Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
4660
View
20
Reply

Anak Farah Nabila disangka anak patung?

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-3-2021 11:10 AM | Show all posts |Read mode
Anak Farah Nabila disangka anak patung?



  


Pasangan sama cantik, sama padan iaitu pelakon Farah Nabilah dan suaminya iaitu seorang juruterbang dikenali sebagai Mohammed Amirul Yunus kini semakin bahagia pula selepas dikurniakan cahaya mata sulung yang selamat dilahirkan pada Oktober tahun lalu.

Farah Nabilah diruangan Instagram miliknya juga sering memuat naik telatah anak lelakinya ini kepada peminat dan pengikut 1.9 juta sehingga mendapat perhatian umum.

Anak lelaki Farah Nabilah yang diberi nama Andre Omar Mohamed Amirul nampaknya turut mengundang orang ramai cukup tertarik dengan telatahnya lagi apabila pelakon drama Kau Yang Pertama ini memuat naik satu rakaman video.
Kelihatan Andre yang dipikul Farah Nabilah cukup comel disaat memerhatikan gelagat pelakon ini bersama suaminya sedang menikmati burger.

Sehingga mengundang anak mereka itu asyik memandang makanan terbabit dan membuatkan ramai tercuit hati melihat gelagat Andre dimana rakaman video ini ternyata sudah mencecah lebih 400,000 tontonan dalam masa yang sekejap.

Posting video dimuat naik Farah Nabilah itu bagaimanapun turut dikatakan anaknya itu seperti anak mat salleh oleh Mawar Rashid yang juga merupakan rakan kepada selebriti terbabit.

Biarpun begitu, ada juga yang mengatakan pada mulanya melihat rakaman itu, anak pelakon ini disangkakan anak patung gara-gara kecomelannya.


Sementara itu



Macam anak mat salleh la sayang



Eeii macam anak patung





Ish ingat anak patung baby alive tadi, rupanya memang alive



SUMBER
FARAH NABILAH







  






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-3-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm shariq gabriel.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 11:16 AM | Show all posts

iras anak emma

  


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 11:16 AM | Show all posts
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku langsung tak minat si fawaa ni. TAPI suka sgt tgk budak Andre ni. Memang supercute!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 10-3-2021 11:16 AM
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..

Betul. Kenapa nak sakitkan hati orang dengan bandingkan babies. Semua comel!
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 10-3-2021 11:16 AM
bagi aku semua bby comel.. tak suka aku kalau duk bnding bby nie..

Yaa, suma baby comel, mn ada x comel,kalau yg suka banding2 ckp x comel tu konpem hati hitam,mcm la ank dia sok helok benau
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnye ..sebiiik muka mummy dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel baby fawa semoga menjadi anak yg soleh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:17 PM | Show all posts
nak sama dia nih ngan shariq...
hat muda2 suma anak lelaki ye, emma, farah, zahirah

yang tua sket anak perempuan belaka, fazura, fasha, scha

apa2 pun suma baby comei2 belakaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:21 PM | Show all posts
comeynye laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Comey nyer anak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:46 PM | Show all posts
semua baby comel laaaaaaa.
meh nak gigit jari sikit. eee geram jari2 baby macam nak kunyah2
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 03:51 PM | Show all posts
ikut muka bapak dia..
btw burger apa farah makan tu sedapnya nampak ..ai terliur
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 04:23 PM | Show all posts
So laki2 depa nih keje jadik drebar lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Helok lakinye ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Kejamnya. Dia siap ketap2 bibir mcm nak makan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2021 10:49 AM | Show all posts
semua baby comel , bau syurga....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramm je nengok baby.. comel lak tu.. Ank2 dh besar..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list