Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
33096
View
183
Reply

Fatima dah pandai ketawa dan tarik pinggan Daddy Fattah undang perhatian netizen!

[Copy link]

Author: FORUMCARIII    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-2-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by FORUMCARIII at 25-2-2021 10:35 PM

Perkongsian terbaru video yang dikongsikan di ig Fattzuralovelife beberapa hari lalu mengundang rasa terhibur wargamaya. Video Fatima yang ketawa tanpa henti kala diagah daddynya, membuatkan semua terhibur.

  


Always obsessed with her daddy, kongsinya di kapsyen.

Mana tidaknya, dengan hanya satu patah perkataan yang dikeluarkan Fatah, Fatima ketawa tanpa henti. Hilang segala masalah bila mendengar tawa Fatima yang cukup comel.

  


Terbaru video Fatima menarik pinggan nasi daddy mengubat kerinduan peminat fattzura yang sentiasa menanti video terbaru anak pasangan itu.
- FORUMCARII-

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-2-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ptt ah gelabah tetek sorang tu buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga membesar dgn sht fatima
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 25-2-2021 10:39 PM
Ptt ah gelabah tetek sorang tu buka thread

Sampai tersalah org punya la laju nk buka thread.kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat juga fazura dgn fattah, tp naik bosan dalam forum cari ni benda2 kecik macam ni pon nak jadi bebenang.

Aku menyampah neelofa. Sama banyak benang neelofa dengan fazura-fattah.

Patutkah aku benci ketiga2 mereka ini?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh mmy fatima, kenapa pakai filter? Tak tahu ke rotijohn benci fatima berfilter.
Mmy fatima ni sikit pun tk jage hati kenalan rapat, family members tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 25-2-2021 10:39 PM
Ptt ah gelabah tetek sorang tu buka thread

Haippo.. Hati2 ketika berkata2....katanyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 25-2-2021 10:47 PM
Aku minat juga fazura dgn fattah, tp naik bosan dalam forum cari ni benda2 kecik macam ni pon nak ja ...

Ape salah retis tu? Diorang ke yg bukak benang ni?  Tt ni pun ngok ngek, dah sah2 ig tu bgthu jgn upload kt mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Geramm, dgn gebunya
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kak faz and fattah dah x keje ke asyik berita anak je yg keluar.bukan kah haritu nak stay private ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 25-2-2021 10:48 PM
Ehh mmy fatima, kenapa pakai filter? Tak tahu ke rotijohn benci fatima berfilter.
Mmy fatima ni sik ...

Kalau pic ni pun dikata filter kalau keluar jumpa kawan pun tak pandai jaga hati orang bagus lah tinggal dalam hutan kawan dengan berok
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by soscilipedas at 25-2-2021 11:43 PM
ashilalat replied at 25-2-2021 10:47 PM
Aku minat juga fazura dgn fattah, tp naik bosan dalam forum cari ni benda2 kecik macam ni pon nak ja ...


Pehal plak nak benci artis..dah tentu artis tu x tau pun tt buka bebenang utk diaorg..eh makin besar makin x logik pemikiran..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 25-2-2021 10:54 PM
kak faz and fattah dah x keje ke asyik berita anak je yg keluar.bukan kah haritu nak stay private ?

Eh..diaorg xde keje pun bukan bawak tempurung p umah kau mintak beras..kau jer yg menyibuk hal diaorg..puiiihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 25-2-2021 10:54 PM
kak faz and fattah dah x keje ke asyik berita anak je yg keluar.bukan kah haritu nak stay private ?

Patut soklan tu tnya kat TT. dh sah2 org tu upload kat IG yg private tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt bongok ni yang acah2 jadi fans fattzura dah tak boleh ke kau smbung cerita ni dekat thread lama.asal saja karat jahNPD tu buka thread kau pun buka thread fattzura nak sekali fattzura turut di kutuk itu kan niat kau

Btw dah kenapa kena buka thread baby ni stiap masa kalau fattzura post 20 kali kau pun kena buka 20 thread ke macam tu.ini bod gosip lah bongok.apa kepentingan fatima ni dekat bod gosip?

Mana mod boleh lah hendaknya katup thread ni bosan lah anak artis ni selalu masuk bod gosip kejap lagi ada yang marah macam lah artis tu yang minta buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod @friedfishsoup pls lah katup thread ni tak ada kepentingan lah baby ni stiap masa masuk bod gosip.thread lama tu pun boleh sambung lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaiii..eventho comel naw2..tp baby lg..bukan retis pun..sambung je la kat benang sedia ada
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 25-2-2021 10:39 PM
Ptt ah gelabah tetek sorang tu buka thread

Hahha..yg ni betul..hentam kromo je jji citer jah on sokmo..luls
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 25-2-2021 10:54 PM
kak faz and fattah dah x keje ke asyik berita anak je yg keluar.bukan kah haritu nak stay private ?

kahkahkahkah.....jeles ckp jelaaa jeless.. kohkohkoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list