CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih lobenak pertahankan idola buat karangan panjang SPM.
Kita yang baca pun gelak jerr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 05:21 PM
Hidup ni tak Guna la nak benci seseorang sampai mcm ni sekali. Mcm takde life plak bersungguh2 nak ...

haku flip hair je dengan karangan tak bernas para lobenak.. sempat baca 2 line atas je.. sebab GELI dan tin kosong hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 19-3-2021 10:14 PM
Dan untuk kesekiannn kalinya tetapla belah pempuan yg heboh nak umum kawen yer...

Klu betul nak  ...

Kann.. bukan je piyu, bahkan pihak family piyu sorang pun tak bersuara sahkan hal ni.
Adik piyu shakirah lagi galak komen kat ig amal syahmina adalah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 21-3-2021 05:42 PM
Gigih lobenak pertahankan idola buat karangan panjang SPM.
Kita yang baca pun gelak jerr

Dia cakap tak terasa tapi gigih eh menaip karangan campur2 english gitchuuu. Ciri2 orang tak terasa sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 21-3-2021 05:42 PM
Gigih lobenak pertahankan idola buat karangan panjang SPM.
Kita yang baca pun gelak jerr

Skip je cuols koserr nk baca
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg la sedar ada 2 makhluk kiri kanan kita ni yg dk catat segala benda kita tulis sebut. Kalau tak sedar jgk I pray Allah bukakan hati oulls utk bertaubat. Ingat neraka ni mcm dk tepi pantai ke.

Takut gila baca tulisan korang ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
akak jarang bluetick reply porumers walaupun karangan panjang berjela.. tapi yang atas ni baca 2 baris je rasa mual tak menarik memang ciri2 lobenak kot jenis takda bakat serba serbi budak basic
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 05:21 PM
Hidup ni tak Guna la nak benci seseorang sampai mcm ni sekali. Mcm takde life plak bersungguh2 nak ...

Dik, masalahnya hampir semua org dah bergosip dlm forum ni lofa kawin minggu depan.  Dalam thread berpagar tu dah lama dah org tau. So, org tak kisah dah dia kawin 23 ke, 24, 25, 26, 27, atau 28.

Yang org kisahnya bila cara u tulis mcm macam lofa tu above all and hebat sgt sampai dia boleh je kawin bila2 dia nak, guna any kadi dia nak tu.

And some more, bila u war warkan majlis tu intimate n lofa nak rahsia sgt. Well dik, kalau rahsia sgt, xde lah adik and dah beberapa forumer dah post dalam forum sblm ni. So xde lah intimate or serahsia mana pon. Its either lofa mmg nk org tau atau org2 sekeliling lofa ni mmg jenis mulut tempayan sampai u yg xkenal lofa personally pon boleh tau.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 05:56 PM | Show all posts
MarryPottet replied at 19-3-2021 11:23 PM
Mengikut ilmu makrifat jari, kalau jari pegang tasbih gini, kemungkinan lepas raya nikohnya
Bulan ...

OMG! show off tak habis semua anak beranak family ni!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa..x habis lagi ka..
Igtkan dah ada org itewww nak senyap..rupanya dia sambung balik..hahaha

Korang jgn memain..nnt lofa pngl ustaz dlm speed dial dia tu..lepas maghrib akad nikah tauu

Nabila pngl menteri agama..lofa up skit kot pngl sultan kelantan, raja muda selangor dgn TMJ..hehe

Yer la..anytime anywhere lofa can marry

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bvsf06 replied at 21-3-2021 05:54 PM
Dik, masalahnya hampir semua org dah bergosip dlm forum ni lofa kawin minggu depan.  Dalam thread  ...

Well done...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-3-2021 05:59 PM
Laaa..x habis lagi ka..
Igtkan dah ada org itewww nak senyap..rupanya dia sambung balik..hahaha


Kebanyakan lobenak yg dtg sini semuanya baru je daftar. Mengikut statistik yg tlh I jalankan depa ni dtg dari twidder. Semua stok memuja muji serba serbi hajah. X heran pun nyahh cara menaip pun bbnu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 21-3-2021 05:51 PM
akak jarang bluetick reply porumers walaupun karangan panjang berjela.. tapi yang atas ni baca 2 bar ...

Beginner pulak tu. celah mana tumbuh dh mcm cendawan mbiak sana siniiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
NongSoraya replied at 21-3-2021 05:56 PM
OMG! show off tak habis semua anak beranak family ni!

Hahaha tak habis dgn show offnyee fmly ituuuu

Btw sis msh level 1, dont give up. Tak lama lg ada kenduri, payoh nk naik panjat pagar utk thread kenduri nnt hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 21-3-2021 06:19 PM
hihahiha replied at 21-3-2021 05:50 PM
Tlg la sedar ada 2 makhluk kiri kanan kita ni yg dk catat segala benda kita tulis sebut. Kalau tak s ...


Kami pun berdoa supaya fans hipokrit Hajjah cam ko yg menyemak dlm forum ni dpt balik ke pangkal jalan iaitu pintu zoo negara kerana disitu lah kalian layak bermaustautin. Jangan lupa pre-order susu pisang buat bekalan. Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Qwertyuiop2019 replied at 21-3-2021 06:04 PM
Beginner pulak tu. celah mana tumbuh dh mcm cendawan mbiak sana siniiii

Jah rekrut benak baru.  Benak lama tak buat keja ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 21-3-2021 04:27 PM
lobenak kalau komen kat sini tak pernah tak terhibur.. sampai terkentut kentut meols baca

Kembung perut ke tu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bro_kr at 21-3-2021 06:41 PM

Ini macam punya nusio pun ada...

Pas kasi tarikh sendiri sentap. Tarikh yg katanya dari 'trustworthy' kawan atas kawan yg rapat dengan JahZouk.

Pastu buat karangan lepas tangan kalau tak jadi tarikh tu.. JahZouk is someone special boleh tukar-tukar tarikh ikut suka dia cam dia tukar2 pakai jap niqab jap purdah jap hoodie..

Cara adik berforum ni tidak beradab dik, tidak bertanggungjawab sebab dah leak info yang adik sendiri pusing sana pusing sini jawab. Dalam fiqh dah jatuh pendusta tau..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bvsf06 replied at 21-3-2021 05:54 PM
Dik, masalahnya hampir semua org dah bergosip dlm forum ni lofa kawin minggu depan.  Dalam thread  ...

I’m guilty of this. Yes I did say she can make anything happen. Well I said that in context of her knowing a lot of ustaz/org agama based on brp ramai ustaz2 dia blh bwk tazkirah rmh dia. But each to their own. She has that privilege so she can use it. Same goes as kita ni ada privilege yg lain and we use it accordingly. But never in my life I nak angkat dia tinggi sampai org lain rendah drpd dia. I should use the word ‘privilege’

Yes also I’m guilty of the last part jgk. Org2 terdekat dia shouldn’t spoil any info about her. Tapi tu lah manusia ni bknnya sempurna. As long as org keliling dia tak bukak aib dia, I kira okay la info2 cmni tersebar. Bknnya benda tak baik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 06:16 PM
Jah rekrut benak baru.  Benak lama tak buat keja ke

Benak lama ada je tu dah termalu org lain x de apa2 relaks je kawin ..yg fans jah lebih taik dr j*bor!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.325263 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list