Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15067
View
166
Reply

Raja Ilya Tunjuk Bukti Tawaran Marvel, Tolak Tawaran Netflix Sebab Ada Babak Bogel

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-3-2021 08:57 AM | Show all posts |Read mode






"Untuk orang dalam industri perfileman, dapat peluang audition luar negara satu achievement. This is the chance. Only small mistake that tak semua best friend akan celebrate with me. I got condemn here and then."





Aktres yang pernah menggemparkan negara dengan berita sensasinya menolak tawaran berlakon filem Marvel, Raya Ilya tampil untuk memperbetulkan tanggapan ramai orang terhadapnya.



Setelah menceritakan kepada rakannya dengan niat untuk berkongsi momen istimewa, namun sebaliknya pula berlaku apabila cerita uji bakat tersebut menjadi tular ke pihak media dan media sosial membuatkan dia mendapat tohmahan sebagai penipu dan mereka-reka cerita.




  



"Tahun 2018 memang banyak memori. Sesetengah blogger maklaun yang nak viewers and bagi false news tak tanya statement and pakai tulis je. Sebenarnya sebelum Marvel, Illya pernah hantar audition tape untuk siri Star Wars episod 9 dan Jurassic World tapi tak dapat respon."


Menurut Ilya lagi, tawaran Marvel tersebut terpaksa ditolak kerana beberapa perkara.



Foto : IG




Kemudiannya, Ilya juga terpaksa menolak tawaran berlakon dalam sebuah karya terbitan platform Netflix kerana memerlukan dirinya tampil berbogel.





"Watak tersebut memerlukan saya berbogel dan duduk di dalam inkubator. Tawaran yang diberi sangat lumayan dan diterbitkan oleh syarikat produksi yang besar."



Foto : IG







Namun bagi pelakon yang kini menetap di Perth, Australia itu, dia tidak boleh melakukan babak seksual, jadi tawaran itu pun terpaksa ditolak.



Oleh itu, Illya mengakui sudah serik untuk terlalu terbuka berkongsi kepada umum tentang perkara yang belum tentu berlaku.


"Saya belajar dari pengalaman lalu untuk diam dan tidak akan bercerita apa jua aktiviti uji bakat yang saya lakukan di sini."

Foto : IG

Dengan bukti-bukti yang dilampirkan, jadi betul lah dakwaan Raja Ilya, walaupun terpaksa mengambil masa selama dua tahun untuk mempertahankan dirinya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 09:08 AM | Show all posts
@dudaberhias banyak duit dia renovate ni..
lips, dagu n pipi cucuk kan. eyelid, nose surgeries macam chuol kata
kening tattoo, veneer..

Dia duk Perth senang cari surgeon
Dia ni pon english kontot2 pasal tak reti grammar
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:09 AM | Show all posts
Pahaman dia ialah berbogel di dlm filem takleh sbb sy islam.. berpakaian menjolok mata di public dan instagram boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai je la bikini nude cover atas n bawah..
Mcm la pakaian kau sekarang sopan sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Email cmtu sape2 pun boleh tulis..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Erm.... I rest my case. Mak harap sheolls byk2 muhasabah diri. Gittew.

In other note : susah tau bercakap dgn org tapi berotak udang
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu pelakon hollywood muka mcm dia mmg consider lawa lah.. aku pcya je dia dpt offer

Klu kat msia muka mcmni sesuai watak jahat
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah... Tu pon ntah2 scammer punya email dan portal.. Pishing email ni bukan susah pun nk buat.. Takat hantar tape badan yang dh reno.. Tu pon ko nk bangga? Hahaha

Najib PM pon kena scam dgn babi gemok.. Apelah sangattt

Award dlm negara pon ko xpenah dpt.. Ni kan plak oversea. Luls

Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:19 AM | Show all posts
eh tak sudah lagi ke pasal marvel ni dah berapa tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Cntik pulak dia skrg kan.  Serius cntik.  Dulu biasa2 je.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh ada tupa kak. Nab sikit la.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia yg buat surgery kan.sedut lemak ke apa.sbb katanya xsmpat nk training sblom start shooting.xkannn la org sana xbgtau awal2 kot
Ada scene dotdotdot
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:31 AM | Show all posts
kemon la.. Matrix 4 Keanu Reeves kot..
ko dahlaa serupa bogel je dlm socmed sendiri..
tiba2 tawaran satu filem dgn bang keanu, nak tolak sbb baru sedar diri ade aurat perlu dijaga?

in your dream sistur... dah2 la...
email gitu sape2 boleh tulis lagi2 crop2 gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:32 AM | Show all posts
setau aku ko nak berlakon kat hollywood ko kene mendaftar dulu kt SAG union tu.  ni aku tau sbb ada beberapa pelakon tu kene tukar nama sebab dah ada nama sama.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaedahnya at 4-3-2021 01:13 PM

dia pakai agent carikan job dekat us kot noh. the matrix kira marvel universe ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by crossline at 4-3-2021 09:38 AM

Pasni ada la offer lain masuk memandang kan muka dah makin lawo... Tp meols rengsa filler bibir dia tu, dah terlebih limit kot sampai kacau dia nak bercakap, please buang filler bibir, bibir nipis is cekciii..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:37 AM | Show all posts
btw ramai pelakon hollywood tu mmg bermula dari bawah pun. yang keje waitress bertahun2.  melainkan ko ada talents yang orang lain takde. mcm gal gadot tu dulu bekas askar, tom holland tu bekas gimnas ke tak silap aku. even retis2 muda tu pun diorang dah jadi artis dari zaman baby lg. ko masuk2 terus offer watak utama. mmgla orang susah nak caya
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 09:59 AM | Show all posts
Marvel angganku musnah....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal asik dapat scene bogel. Aku cuba ingat ingat scene marvel yg perlu bogel.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:05 AM | Show all posts
itu bukti dia.. ceh..
i pun boleh karang email gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list