CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 10:31 AM | Show all posts

muntahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dulu dengan Fattah pun mcm inilah keadaan nya

tapi jadi ke kahwin dgn Fattah tu???

neelopa ni dikelilingi oleh bangsat bangsat tersangkak busuk bangkai

apa ke tangkal ko pakai neelofa ko mmg sial
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:33 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...



Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  dajjei nakharom pelaq lembu barua neelofa sial


xde point ke xde jodoh ????


muahahhahhahahahhahahahhaha....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:34 AM | Show all posts
madamms1 replied at 23-3-2021 10:26 AM
i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri. ...

aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

kalau tunang possible

BTW Ascott tu bukan hotel pun tapi lebih pada service apartment. Tapi sesuai lah kot utk sskjp nak duduk berhari hari sambil makan makan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 01:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm


Kalau xjadik kawen ni, malu semalu malunya la benak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:36 AM | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 07:54 AM
Saja la.. Aku masuk komen nak bagitau hari ni Selasa 23/03/2021.

Kannn dik Sarah...kaka pun google berita nikah jahlop harian metro yg ter release satu ari awal...kut2 la release balik pagi nie...tak dak pulak pagi nie...pelikkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak ucap tahniah bila HjhLopa dah sah jadi bini PU.
Until then, kita chill ja
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...

Apa2 pun KALAU jadi lah nikah nie,bujak ttread jgn berpagar yeamaklumlah nak tengok kemeriahan majlis yg sederhana ini

Kalau nak pagar pun pasal nikahnya jah 2x,pagar rendah je laakak tak larat nak kutip tachang kalau pagar tinggi melambung hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak nikah hari sabtu katanya, tapi minggu ni baru beli sampin, baru beli songkok, baru cari baju bridesmaid. Kalau semua last minute, apa fungsi wedding journal yg di war-warkan tu

Kalau marhean, nikah tergesa-gesa mcm ni , dlm minggu yg sama buat persiapan...antara sebab utama, bunting atau kena tangkap khalwat
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 23-3-2021 10:35 AM
Kalau xjadik kawen ni, malu semalu malunya la benak...

aku tak rase pn lobenak ni ade perasaan malu.. kulit muka tebal bakhang.. kalau tak jadi depa spin la kut lain pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:47 AM | Show all posts
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 23-3-2021 09:57 AM
aik last minute preparation ke? baju bridesmaids beli RTW je? tak custom-made? wah jimat cermat su ...

Sgt pelik kn...kite marhaen pn xbuat last minit cri baju
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:54 AM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 10:34 AM
aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

ya..majlis tunang Atisha la tu gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 11:47 AM
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit

Deham ni drebar dorang kan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:50 AM
Intan

yg nama intan

Knp cerai ye. Tp 16tahun juga bertahan dgn adik sultan Ganu tuh.. Lama jgak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 gelihati pulak baca ayat ayat hanah...byk perkataan hamputan yg aku baru tau wujud...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
PuNeel lagi sesuai dgn jadian2 berdua ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:08 AM | Show all posts
yg ni drp hr tu lagik..
snyp..lps tu bunyik balik
hrp2 menjadi la ye 25hb
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 23-3-2021 10:21 AM
Ingat pilih date hari ni, 23.03.

kena tunggu esok, lusa, tulat la ni kalo nak wish haha

Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa 23.3.2021.

Pastu kena asak dgn Acik Forumers, sipentaksub tu letak disclaimer, JahZouk ni someone special. Dia boleh tukar tarikh ikut suka dia. Sebab tok kadi ustaz ustaz pegawai-pegawai Agama semua tunduk di bawah jajahan JahZouk n family toxic.

Sorang lagi pentaksub JahZouk yg jugak ada insider's info.. kata hari jumaat ni 26.3.2021.. sebab katanya memandangkan kemulian JahZouk dalam beragama, JahZouk pilih hari Jumaat.

Acik Loli / Jennie pentaksub JahZouk paling popular forum kata Sabtu 27.3.2021. Kata Acik Loli maka terduduklah Acik2 forum sebab akhirnya JahZouk pujaan hatinya laku juga, ada juga jantan yg sudi menerimanya walaupun jauh beza usia sebagai isteri yg sikit jer lagi cecah tahap sempurna di Malaya. Pendek kata JajZouk dialah yg paling kaya, paling solehah, paling alim, paling cantik, paling masyhur, paling serba serbi (lebih kurang camtulah maksudnya..)
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Sempurna sangat. Lepas ni nak tengok jugak bila dah kawen macamana nak up the game Kardashiey ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 11:12 AM | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 11:08 AM
Kalau ikut kata pentaksub yg ada insider's info yg trustworthy hari ni lah tarikh nikahnya. Selasa ...

Hype yg tak menjadi sebab terlalu banyak sangat thread sampai orang bosan. Jah bertunang, Kak Nab yg nikoh naik belon.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 3.315055 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list