Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5627
View
69
Reply

Ada Najib Razak [UPDATE VIDEO PENUH] Raja Permaisuri Agong Kongsi Video Majlis Perkahwinan 35 Tah

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-3-2021 07:03 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 9-3-2021 06:08 PM

[UPDATE VIDEO PENUH]







Raja Permaisuri Agong Kongsi Video Majlis Perkahwinan 35 Tahun lalu



  


Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah dan Raja Permasuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah menyambut ulang tahun perkahwinan yang ke-35 pada hari esok.

Menerusi laman sosial Instagram, Tunku Azizah memuat naik sebuah video sewaktu majlis perkahwinan baginda berdua untuk tatapan umum.

Malah, Tunku turut berkongsi beberapa keping foto majlis doa selamat dan kesyukuran bagi meraikan ulang tahun perkahwinan ke-35.



"Alhamdulillah. Majlis doa selamat dan syukur bagi menyambut ulang tahun perkahwinan kami yang ke 35M/35M tulis Tunku Azizah menerusi ruangan kapsyen.


Meninjau ke ruangan komen rata-rata warngamaya amat teruja melihat video majlis perkahwinan pasangan Diraja itu tampil kacak dan jelita.

ainzmn
Ampun tuanku beribu ribu ampun sembah patik mohon diampun .Semoga tuanku berdua sentiasa berada dalam lindungan allah dan berbahagia bersama keluarga tercinta...

lydia_homebake
Sweetnya

norliaasmara

@airtangan_tunkuazizah patik masih ingat, siaran langsung dalam tv masa tu, veil Tuanku panjang, masa tuk ada gesekan biola oleh Pengesek Biola Terkemuka Dato Hamzah Dolmat kalau tak salah patik...Semua rakyat jelata seronok dapat tonton siaran langsung ...

thermosviral_byizzah
Subhanallah cantiknya Tuanku. Semoga berbahagia hingga je jannah


zarihanghazali
Happy anniversary Tuanku...teringat lagi masa tu tgk live kat tv...mmg awesome sangat


Sumber: Astro gempak & Instagram airtangan_tunkuazizah
NAH.... belanja gambar sikit...







Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 5-3-2021 07:05 PM | Show all posts














Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Peghak buih le tewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Gah betul kek dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2021 10:27 PM | Show all posts

zaman ni gah... zaman skng klu ada kek mcm ni mahu kna kecam
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemilangnya majlis
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo nk heran diorang semua ni duit dan privilege level lain macam. Just sebab beranak dlm kalangan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau retis mesti dicerca siang mlm kerana mendedahkan aurat zaman lampau, tpi sebab isteri YDPA yang disayangi rakyat jelata, halal je lah......

Dirgahayu tuanku.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:02 AM | Show all posts
best nye tengok kat TV, artis2 yg di jemput pun gah2 belaka..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
aku sedih klu tengok gambar lama2. org2 dlm tu ramai dah takde
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama umur dgn Tengku Hassanal ke masa ini? Nampak lebih muda dari tu. Enjoy tengok docu kat tv semalam. Sultan2 & consorts yg skrg ni pun nampak segak masa muda2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Apo nk heran diorang semua ni duit dan privilege level lain macam. Just sebab beranak dlm kalangan.

Ntahhh..pipit jangan berangan dan terasa hati la.deme semua reta berkoyan.kapal di laut,gedung di darat.factory factory,kilang kilang,ladang ladang,estet estet semua ismet ulam raja yang punya.{:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 09:04 AM | Show all posts
seronok tengok sultan sultanah. muda muda handsome belaka. rezeki dapat tengok org yg dah meninggal ada dalam tayangan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:03 AM | Show all posts
bila lagi boleh nak tgk 2 sultan negeri berbesan.. mesti gilang gemilang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:11 AM | Show all posts
seronok tgk majlis tu dlm tv hr tu dgn my dad...mmg btul2 gah lh
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 10:43 AM | Show all posts
i think zaman ni, semua sultanah nampak so regal and elegant kan. i honestly think all the sultanahs are so attractive, the current generation only a few maintained the regal look and elegence.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
carlisle_ replied at 8-3-2021 08:43 AM
Sama umur dgn Tengku Hassanal ke masa ini? Nampak lebih muda dari tu. Enjoy tengok docu kat tv semal ...

RPA sebaya Tg Hassanal time ni. SJ paling segak masa muda,kalah anak2 dia yg skrg ni. Yg lain kurang screentime pulak. Belah Pahang genes kuat nau, muka sama adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 11:22 AM | Show all posts
Cantik songket yang kaler biru tu, RPA pun takde nak pakai crown bagai masa kahwin
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 8-3-2021 11:12 AM
RPA sebaya Tg Hassanal time ni. SJ paling segak masa muda,kalah anak2 dia yg skrg ni. Yg lain kura ...

Tunggu turn dia kawin pulak. Sementara ayahanda jadi Agong ni mesti meriah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RZS sgt cantik dulu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list