CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 12:54 AM
Kang ujung2 dilaharkan pulak kita ni kepochi. Padahal dia yg abis2 jaja citer kt sini mcm mulut ci ...

Fanatik n idolat sama jer perangai suke salahkan org lain walaupun sendiri leak info.. Hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:03 AM
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...


kan..laki si risteena sendu nikah pun pakai baju lengkap designer ezuwan ismail..takkan dak piyu pilih butik biasa je???..mcm tak percaya pulak aku dgn  pilihan niqabis ni. haha. jatuh standard niqabis world selebriti bak kata jeni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...

Kena kawin paksa agaknya. Jah paksa gak pu kawin dgn dia sbb malu ngan artis lain. Masing2 dah ade family sendiri jah je yg xde
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:16 AM
yeahh ..finally jah nak kahwin.

agaknye memerang yg pujuk mamarimau utk terima purizz and pujuk j ...

Murung terus jahlop!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 01:13 AM
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:45 AM
Agaknye jah x confident Purizz will turn up. Seleri ckp aritu diaorang gaduh sbb Purizz nak postpone ...


So Jah la yg punya plan las menet ni? Oh mai gardddd!! Catit chuols... treetttt patut le masing2 baru carik turban chuols  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian loli n jeni canang wedding of the century...jah buat kat ascot je. rakyat marhain lain pun ramai je nikah kt st regis, four season. Cemana nak caras wedding ratu n yusry dulu klau xde naik2 kuda n event tertutup
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiru kaka faz ke.. Nikah kat hotel secara tertutup.... Kakakakakk... Copycat

Mane designer yg nk buatkan kasut sheola tu... Tak jadi ke... Hahahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap hal agama 24/7? Takde hobi bersama ke???
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 23-3-2021 01:04 AM
Katakanlah diorang jadi kahwin, it’s gonna be such a boring relationship/ marriage!!!! Takkan cakap ...

dak piyu akn sentiasa tinggalkn niqabis 40 hari 40 mlm join tabligh.. niqabis dk rmh je la.. bosan bosan pergi la rmh sskjp yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ejrazak at 23-3-2021 01:17 AM
caca_eric replied at 23-3-2021 12:53 AM
Kan.. biasanya stylist ke apa fd sediakan top to toe..
Bukannya mcm rakyat marhaen b40 kena cari ...


Khennnn....cam x sesuai je dgn status pubird yg dicanang2kan berstatus hartawan sekufu jahlop. Baju tema nikoh jenab utk sskjp pun designer htr kt rumah. Apa class pubird bkl pengantin hegeh2 meraban ke sana sini beli brg. Dah la beli agak last minute. Ko kena kawin ke apa nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:59 AM
kan..laki si risteena sendu nikah pun pakai baju lengkap designer ezuwan ismail..takkan dak piyu ...

Bila kena sound point mcmni jap lagi jeni ulang plk guna point ZUHUD....tiber sgt. Sembang cam kelin..kejap world class celeb, kejap zuhud.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:20 AM
jadi? ada masalah ke? lofa artis femes mesti la ada yg terbocor jgk sana sini. lagi pun bkn dari i ...

Haah yang masalah dia sekarang ni apesal lopa boleh dgn jantan muda tapi orang lain tak boleh? Bukan ke dia sendiri komen kata tak sesuwei kalau jantan muda dgn perempuan tua???? Jilat balik ke tuwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta abg ipor baru tlg pujuk pubird jgn postpone. Nengok gaya pubird yg tak well prepared befitting an eager groom...agak sahih la tumpahan teh seleri tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:26 AM
Tak sebenarnya ape motif Jennie dgn Loli bukak thread lopa ni. You guys tahu kan takde sape suka lop ...

Supaya idola deyols tak dilupakan, yelahh sejak2 ni kan sendu je benang nya... Ni dapat berita niqobis nak kahwin lak, harus keje overtime deyols malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...


Kelam kelibut nya wedding Jah ni. Mcm memaksa pulok adakah nk tutup malu takut netizen tuduh kena rejeck? Oh my gardddd lagi sekali meols ucapkan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...

Yelah niqobis pun dah makin tua kang dah monopos takboleh mengandung dikatanya mandul seperti tuduhan lobenak kepada seseorang, terpaksa lah paksa pu kawen cecepat sauk je apa ada
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 01:14 AM
Teringat tumpahan teh seleri haritu....katanya pubird asyik nk postpone nikoh. Jahlop gigih minta ab ...


Kenapa nk postponed??  Bukan loli cakap dia cintakan lopak ker?  Sepatutnyer dipercepatkan la... Ker hati dia masih belum boleh rasa betul2 cinta tu .. Gitewww... Hahaha.. Aku percaya jer ape seleri cakap tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sementara nak hari sabtu ni habislah penuh bod ni dengan thread2 jeni dan loli yang baru dapat sinar baru lepas berita jah nk kahwin tersebarrrr
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 23-3-2021 01:13 AM
Haah yang masalah dia sekarang ni apesal lopa boleh dgn jantan muda tapi orang lain tak boleh? Buk ...

Jantan muda yg ni selevel dgn sheols dah haji
Haji Haris & Hajah Noor Neelofa (2x)
Hihii sama2 tak grad (lagi)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 01:49 PM GMT+8 , Processed in 0.092511 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list