CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:50 PM
ustaz ni memang diiktiraf atau sendiri claimed??

Jadian.....ada tauliah ke tak pun tataula
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Agaknye jah x confident Purizz will turn up. Seleri ckp aritu diaorang gaduh sbb Purizz nak postpone kan. Tu yg hantar idham jadi bodyguard pengantin lelaki supaya dia tak lari..mcm citer Runaway Bride jer. Beli sampin pun last minute...mcm kena paksa pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
She-Ra replied at 22-3-2021 10:32 PM
Aku ni jarang jaaaaarang nak menyampah dgn mana2 kelab peminat
Tp dgn pentaksub jah ni..ya hampuun ...

Pentaksub jah lebih kurang pentaksub sohai izazaim
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:30 AM
macam tu je ke dak piyu beli sampin???? kenapa mcm last minit??? mcm beli sampin hari raya je??? hah ...

Ko cakap mcm samping raya silap2 lgi lawa samping yg dia pakai masa ni..

Ni mcm kesian je kena beli sendiri2 gitu


  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-3-2021 12:28 AM
Kalau mcm tu bakalan ada more drama la after kawin. Tambah dgn seluruh keluarga tag team cerca men ...


Meols x risaukan Jah-Riz tapi the budu & co yg mulut2 loji puaka tinggal suka berpuak tu ler. Anyway meols nk ucap good luck in advance pd Piyu jgn jadi cam Apit Amidon dah sebelom kawin hebat berquote wow bermotivasi bila kawin je jd cam kucing basah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 23-3-2021 12:22 AM
Well , its because shes NEELOFA
biggest Malaysian celebrity
Can do nothing when ure born to be  ...

Wow. World eh.
Sbenarnya hg ni duk dunia mana ni jeni?
Cuba hbq mai.
Delusional world?
Dream world?
Mawi world?
Mcm dah lama sgt ni sesat di awang-awangan.
over perasan
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:46 AM
Ko cakap mcm samping raya silap2 lgi lawa samping yg dia pakai masa ni..

Ni mcm kesian je kena  ...

ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti femes bak kata dak loli jeni. lol!!

so aku rasa mcm betul tak dak piyu ni???? awat niqabis tak prepare siap siap or hire stylist tlg dak piyu setelkn baju sampin kawin..duit ada kaya..ni mcm zuhud gila ni, dh la mcm bangla, 24 jam berkurta..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:50 AM
ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti ...

Kan.. biasanya stylist ke apa fd sediakan top to toe..
Bukannya mcm rakyat marhaen b40 kena carik.sendiri kat kedai..  ala2 kompleks pkns je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:12 AM
kann dah kabo fanatik lopak ni benak.. Kemain mcm2 info dlm ni siap bgtau majlis tertutup la,  kat H ...

Kang ujung2 dilaharkan pulak kita ni kepochi. Padahal dia yg abis2 jaja citer kt sini mcm mulut cirit
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 12:59 AM
Aikiko replied at 23-3-2021 12:44 AM
Ascott Hotel??
Where is that location?
I'm not even heard about it before (acah2 speaking dgan a ...


Terkezut gak meols ingtkan Palace of Golden Horses situ utk rider sesuai sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-3-2021 12:50 AM
ntah la..aku mcm heran tgk dia terkontang kanting cari sampin nikah. dah la nk nikah dgn selebriti ...

Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak... Selalu pesen designer diorg mesti dah settlekan semua...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni dah boleh cakap congrats kt lopak ke belum? Confirm dah ke? Ermm... nvm... later lah...tunggu dah nikah nanti kalau iols ingat iols congrats kan... letih lah tunggu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...

Rupanya si Ee pun beli songket nikah ni dari butik yg sama..
Yela kot the best songket boutique on earth..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 23-3-2021 12:54 AM
Kang ujung2 dilaharkan pulak kita ni kepochi. Padahal dia yg abis2 jaja citer kt sini mcm mulut ci ...

Fanatik n idolat sama jer perangai suke salahkan org lain walaupun sendiri leak info.. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 23-3-2021 01:03 AM
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...


kan..laki si risteena sendu nikah pun pakai baju lengkap designer ezuwan ismail..takkan dak piyu pilih butik biasa je???..mcm tak percaya pulak aku dgn  pilihan niqabis ni. haha. jatuh standard niqabis world selebriti bak kata jeni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 23-3-2021 12:56 AM
Bukan pakej nikah ni baju melayu sekali sampin,  songkok bagai ker... Asal kene cari sendiri pulak ...

Kena kawin paksa agaknya. Jah paksa gak pu kawin dgn dia sbb malu ngan artis lain. Masing2 dah ade family sendiri jah je yg xde
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:16 AM
yeahh ..finally jah nak kahwin.

agaknye memerang yg pujuk mamarimau utk terima purizz and pujuk j ...

Murung terus jahlop!
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 23-3-2021 01:13 AM
Rogue98 replied at 23-3-2021 12:45 AM
Agaknye jah x confident Purizz will turn up. Seleri ckp aritu diaorang gaduh sbb Purizz nak postpone ...


So Jah la yg punya plan las menet ni? Oh mai gardddd!! Catit chuols... treetttt patut le masing2 baru carik turban chuols  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian loli n jeni canang wedding of the century...jah buat kat ascot je. rakyat marhain lain pun ramai je nikah kt st regis, four season. Cemana nak caras wedding ratu n yusry dulu klau xde naik2 kuda n event tertutup
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tiru kaka faz ke.. Nikah kat hotel secara tertutup.... Kakakakakk... Copycat

Mane designer yg nk buatkan kasut sheola tu... Tak jadi ke... Hahahhaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 04:24 PM GMT+8 , Processed in 0.377144 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list