Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16263
View
262
Reply

"Aku Penatlah Cair, Masak Pun Hensem,"- Ramai Wanita Tergoda Tengok Da'i Syed Pakai Apron Buat Cookies

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2021 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Dilanda kontroversi tak lama dulu, namun itu bukan alasan bagi ramai wanita untuk berhenti meminati Da'i Syed.


Baru-baru ini di Instagram, pendakwah mula itu seolah-olah memberi bayangan akan mula menceburi bidang perniagaan menjual cookies.




Foto: IG




Ada tiga keping gambar yang dimuat naik untuk tujuan promosi.


"Resipi tak mempunyai jiwa. Anda, sebagai tukang masak, mesti menghidupkan resipi. Bismillah, akan datang tak lama lagi, tulisnya sebagai kapsyen.




  



Macam biasa gambar tersebut pastinya membuatkan ramai peminat wanita berasa tak keruan.


Melihat di ruangan komen, ramai pula terpesoana melihat Syed memakai apron.




  



  





Kacak benar kata mereka.


Antara komen:


VIA Gempak




Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air tangan Da'i Syed. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2021 10:54 AM | Show all posts
Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air Da'i Syed. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijiknya pompuan2 tu punya komen. Ko romen byk kali ke dengan dia smpi pakai apron pon dah gelisah nak klimaks. Budussss
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel gitu? yuckkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngeri sgguh lah komen2 pompuan2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHAHAHAHAHAHARKTUIHHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:34 AM | Show all posts
Boomibulat replied at 27-2-2021 10:54 AM
Nampaknya ramai dah tak sabar nak rasa air Da'i Syed. -CARI

wowww.... laku keras nih....
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:39 AM | Show all posts
Ovari smua okei ke tuu?
Xde yg pecah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
tolonglahhhhhhh.. aku ingt lagi muka syed nih dlm cinta sekali lagi.. hahhahahhahabbababa... ensem celah bedah manee lahh.. yg takleh blah yg samakn dgn zyn malikk.. habbabababbabababbaba.... buta betol
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius ke perempuan2 yg komen terbuka mcm tu, pelik iols
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah beromen, lepas tu menyesal, baru terhegeh2 nak report polis
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:46 AM | Show all posts
Pdn la sng dapat, and luluh iman.
Sbb ramai nau bbnu murah camni.
Adui la
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis che ta rso ke?

Amik gambar mesti angle tepi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya *muntah hijau*
Pencelop bersiri pun masih banyak pompuan geletis hadap
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Syed je pun.. Adeiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Idung kembang i turn off
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Euww kat tv berkerak hitam je ha. Tak paham kenapa ada jugak pemuja dah terang-terang salah masuk lokap bagai. Euww euww raise your standard
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh geli la aku baca komen sekor2
Padan la korang, sama2 gatal
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:58 AM | Show all posts
birah2 yg komen tu semua la nanti yg akan report polis acah play victim lepas kene balun satu malam
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Geletisnyaa komen memasing.adakah mereka berharap agar dak syed ni dm mereka dan memberi nasihat serta dakwah kepada merka pada pukul 1 pagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list