CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: lolipopbiru

NEELOFA-PURIZ bakal bernikah Sabtu ini secara tertutup di Sebuah Hotel Terkemuka

     Close [Copy link]
Post time 20-3-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah in advance Lofa - Pu Riz. Semoga berbahagia hendaknya..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dirikan masjidkan...kalau betul tahniah lopa puriz...
Kalau majlis tertutup..lopa nikah x pakai niqab kot.tp nak bg gambat kat press..guna yg pakai niqab.agak ajelah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
miley95 replied at 20-3-2021 04:53 PM
Kita tnggu je minggu dpn btl ke x...bkn blh percaya dak loli nie

dak loli cedok berita dr thread sebelah je chuols.. itu je la yg dia mmpu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak pasti tak payah lah bukak thread baru. Sedih tengok lobenak2 ni mengharap. Do your own research bukan main chedok and speculate bukan2. PA jah tak buat kerja ke jaga nama baik big boss korang. She is turning into the biggest joke ever lah. Aku menyampah pun dah rasa kesian kat dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:13 PM | Show all posts

dia sendiri buka thread pasal merang dan kak nab...
dia sendiri gak yg tahu merang nak lamar kak nab pada 6 mac 2021

refer thread ni

https://bm.cari.com.my/forum.php ... ;extra=&page=80

yang pasti cnfrm, loli adalah org kanan set2 fam ni...lebih tepat org kanan lofa...muahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Private ke majlisnya?
Family riz datang tak tu?
Ke sebab tak berapa restu so buat private ahli keluarga je attend?

Tetiba plot twist si atisha yang nikah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la fefet pun dah basah asyik dgr kak nab mengerang di tingkat bawah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Their family masih ramai lg di kl tu. Mcm ada majlis lg je.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh dak hampa bkk thread once dia dh nikah???!!!!!!
Bulih dakkkk???!!!!!! Bpaa byk benang pasal BAKAL nikah daaaaaa. Hadoooiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembanggg. Asik pung pang x sudah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu je la selagi x sampai 31hb
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
zuriey replied at 20-3-2021 08:26 PM
Elok la fefet pun dah basah asyik dgr kak nab mengerang di tingkat bawah..

Komen paling bongok..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 21-3-2021 10:55 AM
sophiehana replied at 20-3-2021 06:54 PM
Tahniah dek lopa n adek pu riz. Harap sumber blh d percayai. Dah lama nak nengok lopa naik pelamin

Tarak punye.  Adek piyunai pegi wat st8men kat IG Amal "Love U my sister.  My only sister."  Dah padam part My only sister.  Ape2 korang tanye si @Normabaru sebab dia yang sempat bace.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MsBritney replied at 20-3-2021 07:02 PM
hahahaa..jah buat peace pun diorang speku lebih2. kesiannyaaa..terlalu mengharap. jah relax je.. d ...

Tu la... Fans dia pulak yg lebih2 over mengharap...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MsBritney replied at 20-3-2021 07:09 PM
serious ke?

Kita wait and see.. jah ni unpredictable..dia rasa nk buat, dia belasah je buat... Lain lain belakang cerita..janji hajat sampai
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 10:40 PM | Show all posts
Normabaru replied at 20-3-2021 07:34 PM
Nnt hader lg kisah juicy2 story sini naaa

Hidop dik nah hehe

Itu lahhhh...
nanti kita story sini kalau ada

tp untuk sekian kali ,kalau xmahu berterusan jadi bodoh ,tolong jangan percaya cakap jenie ke loli


bodoh abadi tu forummer mcm itu.

jeni dan loli tu mcm boleh mati kalau neelopa tu xkahwin dgn Haris

padahal sudah maklum mmg xkan berlaku pernikahan di antara Haris dan neelopa tu.

Rasanya jeni dan loli tu sudah boleh pergi mampus
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-3-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hijack thread loli la sambung

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 11:12 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 20-3-2021 09:51 PM
Tarak punye.  Adek piyunai pegi wat st8men kat IG Amal "Love U my sister.  My only sister."  Dah p ...

Hmmm.... Mcm nak bagi hint je yang pu riz bukan bakal laki Lofa. Tp after incident serangan igstory puak sskjp kat pu riz, and pu riz sampai sekarang diam takde cuba nak clean his name, mmg mcm susah nak caya dia akan kahwin ngan Lofa. Nampak mcm dia nak let go and move on gaya nya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Knapa bila tengok loopah tringat syed sadik segaragar...macam sepadan je...apa kate lobenak loopah tolong kenenkan loopah dgn syed sadik segaragar...w/pun x kaya macam yg mamazat mau tp dgn kuasa yg syed segaragar ada...loopah mampu mengubahnya...tiber....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 20-3-2021 11:05 PM
Hijack thread loli la sambung

Haha

Nak kene seru geng ke kaka cin nak hijack thread loli nih....hahahahahahahahha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.092038 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list