CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nextttttttttttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 01:01 PM
la..bkn sblm ni niqabis ke bagitahu bulan 3??? haha.

bila masa hajjah kata dia bgtau bulan 3. tu sumber terdekatt mediaa yg kataaa.

ada ke keluar dari mulut hajjah sendiri dia bgtau nikah bulan 3 ni. showww mee bukti pliss.
aku punn skrg da tak sekaratsss haterss hajjah da sumee newss hajjah tauuu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ziara replied at 21-3-2021 01:46 PM
alolo tukat date anytime sebab nak buat tertutup? feeling3 paparazzi nak pi terjah ke?
jah dan pe ...

dia nk buat private supaya semua org terkejut nanti dia boleh trending lagi kt twitter sebab semua org tak jangka..mcm hana delisha tu.

mgkin sblm ni dia niat nk umum buat pc, tapi dia tak rasa mampu menarik org bercakap cakap psl dia sbb org dh bosan, so dia buat gimik lain plak. maaf la kalau hati aku hitam cuma aku berspeku je bkn fitnah. haha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 02:00 PM
I’m an SR in forum cari for 2 years now. Recently just registered sbb nak bertanya org psl benda2 ...

kenapa fans niqabis selalu acah ckp inggeris??? mcm dak jenie tu..lol.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 02:10 PM
dia nk buat private supaya semua org terkejut nanti dia boleh trending lagi kt twitter sebab semua ...

hatiku pun hitam jua when it comes to sskjp.
senang cite, I won’t believe it till it really happens. tarikh nikah pun nak berteka-teki apooo
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 21-3-2021 01:57 PM
dorang takkan fahammm sebab dorg haters hajjah. uolss kena hadamm bnde ni dulu..



Yang tunjuk keburukan.. punca dr mereka dan keluarga mereka juga. . They enjoy the limelight kot.  
Yg lain sini tumpang tumis bawang... bahan dah diberi... hiburan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 02:10 PM
dia nk buat private supaya semua org terkejut nanti dia boleh trending lagi kt twitter sebab semua ...

Tambah pulak lizzy tiba2 buat seprais harini
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 02:15 PM
kenapa fans niqabis selalu acah ckp inggeris??? mcm dak jenie tu..lol.

Patut kena kecek klate la. Support. Haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-3-2021 01:46 PM
and kami kat sini hrgai la u punya info..tp tolong jgn la nak menongkah dagu sangat bila u cakap s ...

I don’t put her above anything else but rather, she’s someone who has the ABILITY to make anything DUNIAWI ni jadik. So we are clear on this okay? Aku pun bknnya nak letak dia ni taraf lg tinggi drpd org2 biasa cz dia pun org biasa yg ada kelebihan sikit drpd kebanyakan org. Tak kuasa Aku nak angkat makhluk ni tinggi drpd org lain.

“Klu x setuju bab dia Boleh pilih tarikh mana dia nak, tak yah post..simpan utk diri sendiri saja”

Ni bkn I yg cakap ya. This is your word. I never have any problem with her nak nikah bila or dgn sapa cz I’m neither a fan nor a hater. I’m simply stating an info. Harap faham.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 21-3-2021 02:24 PM
Patut kena kecek klate la. Support. Haha

Huk aloh keno pakso kecek kelate pulok doh!!! Payoh weii lagu ni. Buat gapo pong saloh. Susoh la kecek dgn nusio hok beraso diri tu betul sokmo. Sokmo cari saloh ore. Payoh wehhh!!!

Puas tak hati you?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-3-2021 01:40 PM
so why kena tunggu lepas nabila?

so why kena tunggu lama...kahwin la saja bila awal2 berniqab t ...

Banyaknya question mark kaka..lantak pi die lah kaka nak kawen bila..jangan dserabutkan kepala otak memikirkan tarikh kawen si jahlop yinni..ada gamba ada lah tuu..tarikh2 yg dsebut ni pun hanya rumors..ntah2 si PU tak nmpk lagi muka si jahlop dlm istikharah yg dah keberapa kali buat

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:08 PM | Show all posts
selagi takde majlis nikah... bagi aku ni sekadar gimik
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-3-2021 01:46 PM
and kami kat sini hrgai la u punya info..tp tolong jgn la nak menongkah dagu sangat bila u cakap s ...

Hahah lobenak jer Yang angkat darjat jah paling tunggu..bidadari syurga lar, siti khadijah lar..nak kahwin bila2 masa pun boleh smua ready gittew one call away jer kata lobenak..hebakk betul jah naaa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosann laaa. Rumah tinggi tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 21-3-2021 01:37 PM
Hmm I smell lobenakk..

totally lobenak living in denial like always..pfffff
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Ni jerk kew info yg uols ader? Mehh sgt..before this we got a lot of spill tea k..takat info geli2 camni euww sgt.. Shuhhshuhh

Doneriak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tak terkejut pun kalau dia nak buat suprise sebab mereka nie menjual cara hidup untuk kekal relevan dalam industri. kita pun patutnya berhenti layan sskjp clan nie sebab xda faedah. bukannorang oenting dalam dunia hiburan n seni tanah air. Berbakat???  jauh sangat walaupun dapat anugerah popular. Dia tak ada pun tak beri kesan macam normala shamsudin, wan zaleha radzi ( to name a few) yang memberi kesan dan aura dalam bidang pengacaraan. Jadi harap tak perlu bg lime light pada clan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
nmi replied at 21-3-2021 03:10 PM
Hahah lobenak jer Yang angkat darjat jah paling tunggu..bidadari syurga lar, siti khadijah lar..na ...

Btoi la tu...bila kene time lopak habis hilang ingatan semua.. Semua benda uturn berpusing mengikut situasi semasa lopak.. Sama jer lobenak di iG n forum.. Koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 21-3-2021 03:08 PM
selagi takde majlis nikah... bagi aku ni sekadar gimik

Semua ni andaian pencinta Niqabis terulung itew. Harian Metro pun x koser nk cedok gosip ni yg teda titik noktah hanya rekaan semata-mata illusi si tuah tanah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 09:58 PM GMT+8 , Processed in 0.304937 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list