CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 22-3-2021 10:38 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-3-2021 10:32 PM
Amboi Nek Tan haha terhibur iols tgk sheols tgk Q&A kelip mata kemain ehhhhh
Dari smlm cari org yg  ...

pakai purdah jer lah sng...pakaian kena ikut thema pengantin apa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 22-3-2021 10:17 PM
Bukan riak tapi me war2kan prkara baik
Sembunyikan pertunangan hebahkan pernikahan

So skrg ni sapa yg buat hebahan pasal kahwin..ko kan dgn loli kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:39 PM | Show all posts
royaldanish replied at 22-3-2021 10:34 PM
Cuolsss
Suka sangat dengan statement ‘Angkasa Setan’ hahahah

Iols peminat gaban wakasau wakasau sasauuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 10:19 PM
kalau ikutkan memang dh sekufu dari segi keluarga..cuma umur dan pengalaman hidup je pu riz tak se ...

Dari segi agama tak sekufu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
emizue81 replied at 22-3-2021 10:30 PM
Ada nampak Nek Tan tanya sapa pandai lilit turban mcm dia tunjuk dkt IG story kemarin.. hint tue

Cari je la yg ready made kn? Bukan Wedding of the Century pon propa kecoh siot. Wedding of Syaaban jew!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama sama kita nanti kan.. Propa atau betul Jah kawin by 23 25 hb ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 22-3-2021 10:03 PM
Berite dah hilang kome..  Leh gugel je tapi Metro dah delete.

Hahahaha.. Macam jah la jugak.. Sat pakai cincin sat cabut.
I rasa berita tadi template yg dah disiapkan sekian lama,  ada org pedajal tertekan publish lepas tu ketua editor baru sedar dia hidekankan...
Jadilah sat pun buat fanatik jah lompat bintang tidur lena malam nih..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak cakap lopak almost perfect untuk dijadikan isteri? Rugi lelaki yg x dapat memperisterikan lopak... Aduiii, so funny la. Lopak bukan puteri istana negara pon. Ditambah pulak dengan sejarah yatch, zouk lagi. Almost perfect celah bedah mana?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 22-3-2021 10:11 PM
Dengar cerita nikah neelofa akan di broadcast di TV3 or Astro Awani....wallahualam

Idola ko kater nak tinggalkan dunya
Alih2 dunyajuger yang dikejar hadapkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:50 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 10:37 PM
Layankan sajor sis kumpol kacang kuda

Kita pun mengumpul jgk ni
Kot wujud benang berpagar tinggi

Kita tenang2 je.. tp pentaksub gelabah tek tuduh hatters lak.. ewwwww


Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Baladna804 replied at 22-3-2021 08:13 AM
Aku tak boleh hadam.. camana family puriz boleh teruskan Lepas dikutuk pulak sana...

Keluarga PU Riz ni sanggup eh mengadap walaupun anak kena cerca semua

Batak perhatian juga gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 22-3-2021 10:50 PM
Lobenak cakap lopak almost perfect untuk dijadikan isteri? Rugi lelaki yg x dapat memperisterikan lo ...

Celah bedah loli la,  mana lagi.. Dia tu memang lain macam sikit sanjung si lopak tu... Hahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tadika_action replied at 22-3-2021 10:51 PM
Keluarga PU Riz ni sanggup eh mengadap walaupun anak kena cerca semua

Batak perhatian juga gama ...

pu riz cintakan lofa..untung dpt lelaki yg syg kita dan sanggup harungi apa saja demi nak halalkan kita
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 22-3-2021 08:21 AM
Khennzz.. Susu badam tu.  Susu bdam launc sblm pose.  Tepat betol tarikh tu. Aritu sskjp ckp kal ...

Mamatut kata nak launch 25/3 yg supplement sunnah kurma, safron tu di markaz tijari. So kawen dulu baru launch ke camana?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya. Selamat pengantin baru jah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
c_apple replied at 22-3-2021 10:08 PM
Aku ni banyak jadi SR je bila baca org kecam jah ni
Dia nak kawen dgn riz ke jantan mana ke lantakk ...

Riya'itu bukan sekadar saat yang ditunjukkan yang bagus agar dipuji hebat. Tetapi juga ketika ditunjukkan yang sederhana supaya dipuji zuhud.  Hati2 lah wahai hati,  kerana kelicikan iblis memperdaya di kanan dan kiri.  
Na'uzubillah.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 09:27 PM
kalau lofa sendiri suruh tutup mulut? dia nak buat suprise la kt korang ni yg tak habis habis spek ...

Terduduk? Tolong sikit. Lovestory hakak forumer lagi sweet dari hajah kot. iols dapat salam perkenalan dari sorang jejaka melalui ketua usrah (naqib) dia. Naqib dia bagitahu wife dia dan wife dia approach iols, siap dgn borang biodata diri jejaka tu.. Kami jumpa 3x je sebelum akad. Sekali masa nak taaruf, bertemankan naqib dia dan wife.. Sekali masa merisik, sekali lagi masa bertunang. Mesej pun cuma melalui whatsapp group okay, naqib dia dan wife ada sekali. X boleh mesej private2. Dan sekarang jejaka tu dah selamat jadi suami iols. Tu dia tengah survey hotel untuk sambut besday iols. Kemonlah loli, bukan semua orang mcm uols, loser dan asik stalk artis je untuk dikagumi sbb diri sendiri takde hape2. Sekian hakak ter riak hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 22-3-2021 10:53 PM
pu riz cintakan lofa..untung dpt lelaki yg syg kita dan sanggup harungi apa saja demi nak halalkan ...

Yekerr bukan mamatins cakap jackpot kerr
Tak ramai yang sanggup tahan telinge dengan peel puak2 iteww skali pakej mulut maki hamun even berduit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-3-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Skyline_84 replied at 22-3-2021 10:48 PM
Sama sama kita nanti kan.. Propa atau betul Jah kawin by 23 25 hb ni...


tak propa sbb bff lofa dah update tgh cari baju bridesmaid, family lofa pn masih ada lagi kt kl tak balik kelantan pn lgi semua setia tunggu majlis lofa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 08:10 AM GMT+8 , Processed in 0.358400 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list