Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
6061
View
34
Reply

Inilah dia Hannah Delisha Tanpa....

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2021 08:15 PM | Show all posts |Read mode
Inilah dia Hannah Delisha Tanpa....

Pelakon jelita Hannah Delisha menggemparkan ramai peminat selepas mengumumkan pernikahannya bersama suami, pelakon Singapura Muhammad Imam Shah Abdul Mutalib atau mesra disapa Imam Shah, 32,  secara mengejut di laman sosial Instagram pada 18 Februari 2021 lalu.

https://ohmymedia.cc/wp-content/ ... -e1614333855141.jpg

Setelah beberapa hari merehatkan diri dari media sosial dan tidak berkongsi perkembangan dirinya selepas sah bergelar isteri, hari ini pemilik nama Hannah Delisha Blackburne Birch itu memuat naik sekeping gambar selfie.

Dalam gambar itu, kelihatan pelakon drama Tercipta Satu Ikatan itu tersenyum gembira dengan wajah tanpa solekan sambil mengenakan sehelai shawl berwarna nude di atas kepalanya.

  


Selfie pertama selepas berkahwin

Walaupun baru sahaja di muat naik sejam yang lalu, kini perkongsian pelakon berusia 25 tahun itu telah meraih lebih 100,000 tanda suka dan dibanjiri lebih 1,200 komen.

Tak make up pun Hannah tetap cantik
Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat memuji kecantikan Hannah lebih-lebih lagi apabila wajahnya dilihat cantik semulajadi tanpa sebarang solekan.

Malah, ada juga yang sempat mengusik dengan menyatakan jelas terpancar seri pengantin baharu pada wajahnya.












Terdahulu, Hannah Delisha memaklumkan bahawa dia dan suami sudah lama menjalin hubungan dan sudah merancang pernikahan sejak lima tahun yang lalu.

Pernikahan pasangan tersebut didaftarkan di Registry of Marriage Singapore atau Biro Lesen Perkahwinan Singapura.

Sumber: Instagram Hannah Delisha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel n cantik je sheolss... Tapi laki dia tak berapa tasty... Ok byeee jahatnya mulut iolssss...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde mekap?kt bibir tu,kt bulu mata tu..maybe light mekap je kot..bukan pakai shadow2 semua..tp ok laa,bersih kulit dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-2-2021 08:24 PM
Comel n cantik je sheolss... Tapi laki dia tak berapa tasty... Ok byeee jahatnya mulut iolssss...: ...

Sbb tu la berjodoh..bini lawoo amat2 laki krikkrik adil la tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apakah innehhhhhh????
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la lawo berganda dr yg claimed twin dia itew
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalnya ingat dia berhijab sbb family in law alim2. Tapi sangkaan meleset. Respek betul dgn hannah delisha. Moga istiqamah dan berubah kearah yg lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik betul dia ni.... mmg x jemu pandang, untung laki dapat bini cun... jgn kejelesan melampau sudah

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:10 PM | Show all posts
Sayang betul forumer dengan sheol ye..tapi bibior tu kalau kata ori jugak taktau la aku apa nak jadi dengan porumer
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
light makeup kot.. tp sheols mmg lawa ponn.. kalau bebetul bare face pon lawo ni.. hakikatnye.. huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-2-2021 08:24 PM
Comel n cantik je sheolss... Tapi laki dia tak berapa tasty... Ok byeee jahatnya mulut iolssss...: ...

Kat benang 1 lagi sebelumni bukan kena hencap ke sape yg cakap laki dia tak hensem hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
JalaEmas replied at 26-2-2021 09:20 PM
light makeup kot.. tp sheols mmg lawa ponn.. kalau bebetul bare face pon lawo ni.. hakikatnye.. huhu ...

Iols pun rasa light makeup je. Dia ni mmg lawa pon, suka tengok, comel je rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut ramai yg kecewa
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:22 PM | Show all posts
X leh blah la subtopik selfie pertama lepas kawin.

Nape, sejurus lepas kawin muke terus berubah ke hape?
Aku still boleh paham kalau ko tulis selfie pertama dengan suami. But then xde suami pun dalam gmbr tu. Tp at least mende tu betul la pertama.
Selfie pertama lepas kawin tu ape beza ngn selfie mase bujang?

Matang la sikit dalam penulisan.
That's why Malaysia ni artikel sume tahap busuk tempatan je.
Xde kualiti.
Even kt forum ke, blog ke, cuba belajar teknik penulisan yang baik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-2-2021 08:24 PM
Comel n cantik je sheolss... Tapi laki dia tak berapa tasty... Ok byeee jahatnya mulut iolssss...: ...

Bkn ko yg hadap laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tarik hidung kangg, eee geram mcm japanese doll
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa HANNAH ni artis mix paling low profile...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:52 PM | Show all posts
cantiknyaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawo macam aboh dia la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Still make up...cume x tebal
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list