CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
 Author| Post time 23-3-2021 10:00 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 09:59 AM
Ye ??

Hoiiiii dajjei ,,,lembuuuuu

takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia mmg manusia yg senang tertipu


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:03 AM | Show all posts
dalam ramai2 family lopa nie...i paling suka Athisah...dier nampak lain dari family dorang yg ......
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:05 AM | Show all posts
seronok baca kipas susah mati lopa ni puji melambung2 .. pape je la hanat ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hinata_holic replied at 19-3-2021 10:49 PM
Kawen la cepat jah. Kite lmbt kawen nnt susah nk beranak. Pastu kalau beranak nnt tenaga separuh mat ...

Kita memang nak kwin cepat. Tapi calonnya lembap masuk meminang. Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 01:43 AM
Rasa2 kalau tak jadi jugak mohon mamatini bawak jah mandi kolah 77 masjid dan berendam dalam 44 kual ...

Untuk lebih mujarab :
kena 4 sungai tempat buaya bersarang & 3 sungai tempat pembuangan sisa pepejal secara haram. insyaallah bertemulah jodohnya tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:21 AM | Show all posts
Ingat pilih date hari ni, 23.03.

kena tunggu esok, lusa, tulat la ni kalo nak wish haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
poyo nak mampos thread ni.. batak2 lobenak seniri feed info lopak nak kawin.

zaman kejatuhan lopak dah tiba
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:26 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 09:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm

i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri.
Mcm tak logic last minute... dah la kat hotel yg tak pernah dengaq. Takkan la lopa yg selalu tayang pakai hbag DIOR tu. logic la sikit. hang lolipop jgn la downgrade sgt artis kesayangan hg tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau jadi ni, i nak wish all the best jelah kat piyu. Yg penting duit nafkah bg lebih sikit. Jgn bg 500 sebulan nak beli spender jah pun tak lepas. Habis diungkit sampai kiamat nnt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dulu dulu minat Jah, waktu musim bergaduh dgn Faz sampai la saat dia mula pakai tudung..lama lama tengok macam apo ni..asik cerita pasal jantan ja, pasal kerja ciput..lama lama aku hmm kan aja la..sekarang dah tak la aku minat, seram ok tengok lobenak..tak mau aku sama kan level aku dgn lobenak..terencat otak aku nanti..huhu..

Kalau betul la jadi nak kawin dgn si haris ni, alhamdulillah..bagus lah..aku dah menguap skala infiniti bila baca kisah nak kawin Jah ni.. semoga Jah akan mendapat bahagia macam kak Nab..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:31 AM | Show all posts

muntahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dulu dengan Fattah pun mcm inilah keadaan nya

tapi jadi ke kahwin dgn Fattah tu???

neelopa ni dikelilingi oleh bangsat bangsat tersangkak busuk bangkai

apa ke tangkal ko pakai neelofa ko mmg sial
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:33 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...



Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  dajjei nakharom pelaq lembu barua neelofa sial


xde point ke xde jodoh ????


muahahhahhahahahhahahahhaha....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:34 AM | Show all posts
madamms1 replied at 23-3-2021 10:26 AM
i percaya yg nak nikah/tunang sabtu ni adalah Atisha. yg cari baju bridesmaid tu utk Lopa sendiri. ...

aku tak rasa Athisha kawin skrg

tgk vlog dia kata skrg last semester dia dan kena fokus

kalau tunang possible

BTW Ascott tu bukan hotel pun tapi lebih pada service apartment. Tapi sesuai lah kot utk sskjp nak duduk berhari hari sambil makan makan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 01:43 AM
bff lofa pn dh start cari baju bridesmaid smlm


Kalau xjadik kawen ni, malu semalu malunya la benak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:36 AM | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 07:54 AM
Saja la.. Aku masuk komen nak bagitau hari ni Selasa 23/03/2021.

Kannn dik Sarah...kaka pun google berita nikah jahlop harian metro yg ter release satu ari awal...kut2 la release balik pagi nie...tak dak pulak pagi nie...pelikkkk...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak ucap tahniah bila HjhLopa dah sah jadi bini PU.
Until then, kita chill ja
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 10:00 AM
takde point langsung komen hana ni..meroyan je lebih.
just nk bgthu, siapa percaya hana ni dia ...

Apa2 pun KALAU jadi lah nikah nie,bujak ttread jgn berpagar yeamaklumlah nak tengok kemeriahan majlis yg sederhana ini

Kalau nak pagar pun pasal nikahnya jah 2x,pagar rendah je laakak tak larat nak kutip tachang kalau pagar tinggi melambung hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak nikah hari sabtu katanya, tapi minggu ni baru beli sampin, baru beli songkok, baru cari baju bridesmaid. Kalau semua last minute, apa fungsi wedding journal yg di war-warkan tu

Kalau marhean, nikah tergesa-gesa mcm ni , dlm minggu yg sama buat persiapan...antara sebab utama, bunting atau kena tangkap khalwat
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
love_warrior replied at 23-3-2021 10:35 AM
Kalau xjadik kawen ni, malu semalu malunya la benak...

aku tak rase pn lobenak ni ade perasaan malu.. kulit muka tebal bakhang.. kalau tak jadi depa spin la kut lain pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 10:47 AM | Show all posts
plot twist.....Ntah ntah Idham nak kawin ( bukan dgn Jah ler)

PU jadi pengapit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:30 PM GMT+8 , Processed in 0.104120 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list