Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3966
View
52
Reply

Staf KKM Ditegah Buat Pernyataan Di Media Sosial

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada pro & cons..btw Dr yg viral tu di ambik tindakan ke..tp kadang heran juga ye doktor byk masa nk bermedia sosial..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 09:48 PM | Show all posts
tegah sebab apa? takut vvip kena reveal kerrr tiewwww...
kesian rakyat malaysia especially penjawat awam yang bergantung kerja pada kerajaan tak boleh bebas bersuara...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sial siapa yg potong queue tu. Aku harap kau mampos, sebelum tu kena stroke. Dasar anjing tak reti beratur.
Brp ramai rakyat Malaysia mendoakan kau mampos. Semoga jadi Kenyataan. Nak sgt travel, kau mampos kena langgar treller 8 tayar kat negara kau pegi tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela.. Tang menteri semua mengigil tolo dek takut eh nak lawan... Padahal bagi statement cam bangang gak kat media.. Puiii.. Bangsat ko vvip potong line!
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:05 PM | Show all posts
Pelik pulak aku, aku igtkn ramai tak nak vaksin. Now berebut2 pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
so ape kate KJ? bole ke tak bole buat aduan psl caras mencaras ni? sll mcm ni kan kt Malaysia. whistle-blower yg kene blk.

panas ponggong vvvip yg mencaras tmpt org. hrp kesan vaksin kt diri die lebih dasyat.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerabat2x kah yg di maksudkan potong q itewwwwww??
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb post ni ka?
Org tu keje kkm ka?
Screenshot_20210305-013119_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 4-3-2021 09:28 PM
Kalau buat buku pasal cerita seram kat sepital gomen boleh?

Hahaha.. Yg ni kan byk
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 4-3-2021 10:44 PM
Sial siapa yg potong queue tu. Aku harap kau mampos, sebelum tu kena stroke. Dasar anjing tak reti b ...

Amin ya rabb
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau puji2 cakap yg elok2 boleh
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rakyat ramai2 doakan pencaras potong line ni kena strok mungkin boleh jadi kenyataan
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
me12345 replied at 4-3-2021 09:45 PM
Ada pro & cons..btw Dr yg viral tu di ambik tindakan ke..tp kadang heran juga ye doktor byk masa nk  ...

Sistah, doktor pon mcm pekerjaan lain gak, masuk kerja 8-5 unless oncall atau kerja sistem shift.....

Jgn terkeliri life doktor dgn doktor siswazah/HO....Yg byk merintih tu adalah doktor siswazah/ho sbb mmg waktu HO kerja sgt2 meletihkan, tp cuma utk 2 tahun jer.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:04 AM | Show all posts
moga queue jumper kena side effect vaksin sampai mereput

celaka sangat ambik hak orang
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Sure lepas ni ada je golongan tamak yg akan jual vaksin direct counterfeit ...ambik kesempatan dan create demand, kesudahan rakyat yg rugi spend duit utk perkaea yg govt bg free..lps tu kalau ada komplikasi from vaksin swasta salahkan hospital gomen dan kerajaan juga kan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Owh pasal potong Q ke.. aku ngn kwn aku fikirkan pasal penjawat awam (KKM) yang taknak amek vaksin.. hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:52 AM | Show all posts
Nk suh org tutup mulut psl potong q lah tuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 09:58 AM | Show all posts
Rahah replied at 4-3-2021 09:02 PM
Pulak... meaning staff KKM tak boleh complaint la isu potong Q tu...

Boleh komplen/buat aduan ke KJ... KJ tahu pun lepas staff tu buat statement kat medsoc, diorang sakit hati kat vvip lahanat tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 10:00 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 5-3-2021 01:32 AM
Sbb post ni ka?
Org tu keje kkm ka?

Vvip kelantan...ada baca hari tu geng vvip suk kelantan, siap buat report polis konon nafikan diorang potong q....gigil le tuuuu, amik lah mkn makian & sumpahan org yg dipotong q
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Cpt la mampuxx yg ptg Q
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list