CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ascott tu dekat2 dgn grand hyatt & Mandarin .. mebi kalau jah kawen, family stay ascott. family sheol kan ramai ... cousin2 sheol pun gigih igstory shopping2 baju bagai ... lepas wedding buat family day ke? ape2 pun kita tunggulah .. tak rasa athisha bertunang or kawen. dia kan still study lg. paklim mesti tak bg. ke majlis resepsi nab?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:15 PM | Show all posts
puanserama replied at 23-3-2021 12:26 PM
nak muntah bole ker.. apa yg membuatkan level lopak ko tu tggi sgt. bajetttt

level lopak tinggi sebab dah banyak kali kena rejek tapi masih gigih mencari cinta

sekali kena rejek naik satu anak tangga

ni dah nak sampai Batu Caves dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni reply loli di para akhir pasal hannah...

"sbb apa yg dia ckp psl kita totally salah.."

Kita tu sapowww?? Jeng jeng jeng....

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:17 PM | Show all posts
boringnyaaaaa la haiii hidup jahpuriz ni...  extreme islamic.. tak dapat nak merasa buat aktiviti sama2, berhobi sama2, banter manja2 kat social media mcm orang marhein yg madly in love.. she didn't get to experience those. All she cares is the public's perception
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
So jadilah jah bungkus kawen? Dik jennie dgn lolli akan bersara tak kalau jah bungkus tak kawen jemaat nih? Sis tanya jer...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-3-2021 01:12 PM
ohh...theory nikah majlis tertutup hanya coverup kerana dah lama nikoh.? Mungkin juga. Kesian juga ...

Kejam Bang Mat Panggil jennie biol... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 01:16 PM
Ni reply loli di para akhir pasal hannah...

"sbb apa yg dia ckp psl kita totally salah.."

Loli tu memang circle diorg la.. Dah byk kali kantoi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:30 PM
sebolehnya haters menafikan pu riz beli sampin semalam katanya video lama kt terengganu padahal tu k ...

Ini video baru.. Sebab ada husband nellissa dlm video tu.. Sbb klau wedding aqief laki nelli nie tak dtg wedding aqief
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 11:35 AM
Loli dan Jennie la salah strategy . Nak hype kekonon nye sampai org naik nyampah berlapis sama l ...

Hahaha I can't agree more pasal wrong strategy tu.

Diorang berdua ni ibarat mendiang AyamPH. Elok2 org neutral je tak de belah mana2, terus rasa menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 23-3-2021 10:50 AM
Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju

Baru dpt kelulusan bos besar kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:27 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 01:30 PM
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:22 PM
Loli tu memang circle diorg la.. Dah byk kali kantoi...

Terbokti....jaringan budu tu la yg taksub sangat sampai naik malu org sini membaca nya.Gigih naw nak viral buat thread berlapis-lapis kalah menara Merdeka 118
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:32 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:27 PM
Terbokti....jaringan budu tu la yg taksub sangat sampai naik malu org sini membaca nya.Gigih naw n ...

mcm ada forummer kata nick loli ni ramai yg pakai

tgk siapa yg free.....jah kan ramai adik beradik, kazens
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar gitchew nak tengok Wedding of The Year nokkkss
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 ada tak aksi acah2 menggigil bila disentuh n malu2 kucing dr pasangan pengantin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:36 PM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 01:32 PM
mcm ada forummer kata nick loli ni ramai yg pakai

tgk siapa yg free.....jah kan ramai adik bera ...

Trying hard sangat geng toksid karat acah2 islamik waima...masing2 menompang glamer. Yuk..euw!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 01:36 PM
Trying hard sangat geng toksid karat acak2 islamik waima...masing2 menompang glamer ajer. Yuk! {:1 ...

Taksub n memuja sangat tu ...lain mcm betul fanatik lopak ni... Adoiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:39 PM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 05:15 AM
level lopak tinggi sebab dah banyak kali kena rejek tapi masih gigih mencari cinta

sekali kena  ...

wehhhhhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:39 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:36 PM
Agak2 ada tak aksi acah2 menggigil bila disentuh n malu2 kucing dr pasangan pengantin... : ...

Takkan la menggigil chuolz...mestilah Jah tenang2 mendapat zat dari tasbih 3 meter di tangan nye itew.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:40 PM | Show all posts
Samada esok ke, luse ke waima minggu ni-minggu depan ke Lofa kawen, rakyat masih beum menang.... masih  kena  berjaga2 dn  perlu berwaspada menghadapi  serangan covid19.  Kawen ke, tak kawen ke,  hidup  rakyat tetap  sama je.  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:43 PM | Show all posts
Edited by Addrianna at 23-3-2021 02:24 PM

jom kita meriahkan thread ini dengan bakal suami jahnpd akhirnya impian terlaksana

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:39 PM GMT+8 , Processed in 0.088652 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list