Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3992
View
35
Reply

"Ambik Kau, Memondan Lah Sangat!" - Diva AA Sindir Sajat?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 04:59 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, isu Sajat turut mendapat perhatian Azwan Ali yang terkenal lancang berkata-kata.




Kredit foto: FMT



Dalam ciapannya baru-baru ini, pengacara yang turut dikenali sebagai Diva AA itu menyindir seorang usahawan 'bapok' dipercayai Sajat.


Walaupun tidak menyatakan nama status itu ditujukan, namun rasanya umum tahu siapa dimaksudkannya.

"Betul ke ada bapok lari sampai tak boleh dikesan JAIS? Siap nyahaktifkan akaun Instagram dia.

"Ambik kau, memondan lah sangat!" perlinya.




Kredit foto: Twitter




Sementara itu, dalam ciapan terbarunya Azwan memaki Maybank atas layanan berat sebelah diterimanya.


Dia turut berkongsi tangkap layar perbualannya dengan pihak Maybank berhubung sebuah isu yang difahamkan sudah berlanjutan beberapa tahun.




Kredit foto: Twitter




Ciapannya itu mendapat perhatian Maybank yang menyatakan kekesalannya berhubung isu itu. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 05:13 PM | Show all posts
"pokimak ko lah" - azwan haji ali
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yaasss diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:31 PM | Show all posts
rajamoney replied at 3-3-2021 05:13 PM
"pokimak ko lah" - azwan haji ali

ayah dia je? dia belum haji lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
{:handsome
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:17 PM | Show all posts
takdak hiburan lain sooo... memaki jela keja.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:38 PM | Show all posts
klu akak, akak akan marah gak, helo even if we have rm100 pon we are still ur customer
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 3-3-2021 05:31 PM
ayah dia je? dia belum haji lagi ke?

Dia pi umrah. Orang kekaya ni pegi Umrah macam ber vacay gitu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp ngn maybank tuh?ai so far,ok jah berurusan dgn maybank..mtk refund duit y kena telan pn dorg uruskan,mtk refund duit byr 2kali kt mart pn ok je dorg uruskan..urmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:49 PM | Show all posts
dia mana peduli.ko sapa ttp kene maki..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas wish Morning tu, Dibah kena block dgn Maybank ke camna? {:handsome
Si Laura tu dah dpt membaca yg dia bakal di cerca oleh Dibah kah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 10:54 PM | Show all posts
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA

padahal tak dapat haper pun koh koh koh
suka pulak iols tagline heols yang tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 3-3-2021 10:51 PM
Lepas wish Morning tu, Dibah kena block dgn Maybank ke camna? {:handsome
Si Laura tu dah dpt membac ...

sepatutnya lepas dibah wish morning kul 8 tu terus je hantar hencapan sekali.. ni pukul 11 baru nk start hencap sempat la laura blocked heshe
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 10:54 PM
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA


nk buat mcm ni lah lepas ni.. dah bosan dh tagline mggelabah teksssss tu. hahH

sapa tag @Cari-Saiful dpat 10k... TC applies

aderrrr???
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 3-3-2021 11:06 PM
sepatutnya lepas dibah wish morning kul 8 tu terus je hantar hencapan sekali.. ni pukul 11 baru nk ...

Ha kennn. Dibah terkilaf disitu. Kohkohkoh.
Laura dah di brief oleh colleague2 dia yg Melayu, suruh block sebelum dicerca dihina di hencap oleh Dibah.
Nyata itu langkah yg paling bijak oleh sis Laura.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:13 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 3-3-2021 11:06 PM
nk buat mcm ni lah lepas ni.. dah bosan dh tagline mggelabah teksssss tu. hahH

sapa tag @Cari-S ...

tu la...
sape tag @Acikgomen dapat 10k... tc applies gitturhh
bagitau suruuh bayo utang upline kek mamasabariah yg tertunggak bulan lepas...


ko aderrr???
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 10:54 PM
Sape tag @Kurex dapat  1 trillion... TC applies
- diva AA


Beria ye followers dia tag...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:15 AM | Show all posts
ni thread bamjat ke thread laura whoareyousss gituh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:15 AM | Show all posts
kelass acik laura ada thread sendiri kat bod gosip tempatan forum cari hoccayyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 12:16 AM | Show all posts
ayuh viralkan muka laura tersial tuhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list