CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga urusan pernikahan lopa dan pu haris dipermudahkn oleh Allah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 08:50 AM
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

Kann contradict benor kes nikah Jah ni. Uplod, ubah dan delete. Kata benda baik ...bukan kah haros dicanangkan. Bukan caras laki orang, osetat kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM | Show all posts
JalaEmas replied at 23-3-2021 08:44 AM
tak sabar lah jua nk tunggu karangan 1000 perkataan mamazat, suami anak yg terpaling, mesti 4 page ...

7 hari 7 malam tak abis nak mengarang tu....
start dari memula mengandung, mengidam...
bawa 9 bulan, melahirkan...
semualahh akan tertumpah di IG post memuji anak kesayangan dia tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bro_kr replied at 23-3-2021 08:11 AM
Blom lagi. Selagi blom ada lafaz aku terima nikahnya..  

Sebabnya yg berkokok berderai berkompa ...

Ada baca gak part lopak tu sorang perempuan yang sempurna untuk dijadikan isteri... ujung2 claim bukan kipas susah mati...

Aiyoo... ayat tu pon dah gambarkan sangat lah taksub tapi tetap nak nafikan...

Orang lain nk kawen tapi orang lain yg kecoh... bila orang tak cayer...suruh gak percaya... WTF??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti masa majlis nikah mintak jah lopa buka je la niqab.. bukan wajib pun pakai. At least tambah satu point lagi utk i komen mekap pengantin. Bukan guna khir khalid lah kan? Kalau tak, mohon belajar lagi ilmu asas mahram. Berbungkus tapi basic pun fail.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:48 AM | Show all posts
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die btul ke pu riz nk kawen dah time2 tabligh gini
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 23-3-2021 12:31 AM
Kalau betul jadinya, aku nak ucapkan tahniah, dan moga dipermudahkan seluruh urusan nikahnya.. moga  ...

Amiiinnn.. doa yg baik2 i aminkan. Moga berbalik kebaikannya pada kita juga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 08:27 AM
Haha. Mana benaks yg bg tarikh 23hb ritu.
Eh lupa. Dia kata jahlop is ‘somebody’. Blh ubah tari ...

tak tau bbnu  ulu banat mana masik porem nak lecture acik porem haha. siap ber capslock lagi.
dia tak de masuk lagi ke... I need entertainment haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:50 AM | Show all posts
Pujangga22 replied at 22-3-2021 02:38 PM
pakai purdah jer lah sng...pakaian kena ikut thema pengantin apa..

nek tan nak pakai purdah
lambertttt lagi cuols
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:54 AM | Show all posts

haters terduduk sebab tak sangka level PU je yg sudi kawin dgn a perfect woman,,pastu yg buat lagi terduduk tiru bulat2 style seteru nikah kat hotel....bukan wedding of the century kena nikah kat tempat suci dan lebih glam dari hotel?  ZOUK tutup ke time2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:54 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:37 AM
video beli sampin tu dah kena delete sbb ada fans yg sound suruh delete sbb taknak bagi kecoh kecoh. ...

BELI je ker?
kenapa tak tempah?
bukan semua benda tak nak sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 08:03 AM
Konon2 nk seperais kn netizen.  Tu jah dua kali suruh delete

mcm onggile je lobenak dan bosnya nak create hype tak keruan drop hints sana-sini kemudian delete.
sorang kata perkahwinan perlu dihebahkan, sorang kata jah suruh delete senab nak berahsia... korang tak bincang dlm whatsapp dulu ke loli dan jeni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:58 AM | Show all posts
tak sabar nyerrr jahlop nak kawen. setelah berpuluh dan bertingkat benangsss! kih kih kih. alhamdulillah!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

Tu la sarah. Si jah nk kawen ja pun. Kawen lah bila pun. Benda baik kot.
Nyampah part over taksub ni ja.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:00 AM | Show all posts
ziara replied at 23-3-2021 08:54 AM
mcm onggile je lobenak dan bosnya nak create hype tak keruan drop hints sana-sini kemudian delete. ...

haru biru betol. Fans dan SSKJP mcm mabok ketum. Dah tak hype chuols sebab lama sangat menunggu. Kak Nab stole the limelight.

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:01 AM | Show all posts
annehuda replied at 23-3-2021 08:48 AM
btw, ada org opis aku cuti tanpa gaji setahun gi tabligh. katenye ikut pu riz ni. nnt aku tny die bt ...

ha...ada pakcik aku pun  tabligh

setiap tahun sblm keluar utk 40 hari dia nanti post kat WA minta maaf zahir batin, suruh doa dia selamat etc

ada juga dia hantar gambar dia dgn Nabil

tapi boleh take a break kalau ada benda penting....mcm kematian etc

Kawin pun benda penting lah....apa lagi kalau kawin dgn Jahlop tibaunta no 1 di Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:12 AM
Hagak2 rosix dijemput tak.. Rosix kan da follow kaka faz. Mesti jah rengsa  kan

Serius la

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:04 AM | Show all posts
Incanto replied at 23-3-2021 09:01 AM
ha...ada pakcik aku pun  tabligh

setiap tahun sblm keluar utk 40 hari dia nanti post kat WA mi ...

update : aku saje tanya staf aku tu. btul ke pu riz and neelofa nak kawen? pastu die kasi aku no telefon pu riz terus suruh aku tanya sendiri tapi geng tabligh tu pun tak tau sbb diorang pun tak dpt undangan. tapi maybe la kot majlis nak buat kecil-kecilan

dik jennie dan dik loli korang jgn pm akak plak nk mintak no tepon pu riz hokkay
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:27 PM
kalau lofa sendiri suruh tutup mulut? dia nak buat suprise la kt korang ni yg tak habis habis spek ...

ko ni loli, sama kelakarnya dengan helljeni tu ye, celah mana yg terduduknya, mmg ini la perkahwinan yg ditunggu, sepadan sangat jahlop ngan puris tu, sekupu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2021 08:43 AM
Hahaha.. Tu la.. Dia punya taksub.. Dasyat mengalahkan pengikut ayah pin.. Khamis ni update tarikh ...

InsyaALLAH jah bakal kawin pd hari khamis sis.

Tapi khamis bila tu tak tau. Mungkin khamis mggu depan ? Bln depan ? Thn depan ? Ekekekekekek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.165776 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list