CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 22-3-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 22-3-2021 04:40 PM
Betul sgt yg bikin org gelak je tu, tp hajah dah rasa paling terpaling okeh

Kesian kau  ...

Terpaling sangat.. artis berhijab pertama ditegur mufti kes launching turban kat Zouk. Ko ghaser?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 22-3-2021 09:36 AM
Nak reply kaka @dudaberhias kat thread jennie tu dh katup

Adik beradik dh signed kontrak dgn reka ...

Tokri pn da x mau mik tau psl jah dahh
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 22-3-2021 11:56 AM
Bukan.  Mintak majlis batei wuduk tu piyunai sarungkan tasbih gergasi bertatahkan berlian 22 carat ...

Hahahha penyudahnya leher tbelit dgn tasbih tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros replied at 22-3-2021 02:09 PM
ketettt makcik kak nab tercucuk kt lengan meranggg ke tuuu.. semua ketet menggunung

Seram siot tgk menggunung cmtu. Mcm tajam plk tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:32 PM | Show all posts
sigur/ros replied at 22-3-2021 02:09 PM
ketettt makcik kak nab tercucuk kt lengan meranggg ke tuuu.. semua ketet menggunung

Itulah...gunduchi semuanyer...bkn body shaming yek...but sedeyyyy tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
heartlesssoul replied at 22-3-2021 04:17 PM
Yang aku pelik nya perangai syaiton mcm deme ni pun tetap jual barang laku. Apasal ek orang hadap  ...

Kan. Adik beradik berbisnes guna platform jah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:57 PM | Show all posts
OT.. tadi tertengok cerita 2016 Jatuh Cinta Buta https://www.myinfotaip.com/2016/11/jatuh-cinta-buta.html

Ada Puriz berlakon hujung2 cerita
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak pernah beli daging harimau menangis tu. 350g  rm35. Baik aku beli daging sekilo kt pasar.  Daging fresh.  Daging HM tu da tntu2 frozen dah berapa lama tah.  Aku ambik resepi kt ig.  Bkn susah pun nk buat
Benak2 ni kaya kot semua pakat rebut beli  bila dpt gaji.  Hujung bln ko makn nasi kicap padan muka ko

Kita yg dah jadi mak2 ni kena la pandai bajet brg yg berbaloi dgn hrga.  Contoh kalau kek coklat moist kan.  Ank ko ramai kalau beli bole pegi 40 utk sekilo.  Ko beli je kt kedai rm2 tu bancuh buat sndiri puas ank makn.  Tp aku tak pernah beli pasal aku terer buat coklat moist.

Apapun stop la kaya kan jah  sskjp fmly tu.. Esk2 dia berjalan berbelanja show off sana sini ko jgk yg rengsa tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
allahu kes tasbih tu mmg mengundang sgt. pakai jari jemari pun boleh... Rasullah SAW bertasbih pakai jari je
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 22-3-2021 11:50 AM
“Wahai orang-orang yang beriman! Jauhilah kebanyakan dari sangkaan (supaya kamu tidak menyangka sa ...

Xsangka pulak...  Ustazah pun layan gosip kat sini... Hahahhahah....   
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cassriena replied at 22-3-2021 06:06 PM
allahu kes tasbih tu mmg mengundang sgt. pakai jari jemari pun boleh... Rasullah SAW bertasbih pakai ...


Masaalah nyer ni Jah wey .. Jah. Biar kasi tersuloh baru la afdol sebagai influencer pemelok kitoobbb!
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lembapnye thread ni. Patotnye wedding of the centuri dah dekat 100 pages..
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:31 PM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 06:18 PM
Masaalah nyer ni Jah wey .. Jah. Biar kasi tersuloh baru la afdol sebagai influencer pemelok kit ...

Patut jah promo cost effective way to zikir... pakai ruas jari ala2 imam tua kat kampung... elok je zikir beribu-ribu lemon... good finger exercise jugak nak2 untuk yang jenis phone berjahit kat tangan...

Nampak sangat pakai agama buat duit... takpe la jahhh... nanti sampai ajal orang guna berita kematian dia buat duit pulak... what goes around comes around
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cubaan jah utk jual tasbih ke nk pose ni.  Dulu neneknya jah kt ada jual kn.  Tasbih bertakhta swaroski. Cm biasa rege yahudi nakhorom
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:37 PM | Show all posts
heartlesssoul replied at 22-3-2021 04:17 PM
Yang aku pelik nya perangai syaiton mcm deme ni pun tetap jual barang laku. Apasal ek orang hadap  ...

Sebab rata2 orang kita terutama generasi baru value money, status and popularity more than substance... tak reti menilai harga sebenar seseorang..

Pernah jumpa sorang budak muda.. bila dia borak dengan sorang designer baru nak up, punya la buat baik, tunjuk hormat.. untuk orang lain yang tak nampak glamour and fashionable dia buat dek je.. dan siap rude jugak... padahal yang biasa2 tu duit berkepuk tapi life simple saja... kalau dia tau harus dia menyembah deme2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lynn6664 replied at 22-3-2021 08:59 AM
Tokri pn da x mau mik tau psl jah dahh

Sungguh ka?
Dulu kemain kan hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 22-3-2021 07:57 AM
Rasa dia ada pakai dulu.

Pakai braces ke cuols?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 22-3-2021 07:39 AM
Tu lagi sekor lost soul

Muka sepesen je jadi model
Gambar masa kawen kaknab mcm kembang dh si lemak tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 22-3-2021 04:00 PM
Dah ada instafemes kena kan?

P canang kat followers yang polis bagi lepas je bagitau rentas neg ...

yg tu bebal.. siap bt igs bangga dpt rentas.. kata netizen dengki.. alih2 padan muka kena thn sebb bg ketergn palsu.. instant pemes.. instant bebal
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Di hotel terkemuka di tanah air
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2023 02:01 PM GMT+8 , Processed in 0.315051 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list