CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 20-3-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok jah. Sila kawen.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 19-3-2021 08:57 PM
Selamat pegantin baru dik loli a.k.a nabila..

Awat x jemput puriz mai kenduri baca doa?

Kak nab ke loli ni? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
tinta_merah replied at 19-3-2021 09:20 PM
Jah da kawen pun iolls belum tentu dapat panjat pagar sebelah..

Sama la kiter.. kihkiki
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 nantikan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenduri sokmo sek dio tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aurora446 replied at 19-3-2021 10:07 PM
Mmg dah confirm ke jahlop minggu dpn?  Sekali plot twist bukan kawen dgn PU..

I pun terfikir yg sama. I percaya je news lofa will nikah next week, tp somehow rasa mcm bukan dgn PU Riz
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
RooneyMara replied at 20-3-2021 12:35 AM
I pun terfikir yg sama. I percaya je news lofa will nikah next week, tp somehow rasa mcm bukan dgn ...

Sbb rasa somethingwrong somewhere jer jahlop dan PU ni.. entah la
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi ye pagar rumah sebelah hahaha
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jah ngan purizzz..? Tahniah in advance
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cemana nak kawin kalau dah putus dik loli?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak tunggu jah selesai nikah bru lah pcyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguihla jugak si loli ni bukak thread. Boleh le bace kisah hidup jah solo sentiasa yang daku tertinggal berthread2. Nak panjat pagar  sebelah mmg sampai sudah x lepas kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow jah nak nikoh soon katanye..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nikoh la jah... lepas tu sila bersara selama-lamanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
0rkidHut4n replied at 20-3-2021 12:02 AM
dengan adanya bebenang dari loli
esok harusla berkompang seantero socmed jahlop bakal bernikah ming ...

Biasanya gitu la esk mesti jd headline...hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Feel pity for Lofa. Heboh sana sini, tapi kakak sailang dulu, baru kenal terus nikoh. Ok pulak mamatini dgn EE ni ye. Ke sbb ade royal blood jugak tutup mata je laa.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
WeAiNe replied at 19-3-2021 11:08 PM
g lah tido tantin baru sibuk main porem buat apa
ke shy shy cat nak masuk bilik berduaan ngan suami ...

Kali ni EE tak bawak EA skali ke, dulu dgn LCB first night dgn EA skali
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
esok mesti jadi headline kat fb ig
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:12 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 19-3-2021 08:48 PM
Sempat nab masuk porem apdet ...malam ni dh asah lom

Seriously loli tu nab?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah... akhirnya jah berjodoh jua..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 05:33 PM GMT+8 , Processed in 0.083882 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list