobenak kata seteru mandul sebab tak ngandung2... Soo ni untuk lobenak sedor sikitlah ye anak tu Tuhan yang bagi bukan ko kahwin terus confirm dapat anak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 22-3-2021 11:17 PM
mana bukti kad jemputannya, dah page berapa takde yg bukti......

Printer rosak.... si Loli baru call technician sistur
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:27 PM
kalau lofa sendiri suruh tutup mulut? dia nak buat suprise la kt korang ni yg tak habis habis spek ...

jadahnye nk terduduk.. yg teragung sgt ke lopa tu smpai org kena terduduk tergamam bile die jadi nikah..

bullshit.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pujangga22 replied at 22-3-2021 10:35 PM
tak pyh tgu reporter..macik2/akak2/family tree lopa yg tlbih sudu akn update dkt socmed..nak rahsi ...


Jah nk rahsia2 ke.mmg tak la.  Jah kan perlukan puji2an dr seluruh msia dan dunia.  Baru hidup jah serasa seperti dialam sorga gituhhhhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kat ig fans semua dah counting days sabtu ni..ramai dah tahu bila lofa nikah
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 22-3-2021 11:39 PM
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:27 PM
kat ig fans semua dah counting days sabtu ni..ramai dah tahu bila lofa nikah

Hoi ko ingat nk sambut New Year tepi pantai ke nk countdown tunggu bunga api bagai? Astafirulllah ..ingat tasbih kt tangan Jah tuuuu tsk tsk!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tadika_action replied at 22-3-2021 10:51 PM
Keluarga PU Riz ni sanggup eh mengadap walaupun anak kena cerca semua

Batak perhatian juga gama ...

Menantu dambaan katanya cuols
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 22-3-2021 11:17 PM
mana bukti kad jemputannya, dah page berapa takde yg bukti......

Pegi la DM suku-sakat dia sekor2 kalo kamu betoi nak tau..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-3-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:30 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:27 PM
kat ig fans semua dah counting days sabtu ni..ramai dah tahu bila lofa nikah

aku percaya jer kl berita ni dr fans lopa sb banyak fans lopa rapat dgn mama rimau..xkan la dpt info xsahih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:32 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 10:38 PM
So skrg ni sapa yg buat hebahan pasal kahwin..ko kan dgn loli kan?

Jahlop ni dia nak acah2, reputz gi bkampung serbu rumah, ala2 mcm faz ngn fattah aritu.. dia pun nak jgk merasa mcm kena serbu ngn reputz. Tggu la geng sskjp ni duk mgelupur sekor2 kt igs.. MO sama je dr dlu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lunnny83 replied at 22-3-2021 11:30 PM
aku percaya jer kl berita ni dr fans lopa sb banyak fans lopa rapat dgn mama rimau..xkan la dpt in ...

iya betul. siapa yg ckp pu haris tak syg lofa tu ha tgk sekarang ni dia mmg nak nikah dah dgn lofa
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur jah da nk kawen.  Kalau tak loli  asik trobek gmbr lama jah bersama suami org.  Ni kan helok post gmbr jah bersama ostad piyu bebird
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nak ucap tahniah pada jah in advance...harapnya takde lah kejottan di pagi pernikan ye dak?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 11:07 PM
Awal2 kentot pun mewangi manakala 3th laters... cer tanya yg dh cerai 2x geng ko yg byk pengalam ...

Itu pun untung sgt da klau dpt jumpa 3rd anniversary....hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:07 PM
Berapa banyak janggut PU ni tanam?

Kemain masa perang dilancarkan ssjkp, nektan laharkan pubird pi tanam janggut. Baru ni bt q&a ada netijen tanya tiberr ilang ingatan pulek. iols tasabar tgk gelagat sskjp acah2 mesra dgn pubird di welding of the century nti
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:46 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 22-3-2021 11:49 PM
ejrazak replied at 22-3-2021 11:42 PM
Itu pun untung sgt da klau dpt jumpa 3rd anniversary....hehehe

Kannnn masing2 belum kena semburan Sheltox toksid berterusan puak budu. Besok dah kena..baru terciduk mcm bekas menantu yg lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by melinda_kerr at 23-3-2021 12:06 AM
lolipopbiru replied at 22-3-2021 11:30 PM


Bakal suami tak pakai Rolex ke..zuhudnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 22-3-2021 11:18 PM
Ni watak dari drama korea penthouse

Cait..hakak tak ngk citer tu...hahaha....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.311382 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list