CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 23-3-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 22-3-2021 11:50 PM
ustaz ni memang diiktiraf atau sendiri claimed??

Diiktirafffff....















................... oleh jahhhhhh....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 22-3-2021 08:59 PM
So bila dah masuk berita dah cnfrm la ni...rasanya wartawan tu pun dah tgk kad kahwin sbb tu beran ...

Nmpk beno idok la private mana klau dah kt hotel tu. Jah kata dah zuhud n tgglkan doniawi hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita akn tgk siapa control siapa lepas ni

A-jah control piyu

B-piyu control jah

C-Sskjp control jah dan piyu

Iols vote C


Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
getarsukma replied at 22-3-2021 11:49 PM
Okay..  okay.. Kawinlahhhh jah cepat2....
Tunggang agama double booster la lepas ni dah bersuamika ...

Semoga jah bunting pelamin kembar ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ejrazak replied at 22-3-2021 11:57 PM
Hahhaha sindiran halus je tu cuols. Lps ni bole la kita guna ayat...nikoh dgn ustat pun x reti aja ...

Wait n see je mampo kah si PU membimbing bidadari nya ke jalan berxuhud dan berstikomah? Sama2 kita nanti kan drama terhangat Bahtera Perangsang Ummah yg bakal bermula x lama lgi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
aunty dia dah busy cari turban, cousin dia busy cari mua on 27hb. ascot hotel katanya? adakah untuk majlis jah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 jah pun dpt ke cincin cartier cm kak nab yg berharga sebuah pangsapuri atau condo.

Piyu kalau takde duit mak bole sponser.  Apa saja demi bakal menantu dambaan hati mak.  
Menantu aku retis fofuler
Ko hado???
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah saje x nak announce tarikh kawin dia sebab nnt dia pun nak buat surprise macam seteru. Tetibe keluar video nikah je. Jah kan sangat mengidolakan seteru..hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-3-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
beli sampin

  
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon vendor member dik hana pegi saman mak piyu.  Aritu ckp bole saman kan kalau kawen dan ambik vendor lain.  Takpe menantu mak kaya bole bayarkan saman
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
AlyaAsylo replied at 22-3-2021 10:57 PM
Terduduk? Tolong sikit. Lovestory hakak forumer lagi sweet dari hajah kot. iols dapat salam perken ...

Semoga perkahwinan u diberkati sehingga akhir hayat. Love dgr cerita perkenalan ikut syarak. Bukan yg jenis bawak lelaki everyday masuk rumah alasan nk bagi tazkirah tapi kat belakang bersayang sayang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
mir_rae replied at 23-3-2021 12:00 AM
Dah ada penampakan pu memilih sampin songket hari ni. Congrats pujah  Ritu janji nak announce, jgn s ...

Lambat jugak pilih samping
Bukan ke patut awal2
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Harap lepas jah kawin loli jennie stop la bukak thread pasal jah..macam dah abis dah berita pasal artis lain asyik jah jah jah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Pu ni family dia x bantu ke beli barang2 kawin. Macam sengsorang je
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kann dah kabo fanatik lopak ni benak.. Kemain mcm2 info dlm ni siap bgtau majlis tertutup la,  kat Hotel la,  beli sampin la... Pastu haters pulak dikatakan x sabar..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hagak2 rosix dijemput tak.. Rosix kan da follow kaka faz. Mesti jah rengsa  kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-3-2021 12:04 AM
Kita akn tgk siapa control siapa lepas ni

A-jah control piyu

Jawapan iols berpandukan pd kes jah-pu gaduh .. info teh tumpah seleri tu ai tak sempat baca.. punca gaduh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-3-2021 12:09 AM
beli sampin

Sorg je kerrrrr
Lelaki lg sorg tu sapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 23-3-2021 12:12 AM
Jawapan iols berpandukan pd kes jah-pu gaduh .. info teh tumpah seleri tu ai tak sempat baca.. pun ...


Iols pun tak baca sb cept sgt dilap bersih2 bekas tumpahan itu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-3-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
missmeornot replied at 23-3-2021 12:11 AM
Pu ni family dia x bantu ke beli barang2 kawin. Macam sengsorang je

dia pergi dgn idhamkhan -sumber ig story kedai songket
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.318163 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list