CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah kalau jah dah nak kawin.kalau x,recycle citer sama je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 11:53 AM
sejak bila niqabis pandai buat majlis dlm keadaan tertutup intimate? bkn niqabis kalau tak show of ...

I figure we always have to be ‘berlapang dada’ dgn setiap perkara. I myself not very keen on Lofa’s behavior and all that but maybe in this matter she really wants to change her ‘game’. Sentiasa bersangka baik dgn org. I believe this tukang cerita more than I want to justify my own perception because 1) I trust the tukang cerita since dia bkn jenis ‘kecek plawok’ 2) hati manusia ni berbolak-balik. Hati ni perkara sensitif sgt. Bkn hak manusia Nk menilai seseorang just because pandangan mata kita nmpk buruk. Boleh jd buruk di mata kita tp baik di pandangan Allah. So kita berlapang dada lah Lofa mungkin dh berubah kpd kebaikan wlpn ada lg sisa2 buruk tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Tahniah la kalau betul nikah. Memang Jah berjaya game netizen la kalau betul nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:36 PM | Show all posts
Edited by MsCinderella at 21-3-2021 12:41 PM
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

23rd ada launching produk baru kat markaztijari....and 23rd tu hr selasa

  



ambopii senang nyer nak ubah tarikh..so tok kadi saksi semua tu tak ada life ka nak kena standby seminggu 24jam sbb nak tgk depa free bila nak menikah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sskjp and cheap marketing gimmick berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Wow hebat betul boleh tukar date anytime.. Aku sikit x percaya... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 21-3-2021 12:36 PM
23rd ada launching produk baru kat markaztijari....and 23rd tu hr selasa



Nak kene ikut jadual diorg pulak.. Byk cantik muka... Hahaha... Nak pusing citer ape lagi,  dia dah ada tarikh cuma belum diumumkan kat media.. Informer pun ckp berpusing2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:54 PM | Show all posts
hari selasa la ari khamis laaa.... nahhhh akuu pun dapat sumber dari kawannn staff naelofar punya adik tiri makpak lain punya anak sedara katanyaaa  hajjah kawin ari jumaat memandangkann ari jumaat ari yg muliaaa. takkan tasbihh di tangannn nak buat ari yg tak berapaa nak muliaaa kannn, gituu sumberrr terdekattt jarak 1 meter bgtau kat aku..

Nyibukkk je sumee termasukk lerr lolipopppp ni. mmg memintaa kann forummer kutukk hajjah pastu. betul ke tak betul, last2 ngataaa hajjahhh padahal diri sendiri yg nyibukkk nak amik tauuu hajjah nak kawin bilerrr.. klau betul jadi lahar bnde lain, kang tiber tak jadii ckp hajjah yg canang xsabaarr nak kawinn laa gilerr glamorr laa pdhal korg yg create isu ni sendiri.. yihhhh sgt perangaiii!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Mana bleh ikot suka tukaq date....org pon ada keja lain...xbleh nak berlapang dada sbb info dan fakta berbeza...sorry....tp kalo jd jugak,alhamdulillah la
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 10:18 AM
Menteri agama pun tak kesana sini bawa tasbih jah oii.  Ni da le tasbih bawa sempat lg ko nk show of ...

Bg mat rasa hajjah gengam tasbih dan  berzikir to calm herself.  
Jiwa nya mungkin bergelombang...jantung berdentup nak meletop...sel otak sambung menyambung bagai petir.....tak karuan. Sib baik ada niqob. Kaber sikit waterface hajjah.

boleh gitu???
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:57 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 21-3-2021 12:52 PM
Nak kene ikut jadual diorg pulak.. Byk cantik muka... Hahaha... Nak pusing citer ape lagi,  dia da ...

tu la pasal....

tok kadi
saksi
masjid
catering
tetamu

dah mcm x ada life kot nak kena standby utk depa..cisss..informer pun bg logik skit info leh tak?

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:59 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2021 12:56 PM
Bg mat rasa hajjah gengam tasbih dan  berzikir to calm herself.  
Jiwa nya mungkin bergelombang.. ...

aha mungkin gak...

mcm la tak leh tasbih guna jari sajork...

time dating dgn haris x ada lak bawa tasbih lak..yer la menahan diri dr menerkam haris ka apa...haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:01 PM | Show all posts
adeqo replied at 21-3-2021 12:54 PM
hari selasa la ari khamis laaa.... nahhhh akuu pun dapat sumber dari kawannn staff naelofar punya ad ...

la..bkn sblm ni niqabis ke bagitahu bulan 3??? haha.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lizzy dah kawen. Saje je nak bgtau kat sini... bye
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 21-3-2021 12:26 PM
try post gambar.. nmpk tak kaka..

Begitula lah lopa & propa..dlu sibuk kemain preach pemenat tetiap hari pg2 bgun2 je tdur dia akn read herself affirmation utk haritu..segalanya trend bg dia, dia la yg plg bagus dlm setiap hal...mana ntah aku nk tepek benang yg amalan dia ikut mamazat dr dlu, gitew pulak..poyo lopa ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:06 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-3-2021 11:14 AM
mufti dtg majlis kawin pun tak bawak biji tasbih berzikir kt tgh tgh org ramai..over sgt la niqabi ...

Hati kita hitam atau hati jah yg legam?
Itulah, bila artis berhijrah, kelaku kalahkan mufti
Semua nak tunjuk.. bijik tasbih pun gigih tunjuk
Sadis betul kehidupan niqabis
Hidup harapkan perhatian kasih sayang netizen. Kah!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

Ok. Noted. Tq hihahiha.. so kita boleh confirm la kan...

Tarikh nikah 23 March 2021.
Hari Selasa
Hari ni 21 March 2021
Esok 22 March 2021

Ker ada cadangan lain  nak tukar tarikh? Ada yg kata khamis? Ada yg jumaat?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:15 PM | Show all posts

Tarak Henna Night Ala2 1001 Malam Ke?



Boleh bukak jubah gelek separoh bogel sebab tetamu sume pompuan tak gitu?

Mana syok kalo tarak henna night..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:17 PM | Show all posts
Bumbu replied at 21-3-2021 01:03 PM
Lizzy dah kawen. Saje je nak bgtau kat sini... bye

lizzy kirim salam kat lofa
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyesal plak bgth Sini. Cmni la, I tahu info ni quite awhile. Malas Nk bgth tp ada a few kata2 forumer sini yg buat i tergerak Nk bgth cz I think it’s unfair to say something you know nothing to her. Jahat2 manusia pun dia ada perasaan & ada peluang utk berubah. That’s why my tag line is ‘berlapang dada/bersangka baik’. So terpulang la Nk percaya ke tak. And I think some of you tak fhm apa yg I bgth. Tarikh ASAL nikah diorang 23rd. So I guess something happened between them that makes them change the date or whatever.

About changing tarikh nikah tu, well she’s a somebody. Surely she can make this kind of things happen. And when she has set a date, then we’ll know.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:21 AM GMT+8 , Processed in 0.312338 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list