Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
3964
View
52
Reply

Staf KKM Ditegah Buat Pernyataan Di Media Sosial

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 5-3-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerajaan komunis abah cow n co.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-3-2021 12:10 PM | Show all posts
Mereka akan ambil vaksin 1 dos saja percayalah
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:11 PM | Show all posts
Kerajaan PN-PH ini adalah kerajaan kuku besi.... lebih teruk dari kerajaan soviet
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:52 PM | Show all posts
hatikudus replied at 5-3-2021 10:00 AM
Vvip kelantan...ada baca hari tu geng vvip suk kelantan, siap buat report polis konon nafikan dior ...

bkn kelantan je.... selangor pon ada org report tu... iols speku org politik ada dimasukkan dlm list phase 1.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:06 PM | Show all posts
Potpouri replied at 4-3-2021 11:05 PM
Pelik pulak aku, aku igtkn ramai tak nak vaksin. Now berebut2 pulak..

sebab kalau tak amek takleh jenjalan obersi...  puak2 kayangan ni kan takkan tenang hidup tak dapat pi obersi sambil humblebrag kat social media...  hahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni semua gara2 lobai nak saman staff yg bocorkan rahsia potong q tu lah. Dasar lobai laknat, moga tuhan memberi balasan setimpal kpd mereka!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 4-3-2021 09:35 PM
Sah kome yg takut didedahkan tu haram jadah tujuh keturunan.semoga cepat mereput.

Kerajaan abahcow yg suatu masa dulu dipoja sembah cacai2 umngok jua. Kahkahkah!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 02:04 PM | Show all posts
Di mana sistem keterbukaan yang selalu dilaungkan dicorong-corong media?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
takot kantoiii sapa yang duk potong Q ambik vaksin latewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 4-3-2021 09:45 PM
Ada pro & cons..btw Dr yg viral tu di ambik tindakan ke..tp kadang heran juga ye doktor byk masa nk  ...

Ko ingat doktor tu robot.. ko ingat ko sorg je boleh main media sosial
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus replied at 5-3-2021 10:00 AM
Vvip kelantan...ada baca hari tu geng vvip suk kelantan, siap buat report polis konon nafikan dior ...

ade bce part ni kt fb. ade 1 ayat tu mcm tak tersengaje terbagitau psl turn vaksin. lupe dh artikel mane.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:25 PM | Show all posts
zacks replied at 4-3-2021 05:42 PM
Kerajaan CCP (china communist party) in the making

baru nak cakap gini...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:28 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-3-2021 09:28 PM
Kalau buat buku pasal cerita seram kat sepital gomen boleh?

kejam kalau kisah cerita seram hospital ditegah sampai kena buang keje
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list