Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4952
View
18
Reply

Lan Kristal Banyak Sangat Skandal

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2021 01:45 PM | Show all posts |Read mode
Lan Banyak Sangat Skandal

Nur Sheila Hassim yang merupakan isteri kepada penyanyi Lan Solo mendedahkan bahawa punca utama impian dirinya untuk mendirikan rumah tangga bersama penyanyi itu secepat mungkin adalah kerana Lan mempunyai banyak teman wanita dan skandal.

Sekadar berseloroh, Sheila mengimbau kembali kisah percintaan antara dia dan Lan sewaktu masih menuntut di bangku persekolahan dan sedang menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).


Menurut Sheila lagi, impiannya itu tidak kesampaian kerana Lan mempunyai ramai kekasih dan peminat wanita ketika di zaman sekolah dulu.


  



SPM eh? OMGpaper yang penuh debaran sebab tak sabar nak tunggu last paper kerana nak kahwin. Sudahnya lima tahun kemudian baru kahwin sebab Lan banyak sangat skandal masa tu! Malas la nak senaraikan, nanti orang cakap macam hot naw laki kau! Tapi memang hot pun..kan gelap-gelap eksotik tu..

Perkara itu dikongsikan Sheila menerusi akaun Instagram sekadar hiburan bersama peminat dan pengikut media sosialnya.


  


Terdahulu, Lan dan Sheila telah mendirikan rumah tangga pada tahun 2009 yang lalu dan hasil perkongsian hidup mereka dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu Nur Amna Qaleesya,9, Nur Amna Qaesyara,6, Muhammad Akid Qassyaff,5, dan Nur Amna Quxandra yang kini berusia 3 tahun.

SUMBER : Astro Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebaya ke Lan dan isteri? Tak kot kan?
Sbb 5 tahun after Lan SPM, baru 2007. Deme kawin 2009. Maybe isteri Lan muda 2 tahun.

Apapun isteri Lan ni sporting. Masa Lan duet ngan CT Nana kat GV sambil iklan kisah cinta lama, isteri Lan yg dok di tempat penonton sengih ja....

Semoga berbahagia selalu hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 02:28 PM | Show all posts
Dua2 dpt SAP ke cmana..?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:47 PM | Show all posts

gawd!!

this is funnehhh....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:52 PM | Show all posts
Jiddin replied at 26-2-2021 02:25 PM
Sebaya ke Lan dan isteri? Tak kot kan?
Sbb 5 tahun after Lan SPM, baru 2007. Deme kawin 2009. Maybe ...

CT nana dgn lan pernah couple ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 26-2-2021 04:52 PM
CT nana dgn lan pernah couple ke?

Jujurnya meols tak pernah dgr deme bercinta even time deme tgh hot dulu. Namun, mlm gv ct nana n Lan solo duet, ada semcm inside story dimention Nabil n jihan. Time tu, camera focus muka isteri Lan ni, dia sengih sporting jah. Spekuan meols, mmg wujud even sedikit kot kisah antara mereka. Ala....chuols
..bbnu seusia dlm industri muzik, sedikit sebyk try menerai usik perasaan pasti Ada.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuk pun ramai skandal... Tapi jangan di maafkan dik lelaki2 ramai skandal ni.... Bukan boleh caya semuanya...

Aliff aziz pemenang carta skandal paling ramai sebab dah kahwin pun skandal sana sini... Tapi kemungkinan dia di fitnah, jadi kita kena maafkan dia sebab hensem, herlok & tinggi. Orang lelaki boleh berubah dik
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Btoi la tu.Lan walau gelap tapi manis..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 26-2-2021 02:28 PM
Dua2 dpt SAP ke cmana..?

Tu lh
Tertanya2 jgk ni

Tp based on gmbr acah2 bdk sekolah blik tu
Blh jd lh

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pecaya je si lan ni dlu2 byk skandal. Rupa hitam manisnya tu blh tahan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Lan zaman kristal mmg hensem .. iolss pun mimat
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
i ingt dgn pnyanyi E tk pakai kasut tu...hihihihi..dlu kn lan ala2 hot jugak khenn..haruslaah..janji da kawen,ada anak..tak buat lg prangai masa hujang..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-2-2021 08:33 PM
Jujurnya meols tak pernah dgr deme bercinta even time deme tgh hot dulu. Namun, mlm gv ct nana n L ...

Elyanna pun bgthu yg lan pernah nak tryy dia..pastu elyana kata gila la dia ni..sebb mse tu lan ni tgh couple dgn bini dia..sempat dia ngurat elyana..gatal gak lan ni Dulu..Tapi yelaa..bbnu Dulu kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:02 PM | Show all posts
Klo dah kawen buat perangai camtu.. siap2 laaa  
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 27-2-2021 12:33 PM
Elyanna pun bgthu yg lan pernah nak tryy dia..pastu elyana kata gila la dia ni..sebb mse tu lan ni ...

Kisah nyer....betul la kot klu mcm Tu....tak bercinta pun at least Lan ada cuba Nana dulu. Tak sangka eh Lan, muka manis suci ja, rupanya tak begitu setia.

Hrp.lepas kawin dah, Lan dah beljar jadi setia


Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini die ni antara peroyan sakan zmn ac mizal ligat menjual gelang titanium mampu angkat kereta gtiew... Dah laki ko retis.. Mmg ramai la peminat..
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa bini lan ni dari dulu asyik up kan yg laki dia byk skandal.... mcm laki dia hot stuff betul walhal biasa sajork.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheilarazlan?aku mcm pernah nampak nama bini dia dlm satu grup antivacc..adakah bini dia antivacc pr sheilarazlan lain kot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-3-2021 03:20 PM | Show all posts
skandal akan menjatuhkan negara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list