CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:56 PM | Show all posts

Eh kening dia dah bercukur balik ke? lentiknya bulu mata hijabis ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-3-2021 12:22 PM
Waktu tu bala tentera lobenak sentiasa attack abdol dan pajura.

Fattzura pulak di lindungi ole ...

ini semua nak ikut. jah kan mengidolakan dia. so whatever she does jah follow.  or is it actually dah nikah kelmarin?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:57 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

hallooo...dah berpudah brniqab tasbih di jari 24 jam pun masih nak ber bridesmaid jugak ke....

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 23-3-2021 12:20 PM
kedai songket ni kat kuala terengganu kan...mana boleh rentas negeri semata2 nak beli sampin... ki ...

takyah jejauh ...kat bsc pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:59 PM | Show all posts
hady_vit replied at 23-3-2021 12:57 PM
hallooo...dah berpudah brniqab tasbih di jari 24 jam pun masih nak ber bridesmaid jugak ke....

haroslah...bidadari mesti la ada dayang2..pengiring chuolz.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

Kenapa baru cari baju bridesmaid kalau nak kahwin minggu nih? Last minute ke baru decide nak kahwin?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:01 PM | Show all posts
missbunga2021 replied at 23-3-2021 11:53 AM
Kalo nak private n suprise, tu macam fattzura...  Dgn aku2 tertipu masa tu...  wartawan sanggup meng ...

kak nab dgn meran pun surprise gak...

tp kita forum dah tau sbb Seri pecah rahsia

tp rasanya mmg x leh lawan kahwin hannah delisha punya la

dulu jep dgn sari nak kahwin, sari comel saja buat countdown kat IG dia tp dah mmg tau depa bercinta..cuma depa bercxinta tak la tahap merenyam mcm dua makhluk ni..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 23-3-2021 12:54 PM
cerita lama chuolz...tu yg piyu masuk gua membawa diri.

Oh yang case si piyu ummah kena hentam berjemaah trmasuk mama rimau?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:03 PM | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

since kamu rajin check IG pollow mempollow..... jenab dan puris pollow mempollow? Mamazat dan lemak dah pollow puriz balik?




Ehhhh... Hajjah menang anugerah international kat moscow , Russia ? Aisemannnn




Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 23-3-2021 01:09 PM
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...


woiii mangkuk
Award Monaco tu - lebihan Award 2018 dia dapat.. Hahahaha ..nak sgt bg jer la yg lebih2 tahun sebelum tu...

AME - ni anugerah sampah n fanatik yg undi... X de Class lansung anugerah ni.. Retis gred A xhadap nak dtg pun

Setakat Bella hadid.. Hahaha.. Tu jer mampu ko banggakan...

Memang benak ko ni bukan sikit2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kobis kawin sendu tak meriah pulak tu berbungkus2.. dah rupa kahwin kat afghanistan.. tetamu pun kena berbungkus dengan facemask macam pergi mejlis kahwin dekat rumah orang sakit
retis lain kahwin meriah wohoooo sian kobis
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:05 PM | Show all posts
msdummy.2018 replied at 23-3-2021 01:02 PM
Oh yang case si piyu ummah kena hentam berjemaah trmasuk mama rimau?

iyolahhhh....itu yg masing2 low profile setelah dicerca teroks para pembaca harian metro dlm fb..sampai dapat gelaran family toksid.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

Tetaplah tibaiunta...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 11:33 AM
kaka faz and HD tu selevel ke ngan Lofa ? Tu persoalan sebenarnya . Perbandingan yang x berapa nak ...

Jauh nau beza tu.. dari segi classy n beauties... Kaka Faz  n HD jauh la berpuluh tingkat tinggalkan JahZouk..

No worry. Tak semua bab kaka Faz n HD menang. Ada beberapa bab yg JahZouk jauh berpuluh tingkat tinggalkan Kaka Faz n HD... antaranya bab maki hamun cerca orang lain... Bab curi copyright bersiri buat niaga.. bab sombong takabbur pandang rendah orang lain.. bab membohong bersiri... Yg paling dahsyat bab menjual Agama untuk keuntungan dunia. Dahsyat tak dahsyat jualan agama ni, ada pentaksub yg dah level-level kultus... (Kena bodoh-bodohkan jer beli stok tudung kambus tanah bak kata Acik Duda)

@dudaberhias
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:28 PM
Neelofa menang anugerah international kat moscow
bella hadid follow kat ig
Menang anugerah top t ...

Gigih dak Jennie. Yerla Hajjah mu memang meletop tak de setandingnya di seantero dunia. Tapi apa Anugerah berdasarkan bakat Hajjah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlwpn aku xbpe suka ngn krlga krdhsian klntan ni lgi2 mck intan tu tpi aku tmpg gmbira lofa nk khwn..aman dunia rasa klo x asik2 thread psal dia jep hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Doa la lofa kawin kesian jugak iols tgk dia artis lain semua dah kelek anak dah tak perlu kelek hermes lagi. Tasha shila pun dah nk dpt baby. Seronok iols tgk depa duk main ngan anak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 23-3-2021 01:01 PM
kak nab dgn meran pun surprise gak...

tp kita forum dah tau sbb Seri pecah rahsia

Kakatong yang pecahkan dlu dik cin..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:12 PM | Show all posts
minime88 replied at 23-3-2021 12:57 PM
ini semua nak ikut. jah kan mengidolakan dia. so whatever she does jah follow.  or is it actually  ...

ohh...theory nikah majlis tertutup hanya coverup kerana dah lama nikoh.? Mungkin juga. Kesian juga lah si hajjah.... punya lah top top meletop, dah menang anugerah international di Moscow, berangan nak kawin majlis di castle eropah akhir nya jadi gini.


Ini yang terbaik untuk kamu lah Jah.... bersyukur je lah.


Nak lawat kawasan lofaland lah...ape citer kata sana. Mungkin ada info yang lebih tepat dari si biol Jennie dan lolli punya info




Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
akhirnya tahniah japlop.
lepas ni harapnya kurang la bebenang jahlop
nak tunggu kahwin ni. berapa banyak benang bukak. tapi akhirnya hausssss menunggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 07:13 AM GMT+8 , Processed in 0.082276 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list