Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28425
View
273
Reply

Erin Malek Kini Sudah Tidak Berhijab?

[Copy link]

Author: hanipinky    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
This morning I saw one of my trainers uploaded a picture of Erin Malek and her biras, Dara Shahril (Last time I remember she was one of the founders of Adila Long clothing line) on his IGs while they are enjoying their breakfast at Kenny Hills Bakes and obviously, as per picture below, she didn't wearing a tudung anymore.

That was not the first time actually, I've seen her a few times without the tudung on some of her friends' or husband's IGs before, and just curious if she's still wearing tudung or just don it casually and occasionally.

When I revisit my trainer's acc just now, noticed that he has deleted the picture but when I viewed Erin's profile and she reposted the brunch picture from her biras, the same placemat as the picture posted by the trainer.


A6963915-0431-47E0-A875-A96894FDAB2D.png
E2F4EE98-B253-4029-9822-F37F41EF9634.png

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-3-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah kerana mengalami freehair
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga digerakkan hati untuk bertudung semula...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu kalau free hair ni
Mula2 start berlakon, kendian cerai pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:51 PM | Show all posts
Dah lama dah perasan dia mcm dah free hair balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ini sebenarnya dah lama tak berhijab ya. Boleh tengok je dkt profile picture dkt private account dia itu. @mrsfarriz . Join gym dgn instructor aiman dkt klcc pun pkai cap je dgn flycyle itu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
esok2 keluar lah tu gmbr pakai tudung hitam spek hitam sebesar alam kat mahkamah tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg satu yg iols perasan lisa surihani pun sma berhijab suddenly, after ada orang leak dia minum wine blakang tabir tu kt forum. Entahlah artis kalau berhijab ssh nak percaya samada dia nak cover line or ikhlas.
Just sayingggg... sma jugak mcm kita2 ini .
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
remotechiever replied at 16-3-2021 07:59 PM
Dia ini sebenarnya dah lama tak berhijab ya. Boleh tengok je dkt profile picture dkt private account ...

yes aku pun ada nampak. dlm IG si bella dally pun dia ber cap sajor. and bukan dia sajor bella dally pun berbasikal pakai cap sajorr
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dulu ada porumer kata toklaki dia boleh tahan merenyam.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jemahjacjon replied at 16-3-2021 07:51 PM
Selalu kalau free hair ni
Mula2 start berlakon, kendian cerai pulak

Kalau nak cerai pun hutang dah settle belum?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:08 PM | Show all posts
ni terpengaruh ngn dalil kepala bukan aurat

yg aurat tu dada la tu

tp yg pakai dalil dada tu aurat pun tunjuk dada gak

alang2 tanggal la semua

tk pyh ikut dalil

dalil2 ni kn outdated

its liberalism baby

teringat ada sekor forumer tu

dia dtg kt aku mengaku dia liberal

dia ingt ngaku liberal tu mcm mengaku ko ada kereta kancil apa?

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
xpela.biarlah dia.tau la dia dosa pahala.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 16-3-2021 08:04 PM
Teringat dulu ada porumer kata toklaki dia boleh tahan merenyam.

lol laki dia? laki dia mmg rajin follow perempuan like2 gmbr perempuan , sama dgn tok laki emma maembong
dulu iols pernah kena ngorat dgn tok laki erin ini time nk lintas jln , tok laki dia bawak slow je kereta time iols lintas thn senyum tutup mulut. masatu theyols ini nak kahwin timetu kot. mmg miang lah kan lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Lor dia ni lagi cantik bertuduny
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dah lama ke dia freehair blk
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 16-3-2021 08:04 PM
Teringat dulu ada porumer kata toklaki dia boleh tahan merenyam.

Zaman single mmg merenyam chuolssss hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat bibir ke sbb bibir dia nampak pelik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
edisi tudung terbang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list