Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3385
View
64
Reply

Edisi Santai: Selebriti Wanita Yang Korang Teringin Jadi Dirinya...

[Copy link]

Author: BarbiePink    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-3-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sempena Hari Wanita hari ini iols saja buka topik santai2 di malam yang penuh kewantiaan gitu demi menghargai bakat dan kebolehaan yang dimiliki selebriti tersebut.jadi mari lah warga forum yang cantik jelita atau jejants diluar sana teringin jadi wanita hari ni share lah siapa selebriti wanita dan siapa pun dirinya yang korang adore sangat dan teringin jadi dirinya untuk hari ni.

Jangan pulak ada lurus bendul pulak kata mana gosipnya dh bnyak gosip2 panas hari ni chill lah gosip sesekali tentang uols best jugak kn.apa kata kita bual2 santai tak kan korang tak ada teringin jadi selebriti itu mungkin sebab kejayaannya,kekayaannya,kecantikkannya,kisah hidup suka dukanya uols terinspirasi,kisah cinta nya tak pun berangan disamping suaminya

Share seorang atau tak lebih dari 5 orang ya dan komen jugak kenapa.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Diantara calon2nya
Camelia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiara

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Normala

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ct
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:14 PM | Show all posts
kalau selebriti malaysia takde kot yang iols minat nak jadi...

kalau luar negara beyonce, rihanna, madonna atau angelina joulie...
atau kim k atau kylie jenner... ni semua sebab kaya & iconic queen bukan rupa...

kalau di beri peluang untuk dapat rupa iols pilih barbara palvin...

sambil jalan ala2 fara mendosa libas kopek sebelah justin bibir
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Inspirasi semua kawen atuk kertu semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara 10 wanita berpengaruh di Malaysia
0

NOR AZIHAN MD GHAZALI Foto : sumber internet

MALAYSIA memiliki ramai wanita hebat, sama ada selebriti, tokoh politik dan ahli perniagaan. Mereka dikenali umum lantaran keperibadian dan juga kejayaan yang dicipta.
Ya, kejayaan mereka boleh dijadikan inspirasi hingga mampu mempengaruhi sekelompok wanita yang mahu mengikut jejak langkah mereka.

Kali ini Femina senaraikan antara 10 wanita yang terkenal dan berpengaruh di negara ini.

1) Tun Dr Siti Hasmah Mohamad Ali

**media[385797]**

Tarikh lahir: 12 Julai 1926.

Umur: 92 tahun.

Asal: Klang, Selangor

Jawatan: Isteri kepada Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad

HASMAH merupakan idola ramai rakyat Malaysia. Umum mengetahui bahawa Hasmah mencintai muzik dan beliau kini masih aktif bermain biola.

2) Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail

**media[385804]**

Tarikh lahir: 3 Disember 1952

Umur: 66 tahun

Jawatan: Timbalan Perdana Menteri

BELIAU semakin dikenali seantero dunia apabila bersama-sama berjuang dalam reformasi keadilan buat suaminya.

3) Tan Sri Dr Zeti Akhtar Aziz

**media[385806]**

Tarikh lahir: 27 Ogos 1947

Umur: 71 tahun

Asal: Johor Bahru, Johor.

WANITA pertama yang dilantik sebagai Gabenor Bank Negara Malaysia (1 Mei 2000 C 28 April 2016).

Beliau kini ialah Pengerusi Permodalan Nasional Berhad.

4) Tan Sri Michelle Yeoh

**media[385800]**

Tarikh lahir: 6 Ogos 1962

Umur: 56 tahun

Asal: Ipoh, Perak

PENYANYI dan pelakon yang tinggal di Hong Kong.

Beliau memenangi gelaran Miss Malaysia World 1983.

Dipilih oleh majalah People sebagai salah seorang daripada 50 wanita paling cantik di dunia pada tahun 1997.

Terkenal setelah berlakon filem antarabangsa Crouching Tiger, Hidden Dragon dan beberapa filem lain.

5) Datuk Seri Siti Nurhaliza Tarudin

**media[385801]**

Tarikh lahir: 11 Januari 1979

Umur: 40 tahun

Asal: Kampung Awah, Temerloh, Pahang

SITI NURHALIZA masih mengekalkan kedudukannya sebagai penyanyi nombor satu negara.

Beliau juga ialah pengasas jenama alat solek SimplySiti dan Creacin by Siti Nurhaliza.

