CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 21-3-2021 03:53 PM
Gigih chuols... Chuols fanatik dr iG ker?  
Tahniah chuols

kan..cakap mendongak sangat. Kalau betul lopak tu dia nak buat apa senang ja petik jari kenapa bila dia nak seseorang tu susah nak dapat??? Lobenak lupa kuasa Allah dik. puja lopa sampai lupa Allah yang mengatur segalanya. Ya lopa kenal ramai ustaz tapi tak semua boleh jadi kadi weh, yang bertauliah ja. Cakap mendongak macam lopa hebat sangat..pffff
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 21-3-2021 01:37 PM
Hmm I smell lobenakk..

Me too

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:26 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 04:18 PM
Moga2 diatas pelamin tgn jah masih bersulam tasbih.  .  Hnya jah bidadari mampu buat begitu
Iols  ...

Baru pasan tgk muka kaknab mcm tahan gelak ja jahlop duk amik gambar tasbih kat tgn.
Eh oops I mean amik gambo pengantin pempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 21-3-2021 12:26 PM
try post gambar.. nmpk tak kaka..

Hebat.. aku langsung tak perasan tangan dia masa aku tengok ni semalam.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 21-3-2021 04:22 PM
Jangan lupe pilih2 keadaan bersesuaian dengan situasi lopak n clans waktu berkata2 ...hahaha... La ...

lobenak kalau komen kat sini tak pernah tak terhibur.. sampai terkentut kentut meols baca
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 21-3-2021 04:27 PM
lobenak kalau komen kat sini tak pernah tak terhibur.. sampai terkentut kentut meols baca

Kaki putar,  kaki belit sebijik lopak n clans.. Pastu acah2 x heran konon.. MO yg sama... Hahahaha... Gelakkan ajer
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Tukang cerita tu sape..jiran mak tiri laki angkat ko ke.hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 04:11 PM
Tajam mata cuols.  Sempat kan jah dua kali npd ni.  Nasib lobenak tak nmpak.  Kalau nmpak mau suju ...

lobenak pun dah bosan dengan MO jah bidadari.. tak kuasa dah nak repost
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenek aku punye jiran sebelah punye anak anjing kata jah kahwin 32 March ni....confirm 100% with proof!
#bukansusahnakgiler
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:34 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 04:18 PM
Moga2 diatas pelamin tgn jah masih bersulam tasbih.  .  Hnya jah bidadari mampu buat begitu
Iols  ...

Kalau 2 2 pengantin pegang tasbih atas pelamin lagi unparalleled kehebatan nya.. tak tak tandingan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:35 PM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 21-3-2021 04:45 PM
cikgojesss replied at 21-3-2021 04:27 PM
lobenak kalau komen kat sini tak pernah tak terhibur.. sampai terkentut kentut meols baca

sejak aku berforum ni aku perasan sgt ya cara lobenak..mesti komen dlm BI, lepas tu ada capslock, ayt pula mesti terpaling hebat penggunaan kosa kata..lol!. dan dlm komen mesti selit "not haters/fans" dan tiba tiba akn bitter kalau kena provoke...

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:39 PM | Show all posts
habis dh crta mak jebat..cita acik jebat kembali
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 21-3-2021 04:48 PM
cikgojesss replied at 21-3-2021 04:31 PM
lobenak pun dah bosan dengan MO jah bidadari.. tak kuasa dah nak repost


Puak Lobenak tu sesuai tulis skrip pilem porno jer lah..fantasi diaorg luar biasa lain machiam sket bab nikah ni....fans fanatic TokTie pun ada gak at least rasa malu /maruah nk canang benda lagi2 yg tak sahih. Fakta..zero!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 02:58 PM
Huk aloh keno pakso kecek kelate pulok doh!!! Payoh weii lagu ni. Buat gapo pong saloh. Susoh la k ...

Aik nusio mano hok beraso diri tu betul sokmo? Ada disebut ke?
Tempat gosip pun nk serius. Huk aloh la.
Tibah nk terasa ni kenapa uols?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww... We'll see
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 04:35 PM
sejak aku berforum ni aku perasan sgt ya cara lobenak..mesti komen dlm BI, lepas tu ada capslock,  ...


yang penting confident.. akak tertanya2 diorang ni beli confident kat shopee free shipping kah? kalau ada akak pun nak borang banyak2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 04:12 PM
Hanya jah dua kali saja yg tau caranya cuols.  Iols tak tau

Hahaha..iya lah jah 2x tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 01:40 PM
I hope uolls baca elok2 la my first posting. Nak percaya ke tak terpulang but what I can say is my t ...

Euw lobenak. Ni mesti baru nak mendonia dekat forum. Bbnu ko ni. Hajah kau puja2 tu fake nak mampos. Lobenak dgn idola dia dua2 menjijikkan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg ada spesis benak ke nak komen dakwah kat sini? Dah sah nama forum pun “gosip”. Ko nak suruh orang “berlapang dada”? Minum apa nyahhhhh. Ketum eh?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 21-3-2021 04:10 PM
gigih bermadah poyo siap pilih2 hurup untuk caps lock gituh  GELI la poyo weh

Hidup ni tak Guna la nak benci seseorang sampai mcm ni sekali. Mcm takde life plak bersungguh2 nak tunjuk jahat seseorang. I don’t know Lofa personally to either hate or love her. But I don’t spend my time here to say nasty things about her even tho it’s true. Now you Tanya diri you sendiri berbaloi ke Aku dk dapat dosa2 mengata org sbb Lofa? Heyy come on la Lofa tu tak berbaloi nak kaut you punya pahala. Ni bg free2 je kt dia. Tak suka simpan je dlm hati. Bknnya Aku ni maksum takde perasaan benci kt org tp jgn la dk bg pahala kita free2 kt org kita tak suka tu. Ada paham idokk??? Suka hati la Nk ckp i ni lobenak ke apa ke. I tak terasa cz I simply am not. Tapi TOLONG la tgk diri kt cermin sblm nak mengata org. Ni you nak sentuh bab hati seseorang tu dh mcm nak jadi Tuhan.

Lofa hati busuk, penunggang agama, cunning etc tu antara dia dgn Tuhan. Antara kita dgn Lofa plak mcm mana? Itu yg you kena cakna. Forum ni blh jd tmpt maksiat & jgk tmpt kebaikan. It’s up to you nak jadikan tmpt ni tmpt apa. I taknak tmpt ni jd tmpt kutip dosa wlpn dia tak jd tmpt kebaikan.  Dh la dosa kt luar dh byk ni Nk tambah lg kt sini. Stop right here la. Stop following her socmeds. Stop knowing about her. Stop obsessing over her. Sbb tu you dk bersangka2 dgn dia sbb you dk ikuti setiap perkembangan dia.

Me bgth tarikh tu just to stop the assumption. Kita tgk dia jd nikah ke tak come 23rd. Tak jd, takpe la ada la rancangan lain dia. Kalau jadi bagus la so we can stop guessing. Tak Payah Nk pening2 fkr psl org lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 09:30 AM GMT+8 , Processed in 0.321594 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list