CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Beli sampin pun dh didelete videonya kt ig... Mcm ada yg tk kena je....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 23-3-2021 01:04 AM
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap ...

Hobi is religion rider .. hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:01 AM
Ucapan kepada PU

Jadi nikah pun kesian

Statement kejsm tapi lswak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mir_rae replied at 23-3-2021 12:00 AM
Dah ada penampakan pu memilih sampin songket hari ni. Congrats pujah  Ritu janji nak announce, jgn s ...

I tak bole nampak foto pilih sampin tu..bukan uztad pakai jubah atau gamis je??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:50 PM
ustaz ni memang diiktiraf atau sendiri claimed??

Di iktiraf oleh founder naelofar....#ostadku

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:11 AM
Bila kena sound point mcmni jap lagi jeni ulang plk guna point ZUHUD....tiber sgt. Sembang cam kel ...

tu tanda2 otak dh centre.. which is, salh satu ciri2 wajib yg perlu ada utk signup jd lobenak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-3-2021 07:34 AM
Di iktiraf oleh founder naelofar....#ostadku

Oo.. duk wonder gak. So mmg xde tauliah yg legit la eh. Lulusan unibesiti kardasiye je rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Saja la.. Aku masuk komen nak bagitau hari ni Selasa 23/03/2021.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Alamak... siapa ada record? Boleh reupload tak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak ke puris kawin?

Jgn2 nti keluar berita kt Harian Metro

"Neelofa, spotlight of the world ditinggalkan Ustaz Haris pada hari akad nikah di Hotel Ascott"

#pelaminangankumusnah


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 23-3-2021 05:59 AM
Entah meluat aku..puriz cinta jahh, sbb Tue snggup kena kecam dgn sskjp..bbbnuuuuu Sgt muuhu..

Atau piyu tu sabar je dulu.  Tgu da jabat tgn tau la aku control jah nti.  Ko tgu nasib ko sskjp.  
Gituhhhhh iols speku piyu ckp dlm hati
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 23-3-2021 07:28 AM
Beli sampin pun dh didelete videonya kt ig... Mcm ada yg tk kena je....

Konon2 nk seperais kn netizen.  Tu jah dua kali suruh delete
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 23-3-2021 08:09 AM

Ingtkan tinggalkn forum ni mlm td pagi ni benang dah tutup
Yela biggest celebrity nk kawen kan.  Hujung2 sendu jua benang hajjah ini

Tak sabar nk tgk mamazat peluk piyu bebird dgn caption anakku
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 23-3-2021 12:49 AM
Wow. World eh.
Sbenarnya hg ni duk dunia mana ni jeni?
Cuba hbq mai.

Dia duduk lofaland in lofaworld....delulu x habis2...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
untoldname replied at 23-3-2021 12:58 AM
Sekarang ni dah boleh cakap congrats kt lopak ke belum? Confirm dah ke? Ermm... nvm... later lah...t ...

Blom lagi. Selagi blom ada lafaz aku terima nikahnya..  

Sebabnya yg berkokok berderai berkompang satu Malaya tu pihak pompuan sahaja dan lobenak pentaksub sahaja. Pihak lelaki dan ahli keluarga, tak berkutik langsung.

Bakal pengantin lelaki nampak tak bersedia nak menerima bakal pengantin perempuan sebagai pasangannya. Yang nampak desperado pihak pompuan.

Apa pun boleh tengok la 27.3 ni cam yg bingit dikompangkan dek lobenak pentaksub.. wanita yg sipi-sipi lagi jadi wanita sempurna. Yang tok kadi ustaz ustaz saksi-saksi pegawai pegawai Agama bawah tapak kaki dia jer... (Camtu lah lebih kurang kata lobenak pentaksub).
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:12 AM
Jawapan iols berpandukan pd kes jah-pu gaduh .. info teh tumpah seleri tu ai tak sempat baca.. pun ...

Punca gaduh tu katanya piyu mintak tangguh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts

Tahniah jah. Semoga berbahagia. Harap fam x masuk campur hal rumahtangga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 23-3-2021 08:19 AM
Punca gaduh tu katanya piyu mintak tangguh

Apa punca sskjp gaduh dgn piyu dulu.  Apa yg diaorg tak puas hati  sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 08:24 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 09:56 PM GMT+8 , Processed in 0.120052 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list