Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2320
View
24
Reply

5 Rumah Pereka Fesyen Malaysia Yang Cantik-cantik!

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-3-2021 05:04 PM | Show all posts |Read mode
Kalau rumah cantik ni memang best, siapa tak nak kan? Tapi itulah, duit keadaan duit pula kurang mengizinkan.

Sebelum ada duit nak buat cantik-cantik tu, mesti ramai yang tengok-tengok rumah orang lain yang cantik-cantik, cuci mata orang kata.


Kali ni, jom kita tengokrumah pereka fesyen ni pulak! Dah buat baju cantik, agak-agaknya cantik ke rumah diorang?

1) Fiziwoo
Fiziwoo ni nama sedang meningkat naik dalam dunia fesyen Malaysia ni. Dua anak muda ni memang berbakat besar, tengoklah baju rekaannya ni.





Kredit foto: Tatler Malaysia






Tapi, tengoklah rumah mereka ni, lawa juga kan? Memang cita rasa anak muda!



Kredit foto: Instagram




2) Ana Abu
Ana Abu ni pula pereka fesyen muda wanita dari Kelantan. Rekaannya selalu minimalis dan longgar-longgar je. Patuh syariah kot!




Kredit foto: Pinterest





Gaya minimalis rumah dia ni memang terbaik, nampak macam studio dah.




Kredit foto: Instagram







3) Rizalman
Rumah Rizalman ni memang selalu kita tengok, kerap sangat masuk TV dah. Tapi memang cantik lah!




Kredit foto: Glam!





Kredit foto: Glam!






4) Bernard Chandran
Siapa tak kenal dengan Raja Fesyen Malaysia ni. Gaya diraja betul, hiasan rumah sampai ada ikan jerung!




Kredit foto: Instagram





Kredit foto: Instagram




5) Radziwill
Radiziwill pun nama besar dalam dunia fesyen Malaysia ni. Tahu tak, dia ni ada hotel butik di Langkawi dinamakan Kunang-Kunang Heritage Villas.


Rekaan dalaman memang cantik betul!




Kredit foto: Instagram






Kredit foto: Kunang-Kunang Heritage Villas





Cantik tak idea deko mereka ni? Ke tak kena dengan selera anda?  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka style rumah fizi woo
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah rizalman zmn bila tu?
I rasa tu rumah client dia zmn rekaglam tu dlu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols kata la rumah rizalman mcm dalam hutan khatulistiwa iols tetapppp berkenan dgn rumah heols ada dedaunan rimba dan periuk tembaga
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 4-3-2021 06:20 PM
Chuols kata la rumah rizalman mcm dalam hutan khatulistiwa iols tetapppp berkenan dgn rumah heols ad ...

Rumah rizalman tu dia mmg amik inspirasi dari istana ratu elizabeth kot..tgk the queen kat netflix..sebijik wall paper..chandelier yang kat rumah tokri
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols berkenanlah tgk meja makan dengan coffee table rumah bernard chandran tu. Macam style kayu hanyut. Mesti mahal
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupon org kate rumah rizalman semak... Iols ttp suke..... Berseni sunggu... Rasa mcm dok kat istana british...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka fiziwoo, ana abu, bernard chandran sebab dapo putih. Lapang kepala rasa
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu pun iols xberkenan nor rasa cantik ada class
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:38 PM | Show all posts
lawo2 anak dato bernard..gaya tu dah boleh menikah royalty maharastra rajput bhai

baru tahu kunang2 tu milik tok radziwill
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah fuzana mokhtaza, ikanradius site, qalaqisha sibling semua sepesen. Gitu la semua. Jenis beli sofa lampu carpet kt china, bawak balik guna satu kontena
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka concept umah Ana Abu tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 4-3-2021 09:38 PM
lawo2 anak dato bernard..gaya tu dah boleh menikah royalty maharastra rajput bhai

baru tahu kunan ...

Tu la bapak dia xyah carik model dah..
Anak2 dia je jd model..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg baru nak buat or beli rumah tu awal2 la upah interior designer
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 08:24 AM | Show all posts
semua cantik bagi aku.. sebab kalau tgk rumah sndiri hmm xpala.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 12:48 PM | Show all posts
Dah designer orang seni semua benda pun pasti ada sentuhan seninya termasuklah rumah mereka
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:46 PM | Show all posts
suka plak tgk rumah fiziwoo tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 03:26 PM | Show all posts
aku sampai tak cam dato benard yg mana satu dlm gambor dgn family dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 04:09 PM | Show all posts
Sape yg buat list ni? Hmmmmm
Boleh accept rumah Bernard Chandran je sbb quirky..  rasanya rumah dia kat Bukit Damansara
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapi takda identiti langsung. Nampak mcm generic designs je esp rumah rizalman tu dgn wainscotting zaman churchill pakai dress lmaooo. Lainla rimbun dahan ke kan.

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list