Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6876
View
59
Reply

Bella Astillah dikatakan MIRIP Siti NurHaliza semasa remaja?

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-2-2021 04:44 PM | Show all posts |Read mode
Edited by piao at 24-2-2021 04:45 PM

Bella Astillah dikatakan MIRIP Siti NurHaliza semasa remaja?

Penyanyi dan juga pelakon, Bella Astillah baru-baru ini ada memuat naik sekeping foto memaparkan dirinya tampil agak lain dari kebiasaan setelah disolek.

  






Manakan tidaknya, ada peminat yang terkeliru antara dia dan penyanyi tersohor negara iaitu Datuk Seri Siti Nurhaliza.

Tampil menggayakan busana serba hitam, isteri kepada penyanyi Alif Aziz ini memuat naik foto tersebut sambil bertanyakan kepada peminat pendapat mengenai solekannya.

Apa pendapat anda tentang gaya ini? tanya Bella ringkas menerusi ruangan kapsyen.

Peminat yang mengikuti perkongsian itu tampil memberi komen dan memuji wajah Bella persis dan saling tak tumpah seperti Siti Nurhaliza ketika muda remaja.

https://upload.beautifulnara.com ... 21-PM-666x1024.jpeg

Manis dan lebih ayu, begitulah komen yang ditinggalkan oleh peminat dan juga rakan artis dalam hantaran tersebut seperti Betty Rahmad, Neeta, Mawar Rashid dan ramai lagi.

SUMBER : Instagram Bella Astillah


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 24-2-2021 04:46 PM | Show all posts
mana tak tumpah nya kuah kalau tak ke nasi..... TIBERRRR
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ini post selfie dia and tiktok dia semua acah2 cantik . Buat muka comel2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa ek ct muda mudi dulu2.. bella tu sebb mekap + filter kot nmpk ala2, bentuk muka maybe.. hrtu tgk kt melodi lain nau muka dr dlm ig sheols
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:54 PM | Show all posts
piao replied at 24-2-2021 04:46 PM
mana tak tumpah nya kuah kalau tak ke nasi..... TIBERRRR

HAHAHA....adoiiii..lawak la
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:54 PM | Show all posts
Kalau mekap, Bunga Isme pun katanya mirip Angelina Jolie. Kosserrrrr la.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:55 PM | Show all posts
siti lawa lagi kot...lebih manis...giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jendol yg sama kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk tokti masa muda....cantikkkkkkkk sangattttt...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti dulu tadak filter pun lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana zoners? Takmo kecam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
X sama langsung aih..tapi bella zaman remaja sekolh dulu sememeh je...ct masa remaja cantik
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 05:44 PM | Show all posts
ewwww.... pegidahh. you've been cancelled...

gmbr siti pakai baju merah tu lawa giler..
takde mekap tebal2 n filter2 pun...
ko yg muda pun harap mekap n filter 10 skala richter...
#bukanzoners
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Siti tu sedap mata memandang. Bella tu penyet je aku tgk. Muka kemik sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
serius tak sama.celah mana yg samanye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
asal muka ala2 cute gini je,mesti dikatakan mirip siti..pdahal lain bebeno..Bella pun ada jugak rupa,bukanlah takde langsung..tapi siti zaman anak dara dulu mmg cantik betul..i suka tgk video lama2 dia kat youtube..time2 tahun 2000-2005 tu pun mmg tgh peak time dia punya kejelitaan tu..transformasi dari remaja cute ke wanita dewasa yg cantik jelita..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian siti. Dah tutup aurat pun, oeminat2 pulak rajin letak gambar bukak aurat. Tabahlah tok ti oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi siti pandai pilih laki
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sama langsung titik.......

Iols is heran ye, nape ramai kata si bella alip ajis ni lawa padehal.....

Pic no.1 di atas tue mcam ain edruce jela
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti tanpa filter berjuta ganda comey dari Bella. Jauh dipanggang. Bella filter sampai hidung jadi separuh size asal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list