CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 02:50 AM
Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

So Montana, ko still yakin ke jah tak kawin?

Wowzerrr Loli is nektanz ke. Hi nektan

Jenni ni sape plak? Jenab ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 01:25 AM
Kenapa nk postponed??  Bukan loli cakap dia cintakan lopak ker?  Sepatutnyer dipercepatkan la... ...

Hahaha Winn!! Lau Harris betul2 cinta lama dah nikahh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 23-3-2021 01:30 AM
Takkanlah celebrity gah antarabangsa, the biggest celebrity, wedding of the century buat dekat Ascot ...

Last minute uols mungkin nie her available..pikir baik..mana contact2 hebat jahh..jah kan mampu buat apa saja..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

Hahahahahahahahahahaha

Celah mananya spotlight of the world hahaha
Setahu aku kedai Australia SPOTLIGHT tu memang lah satu world tau hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:46 AM | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 12:31 AM
Spotlight of the world??? Hahahaha....
Nak suluh ruang angkasa setan ke??

Penggunaan yg tepat! Kah kah kahhhhTp disebabkan mcm ramai tak tau sgt pasal ruang angkasa setan ni, kita tukar ke ruang angkasa yg lebih dikenali la..
Ruang angkasa WAKANDA!!
Harapnya takde la yg berpesyen wakanda dimajlis jah wakanda

Dek loli dgn i dream of jenni, dh cari baju pesyen wakanda tak?

Kbai
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal kata nak privacy tapi sampai beli samping pun nak record kannnn

Aku kawin semua datang kat aku tinggal pilih je takde masa suami aku nak pi kedai belek belek samping!

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:16 AM
yeahh ..finally jah nak kahwin.

agaknye memerang yg pujuk mamarimau utk terima purizz and pujuk j ...

Dan yang penting jodoh tak semestinye kene pertahankan...kan...kan...kalau xde jodoh berpisah. Jekannn... Motto keluarga mamazat
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:20 AM
jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari i ...

bukan terbocor.. benak2 lopa yg saje bocorkn.... benak2 yg mcm ko ni lah contohnya.. acah majlis tertutup tahik kucing.. dak jennie kata liputan tv3 dgn astrok awani bagai.. tertutup celah bedah mana.. sembang!..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

dasar pencacai..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Asal didelete ah??.......dah takde napa?

Ke tu time belek beli untak jenab kawin kannn......tapi pu takle make it ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 23-3-2021 12:03 AM
Diiktirafffff....



Hahaha..statement win for the day!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:04 AM
Kita akn tgk siapa control siapa lepas ni

A-jah control piyu

Kaka kalau da selamat nikah baru lah buat Poll eh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
wtvmjls replied at 23-3-2021 12:07 AM
aunty dia dah busy cari turban, cousin dia busy cari mua on 27hb. ascot hotel katanya? adakah untuk  ...

Cari turban??aunty dia orang benggali ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 23-3-2021 07:13 AM
Asal didelete ah??.......dah takde napa?

Ke tu time belek beli untak jenab kawin kannn......tap ...

Ha ah.. Dah delete...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 06:34 PM
Cubaan jah utk jual tasbih ke nk pose ni.  Dulu neneknya jah kt ada jual kn.  Tasbih bertakhta swaro ...

Sekarang ni tasbih bertakhta swarozski... quran pun sama... hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Purij kawen nanti..byg kan lah bersusun rumah2 ipar duai dia kena berkampung.. hari ni rumah si A..esok rumah si B... pastu ipar2 plak sekor2 jenis x behave.. duduk terlangkang terkoyak.. ketawa mengilai2 mcm org giLa.... camne lah dia nak harungi semua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:12 AM
kann dah kabo fanatik lopak ni benak.. Kemain mcm2 info dlm ni siap bgtau majlis tertutup la,  kat H ...

Tu la masalahnya dgn lobenaks nie!sendiri spill the tea,sendiri syok sendiridah tu merata buksk threads pasal niqobis!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:25 AM | Show all posts
jargon replied at 23-3-2021 12:45 AM
Pentaksub jah lebih kurang pentaksub sohai izazaim

Kita pun ada retis yg diminati tp takde la benak camtu sekali
Benda salah pun jd betul.. teruk naw naw laa
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:14 AM
dia pergi dgn idhamkhan -sumber ig story kedai songket

Tak nampak foto yg exklusip nie!boke tepek kagik nak tengok bakal perantin
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:20 AM
jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari i ...

Oh confirm lah minggu ini...tapi kenape eh janejenab buat majlis sebelum hajjah? Berlumba2 juga rupa nya among themselves.....
At last hajjah kawin juga....walau hanya dgn abe pu aje.
Selamat pengantin baru Hajjah !!!!


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 09:43 PM GMT+8 , Processed in 0.082480 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list