Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123
Return to list New
3600
View
45
Reply

[Tempatan] Kajang-20 guru, kakitangan sekolah diarah kuarantin

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-3-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-3-2021 08:42 AM
Kadang sebut je Kajang sekali sekolah area Balakong la area hulu langat la cheras selatan kat batu ...

Dengar SK Saujana Utama. Sahih ke idak, kena contact sana.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-3-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
JokesCop replied at 4-3-2021 09:30 AM
Dengar SK Saujana Utama. Sahih ke idak, kena contact sana.

Saujana Utama bukan ke kat sungai buloh? Kalau kat kajang ni  yang tau ada Saujana Impian.
Taktau plak kalau ada saujana utama area sini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 10:19 AM | Show all posts
Suchi replied at 4-3-2021 09:40 AM
Saujana Utama bukan ke kat sungai buloh? Kalau kat kajang ni  yang tau ada Saujana Impian.
Taktau ...

Saujana Utama kt Sungai Buloh..
Saujana Impian kot tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ni saujana impian
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata sek kat Sg Long
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 4-3-2021 09:40 AM
Saujana Utama bukan ke kat sungai buloh? Kalau kat kajang ni  yang tau ada Saujana Impian.
Taktau ...

Aku pun xpasti, dapat group whatsapp. Berita xsahih la kut.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list