CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 21-3-2021 11:06 AM | Show all posts
Org yg kuat zikir, tak perlu pegang tasbih ke sana sini pun, mmg akan berzikir.  Dorang ni mmg kurangkan bercakap sbb sentiasa berzikir dlm hati. Nobody has to know, just u and Allah.  This is the essence of org yg beriman, tak perlu menunjuk2 tahap keimanan atau apa2 benda baik yg di lakukan semuanya buat dlm senyap2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
evataso replied at 21-3-2021 10:39 AM
Untung jadi org have have setakat majlis berderet dalam 1 bulan pun xder terkesan

Untung jual rimau nangeh banyak sgt tu..
Itu yg bole buat majlis  smpi 2-3kali sebulan
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:10 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 21-3-2021 08:25 AM
Xde wujud soal biadap ,sister

sebab memang hubungan dan janji nak ikat kasih dalam perkah ...

sekali niqabis betul betul nikah dgn dak piyu khamis ni, terciduk dek hana montana..lol!

tak sabar aku nak tgk realiti ke fantasi cerita dek hana..haha.


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:10 AM | Show all posts
sorry ioollss xleh nk bersangka baik dengan si jah nie... kau berpurdah, tp kening on point lukisnya.. pakai contact lens, mascara bagai... ak rasa die ni nk jadi trendsetter ajeee.

sbb iolls punya biras, mmg berpurdah xde punnnnnnn begitu hdpnya, mmg mata je 2 biji nampak... pki purdah pun duk rmh je bila org dtg...

kalau keluar, mmg berniqab,,,
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:11 AM | Show all posts
Ikutkan hati kaka  apa yg ssjkp dan jahlop dah buat kat fattah...mmg nak adan uke kan ajer...tapiiii...kesian pulak kat jahlop masih keseorgn...jadinyer moga cepat jodoh sampai buat jahlop...kalau bukan khamis depan...khamis bila2 pun boleh...kita doakan yg baik2 ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:11 AM | Show all posts
Hypothetically replied at 21-3-2021 11:06 AM
Org yg kuat zikir, tak perlu pegang tasbih ke sana sini pun, mmg akan berzikir.  Dorang ni mmg kuran ...

Bab tauhid PUriz x ajar lagi..baru bab syariat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-3-2021 07:28 AM
Kenape jenab Tak bagi hajjah nikah dulu eh? Kan satu malaya menanti perkawinan hajjah... Tak kira la ...

Muka jah makin kental sejak berbungkus... Takde orang nampak jadi tak malu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:14 AM | Show all posts
She-Ra replied at 21-3-2021 09:38 AM
Apapun kesian kt jah
Sana sini kena kutuk, kecam
Takde dh komen murni sesuci lebaran

mufti dtg majlis kawin pun tak bawak biji tasbih berzikir kt tgh tgh org ramai..over sgt la niqabis ni. sempat dia tunjuk sipi sipi dia punya biji tasbih masa merang tgh lafaz nikah. zikir pakai hati ngn mulut takleh ke?? ke sbb org tak nampak? maaf kalau hati aku hitam..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 11:15 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 10:18 AM
Menteri agama pun tak kesana sini bawa tasbih jah oii.  Ni da le tasbih bawa sempat lg ko nk show of ...

tlg tepek sat video penampakan biji tasbih niqabis..aku lupa dh aku tgk kt mana..

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak save. Smlm nmpak kt benang sblh.  Masa nikah kt masjid tu. Ambik gmbr nab skali upload tgn bertasbih cinta tak kesampaian
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 20-3-2021 08:26 PM
Elok la fefet pun dah basah asyik dgr kak nab mengerang di tingkat bawah..

kaknab yang mengerang, jahbungkus yang basah.. gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missHaidiD at 21-3-2021 04:09 PM
missHaidiD replied at 21-3-2021 11:18 AM
Iols tak save. Smlm nmpak kt benang sblh.  Masa nikah kt masjid tu. Ambik gmbr nab skali upload tgn  ...


Iols jmpa ni je cuols.  Yg clear tu kt benang sblh yg da katup tu. Sila zoom kt tgn jah

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 11:18 AM
Iols tak save. Smlm nmpak kt benang sblh.  Masa nikah kt masjid tu. Ambik gmbr nab skali upload tgn  ...


iols la yg tepek kat benang sebelah tu.. act bukan gambar tapi video.. jahbungkus record awal2 tunjuk muka kak nab dengan maktinitut kat sebelah.. hujung2 sempat show off sipi2 pegang tasbih
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 11:28 AM
Iols jmpa ni je cuols.  Yg clear tu kt benang sblh yg da katup tu. Sila oom kt tgn jah

La Nabila pakai tudung masa akan nikah rupanya ... igt free hair mcm gambar sarung cincin tu ... kjpnya bersiap ..set rambut bagai ... x perasan selama ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk nikah mmg on 23rd. Yg timbul 25th tu i tak tahu la why. Tapi tukang cerita ni kata deolls can change the date anytime they want sbb deolls nak buat majlis tertutup utk family members only. When I ask tukang cerita what is their status, the tukang cerita gave me a poker face. So that’s all the info I got from tukang cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 11:28 AM
Iols jmpa ni je cuols.  Yg clear tu kt benang sblh yg da katup tu. Sila oom kt tgn jah

Cmna zikir sambil tengah dengar orang lain berbual atau dlm acara yg dia participate?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-3-2021 11:52 AM | Show all posts
3chanceno replied at 21-3-2021 11:47 AM
Cmna zikir sambil tengah dengar orang lain berbual atau dlm acara yg dia participate?

zikir ni bila bila masa dan keadaan pn boleh sbb dlm hati. tuhan yg tahu..tapi yg slh nya kalau ko g show off terangan dak tunjuk bijik tasbih tu.
biasa kalau yg bawak bijik tasbih ni org tabligh yg dk dlm masjid, majlis ilmu. ni kt org ramai, bising bising cukup skdr bzikir dlm hati dh la..sampai jgk pahala tu.


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 11:53 AM | Show all posts
hihahiha replied at 21-3-2021 11:47 AM
Sy ada kenal dgn org yg quite close dgn family Lofa. Sumber sahih jgk la. Dia kata tarikh deolls Nk  ...

sejak bila niqabis pandai buat majlis dlm keadaan tertutup intimate? bkn niqabis kalau tak show off. something wrong somewhere..lol.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 21-3-2021 12:37 AM
@kaklimahcomot .. Ko patut ikut style dik nah ni..chill ja membawang.. Nama all xde hide. Ni br bawa ...

Hehe.. Erul penah tgk interview meknab dgn Nona. Bila kiffy razak tnye pndapat meknab pasal komen2 netizen kt medsos, meknab ada jwb.. "nk kena denda kot, masuk lokap".
Tu yg buat Erul seremmmm sbb dia dh tau Erul sp.. (chill k meknab)
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 21-3-2021 11:28 AM
Iols jmpa ni je cuols.  Yg clear tu kt benang sblh yg da katup tu. Sila oom kt tgn jah

try post gambar.. nmpk tak kaka..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 09:14 AM GMT+8 , Processed in 0.322002 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list