CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa2 kalau tak jadi jugak mohon mamatini bawak jah mandi kolah 77 masjid dan berendam dalam 44 kuala sungai.. setiap kuala menemukan 2 sungai = 88 sungai...

Insha Allah mujarab....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah memang dah tahap wajib nikoh. Syukur bakal termakbul juga. Tahniah loli dan jenie, kurangkan merempan dengan thread sampah lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:47 AM
budakpink replied at 23-3-2021 01:39 AM
Jadi maka pernikahan on the way is real la ye...mane si hana montana hilang jejak same dgn penumpa ...


sejak dgn niqabis je dia berkurta berjubah 24 jam..dulu masa bercinta dgn si amal tu elok je pakai casual gini..


  

  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 23-3-2021 01:39 AM
Jadi maka pernikahan on the way is real la ye...mane si hana montana hilang jejak same dgn penumpa ...

Sesuai je uols...knowing family jah yang broken tu rasanya kalau tak happy pun dedua discuss nak angkat kaki je nanti, bukanlah mendoakan tapi its not a new thing in her family... Silap2 kahwin nk ada anak je pastu blah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Loli dan jeni dah nikoh ke belum?? Kalau belum boleh la jah pass down toys dia kat uols pulak lepas jah kawin... ada la aktiviti baru dan lenyap terus dari dunia forum...

Jangan lupa pasang spotlight of the world...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 01:44 AM
sejak dgn niqabis je dia berkurta berjubah 24 jam..dulu masa bercinta dgn si amal tu elok je pakai ...

Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 24jam...senang ke hati demer jadi begitu agaknye...semacam hipokrit dgn hidup..apatah lg lopa..jelas2 die berkelubung tapi masih je pun tak mencerminkan wanita berkelubung...buktinya..amik pic welfie ngn emran pun bole2 dekat2 gitu..bunyi nafas pun leh dgr tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 10:47 PM

Biaq betui berhijab but baju pendek dan hijab pun pendek...mmg fesyen hijab gamaknyer jahlop nie...bukan definisi berhijab yg sebenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 10:47 PM

Mcm nak shopping baju raya jer...kan puasa dan raya nak dekat dah...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:54 AM
budakpink replied at 23-3-2021 01:50 AM
Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 2 ...


ko ambik cth miznina dgn noh tu. sama sama berubah tapi ada ke miznina berkelubung sampai tutup dahi??

dan noh tu ada ke berkurta bjubah 24j??? pakai cap rambut panjang lagi adalah..aku tak kata slh pn pkai jubah malah sunat nabi suka tapi tah la...aku still nampak dak piyu ni poyo. lol!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 01:53 AM
ko ambik cth miznina dgn noh tu. sama sama berubah tapi ada ke miznina berkelubung sampai tutup  ...

Tula dalam rumah sblh siap ckp piyu bg syarat kena pakai kelubung longgar masa majlis nanti.. terpaksala depa ikut kata.. piyu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 23-3-2021 01:50 AM
Sejak ngn lopa ke..elok la tu..lopa sejak ngn die.berkelubung terus.die sejak ngn lopa berkopiah 2 ...

Mst sedap je merang dapat bau ketiak lopa time tu..heuhuhuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Siannya PU pi shopping sorang2 ke. Cam x excited je nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 01:56 AM
Tula dalam rumah sblh siap ckp piyu bg syarat kena pakai kelubung longgar masa majlis nanti.. terp ...

Kelubung2 jugak..xpa nnt bulu mata doblas tingkat ank mata coklat bersinar sinar kalau x mana nk tau pengantin lawa ke idok..lopa ken haruslah xnk kalah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 23-3-2021 02:00 AM
Siannya PU pi shopping sorang2 ke. Cam x excited je nak kawen

Knp mcm tu ek..da mcm punai tu sebatang kara ank yatim piatu lak soping sorg2 mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 23-3-2021 02:07 AM
Knp mcm tu ek..da mcm punai tu sebatang kara ank yatim piatu lak soping sorg2 mcm tu

Adik piyu delete semua gamba dia sejak famili jah serang piyu
Patutnya adik tula kan at least temankan selain mak, kalau dah last min sgt tkda stylist , fd..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada liputan dari meletop tak?? Kan jahlop ni anak emas asterok
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-3-2021 02:28 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 11:10 AM
sekali niqabis betul betul nikah dgn dak piyu khamis ni, terciduk dek hana montana..lol!

tak sa ...

Aku xpernah peduli pun perihal forummer forummer disini

peduli apa aku

Aku xpernah  tersungkur walau dimana aku berada

melainkan aku tunduk ,rebahkan diri aku sujud kepada Allah Taala.

yg lain-lain tu boleh pergi mampus di sinunnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:50 AM | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:28 PM
percaya la sgt dgn hana montana tu




Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

ko xmalu ke ko menipu mmc ini

berhentilah  jadi barua anak saudara ko

aku tahu ko siapa

ko lapar duit sangat ke sehingga xkisah  mausk forum kerja nak tabur  kisah tipu perkahwinan  yg xwujud itu

malulah ko pun dah tua...ko pernah berkahwin,..ko pun org buang ke parit

poen ko pun dah kendur lah ,,,dajjei

ko bukan intan tp kaca !!!!!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 02:50 AM
Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

Aiyooo diknah.... Cemana tau si loli tu sapa?

Hmmmm....  So mmg takde wedding jah la minggu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 23-3-2021 02:50 AM
Aku cili poen ko kanggggggggggg

Berhenti menipu forummer forummer disini

Woww..kaknah...loli ni nektan ke hahhahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 01:23 PM GMT+8 , Processed in 0.637896 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list