Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2007
View
30
Reply

Ibu Paling Kedekut, Biskut Pun Dibakar Atas 'Dashboard' Je!

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2021 03:28 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita diberi jolokan ibu paling kedekut di dunia.








Jordan Page, 27, mengakui tidak kisah mencatu bekalan makanan anak-anaknya, lapor Mirror.








Malah, dia juga sering meminta lebihan makanan daripada jiran tetangga.


Paling teruk, dia pernah memasak kuih di atas papan pemuka (dashboard) kereta ketika cuaca panas demi menjimatkan penggunaan eletrik.




Tisu tandas pun dicatu
Kredit foto: TLC




Dia berkongsi hal itu menerusi program di saluran TLC, Extreme Cheapskates.


Menurut wanita dari Utah, Amerika Syarikat itu, anak-anaknya turut mengikut sikapnya.

"Orang fikir kaedah saya terlalu ekstrem, mereka fikir saya gila tapi saya tak kisah," ujarnya.




Sumber: mStar

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-3-2021 03:31 PM | Show all posts
kalah lah acik ni

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis tu, masak tak biskut dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-3-2021 03:35 PM
Habis tu, masak tak biskut dia?

Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashboard. Datang balik kat kereta tengok2 dah masak, apa lagi makan je lah koh koh kih.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 3-3-2021 03:35 PM
Habis tu, masak tak biskut dia?

Kalau telur mata lembu bole masak... mgkn cookies yg adunan tipis2 bole masak jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

Hahahah mcm mana ko tau dh masak....nampak garing eh

Aku penah tertinggal hp nokia erikson
Cair weh skrin dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jd ng mak dia..kaya raya ke bila kedeks mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan mahal barang masakan tetapi jenis kedekut.... Sama seperti couponing stuff... Supermarket mahu marketing supermarket depa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:01 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

Wow dasyat nya masak sosej tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:02 PM | Show all posts
yg gambar kt tandas tu jimat apa? tisu kaa.. mampus la kalau cirit
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:15 PM | Show all posts
fav prog aku dulu2 tu
extreme cheapskates/couponing
yg paling geli
yg guna benang dental floss dgn tisu
berkali2
sgt yuckks!
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:16 PM | Show all posts
dahsyat kedekutnya

teringat plak cter khiriah...mimi tapau kot...

semua org ingt dia kedekut sb dia suka tapau makann lebih

rupanya dia sedekah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rajamoney replied at 3-3-2021 03:31 PM
kalah lah acik ni

Hahahaa baru nk cakap benda sama. Ingat mak hagemaru paling kedekut
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 06:50 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-3-2021 03:36 PM
Masak kot sebab soft cookies...
Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashb ...

sosej bukan ke dah masak..cuma nak kena panaskan je sblm makan..btw, boleh je guna kaedah u ini utk "masak" sosej dikala cuaca kita kat malaysia nih panas bebenor...



Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:00 PM | Show all posts
kesian anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai igtkn maksedara ai je y spesis kedekut taik idung masin..rupenye ada lg y jaguh drpd dia{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:04 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 3-3-2021 03:37 PM
Kalau telur mata lembu bole masak... mgkn cookies yg adunan tipis2 bole masak jgk.

Saya pernah kena, parking kereta kat tengah panas, lupa ada telur, balik rumah pecah kan telur nak goreng, dah jadi half cook.... ingat kan kena santau memula hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Masak kot sebab soft cookies...Iols pun pernah beli sosej kat aeon lepastu tertinggal atas dashboard. Datang balik kat kereta tengok2 dah masak, apa l ...


Tu namanya rezeki di dashboard.. kekeke~{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikhh, trlmpau kedekut ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Reymz replied at 3-3-2021 07:04 PM
Saya pernah kena, parking kereta kat tengah panas, lupa ada telur, balik rumah pecah kan telur nak ...

Hahahaha!!!!! Part santau tu klakar.. tapi lama ke telur tu tertinggal dlm kete?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list