6) Noor Neelofa Mohd Noor

**media[385802]**

Tarikh lahir: 10 Februari 1989

Umur: 30 tahun

Asal: Pasir Mas, Kelantan

Beliau ialah pelakon, model, pengacara, duta,jurucakap produk dan ahli perniagaan.

Terkini, beliau menerima pencalonan dalam kategori Usahawan untuk anugerah berprestij antarabangsa, Influencer Awards 2019 Monaco.

7) Dr Nur Amalina Che Bakri

**media[385227]**

Tarikh lahir: 7 Disember 1987

Umur: 32 tahun

Asal: Kota Bharu, Kelantan

DR AMALINA merupakan pakar pelatih bedah di bahagian surgikal dan trauma di Imperial College Healthcare NHS Trust di bawah seliaan The Royal College of Surgeons of England.

Beliau membantu proses pembedahan membuang tumor Ainul Mardhiah berusia 10 bulan yang menghidap germ cell tumour di hospital kanak-kanak di London.

8) Datin Vivy Sofinas Yusof

**media[385805]**

Tarikh lahir: 11 Disember 1987

Umur: 32 tahun

Asal: Kajang, SelangorVIVY merupakan pengasas bersama FashionValet dan The dUCk Group.

9) Yunalis Mat Zara'ai

**media[385807]**

Tarikh lahir: 14 November 1986

Umur: 33 tahun

Asal: Alor Setar, Kedah

Penyanyi bertaraf antarabangsa, pemuzik, komposer dan penulis lirik.

Pernah berkolaborasi bersama penyanyi terkenal seperti Usher, Pharell Williams dan Jhene Aiko.

10) Datuk Nicol Ann David






Tarikh lahir: 26 Ogos 1983

Umur: 35 tahun

Asal: Pulau Pinang

NICOL merupakan ratu skuasy negara.

Beliau menjadi wanita Asia pertama yang menduduki tangga #1 dunia dalam pertandingan skuasy.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Iollas teringin menjadi Hajah Naelofa md Noor, teringin nak tahu mcm mana dicerca ummah forum setiap hari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-3-2021 10:14 PM
kalau selebriti malaysia takde kot yang iols minat nak jadi...

kalau luar negara beyonce, rihanna ...

Bukan kaleng2 taste chouls
Selebriti malaysia dibwh tapak kaki ke nyah?
Beyonce tu lvl tinggi dh tu yach
Goyang inul chouls dh try ke?
Nak jdi beyonce ni lepas ke tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
jalfa replied at 8-3-2021 10:14 PM
Inspirasi semua kawen atuk kertu semua

Kertu janji duit berkepok ke gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:22 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 8-3-2021 10:19 PM
Bukan kaleng2 taste chouls
Selebriti malaysia dibwh tapak kaki ke nyah?
Beyonce tu lvl tinggi  ...

tu la tinggi sangat taste2 iols... takpelah iols haruss menerima kenyataan level iols bukan di taraf ittew...

level iolss adalah isteri kepada panggeran mateen ohhh ampuni daku...

DYMM Toh Puan Panggeran Duda Berhias Al Haj isteri kepada panggeran mateen
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi Sophie Ellis-Bextor

1118full-sophie-ellis--bextor.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi Rosmah. Kaya. Peduli apa aku ada kes mahkamah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sawi_bayam replied at 8-3-2021 10:22 PM
Nak jadi Rosmah. Kaya. Peduli apa aku ada kes mahkamah.

Rosmah masa muda lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:27 PM | Show all posts
sawi_bayam replied at 8-3-2021 10:22 PM
Nak jadi Rosmah. Kaya. Peduli apa aku ada kes mahkamah.

iols pun nak jadi pompuan2 kaya...
nak jadi gundik raja thai je lah... si sineenat tu
esok jangan lupa tengok iols buat aktiviti2 bermesra dengan rakyat...
uols jangan lupa hadir... iols lambai2 nanti... sambil jalan ala2 fara mendosa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:03 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-3-2021 10:22 PM
Nak jadi Sophie Ellis-Bextor

Minah ni slalu gak iols tengok dia nyanyi dalam umah dia waktu covid2 aritu.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-3-2021 10:27 PM
iols pun nak jadi pompuan2 kaya...
nak jadi gundik raja thai je lah... si sineenat tu
esok jan ...

Jangan leak bideo tok laki siyum bulu ketiak pulak kak duda
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Samantha Jones- Sex and the City ... nah!
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:16 PM | Show all posts
kalau dari segi karakter, meols nak jadi macam Sharifah Shahirah sebab sheols sejenis lawak selamba dan tak cover2 malu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list