Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11308
View
72
Reply

Gambar bersama, peminat berteka-teki Neelofa pilih Nabil jadi hos majlis kahwin?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-2-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah buat rancangan tv dgn nabil mmg confirm la tak kawen.  Bila masanya nk buat persiapan kawen . Tntu2 dah sibuk kan.  Jah tak announce apa2 sb dia tau lobenak susah nk move on.  Jd dibiarkan kisah nk kawen ni dibawa angin lalu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-2-2021 12:26 AM | Show all posts
tomatome replied at 24-2-2021 12:02 PM
Baju kuning tu jahh nampak mak2 sangat badan dia.. nmpak berusia da

x nampak apa pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kualibesi replied at 24-2-2021 11:30 AM
xtahu lah kalau iolls je bersangka buruk or fkir bukan2, tp lopa nie, dulu ckp berniqab dan sanggup  ...

In fact,para niqobisch mmg gitu pn sis dari zaman ai study lg..kemain bermekap mata haa..kontek lens pn pakai..pttnya kalau betul2 nak tutup n nak lindungi diri,pakai dull n plain pny outfit,bkn kaler2 striking gini.. skrg niqobisch just sbg trend..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kualibesi replied at 24-2-2021 11:30 AM
xtahu lah kalau iolls je bersangka buruk or fkir bukan2, tp lopa nie, dulu ckp berniqab dan sanggup  ...

In fact,para niqobisch mmg gitu pn sis dari zaman ai study lg..kemain bermekap mata haa..kontek lens pn pakai..pttnya kalau betul2 nak tutup n nak lindungi diri,pakai dull n plain pny outfit,bkn kaler2 striking gini.. skrg niqobisch just sbg trend..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
kualibesi replied at 24-2-2021 11:30 AM
xtahu lah kalau iolls je bersangka buruk or fkir bukan2, tp lopa nie, dulu ckp berniqab dan sanggup  ...

In fact,para niqobisch mmg gitu pn sis dari zaman ai study lg..kemain bermekap mata haa..kontek lens pn pakai..pttnya kalau betul2 nak tutup n nak lindungi diri,pakai dull n plain pny outfit,bkn kaler2 striking gini.. skrg niqobisch just sbg trend..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu dan lihat jer lah
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ostazH asma xmau sound jah lop ni ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
So x jadi kawen la ni eh??? Kata nak tinggalkan dunyaaaa

Ohmai kenapa x jadi kawen blh duk diam2 kt umah ni nak kena hadap lagi dia kt tb
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Piramida at 25-2-2021 08:57 AM

Vaksin dah ada... soon boleh merayap2 ke overseas... tengok je lah bungkus ke bogel muka dan kaki. .. masa tu mungkin .. mungkinlaa kita dengar, iman saya dah tak tinggi.. pembaris ukur dah patah.... pung pang pung pang.

Btw boleh bungkus thread ni letak kat thread pemuja, segala mala pujian.. kat sini TT dpt saham, ajak org teka teki speku mengata hajjah bungkus.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:05 AM | Show all posts
alahai cam mana pun mak tetap meluat ngan lopak ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:05 AM | Show all posts
Aneem replied at 24-2-2021 10:08 PM
Aku syak meletop nk tukau content
Tukau ke channel oasis, jd marabbuka

Hahahahha ok nama rancangan tu mmg MELETOP!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:10 AM | Show all posts
c_apple replied at 24-2-2021 11:14 PM
Amboi takkan nak ber mc bagai zaman2 mco ni
Nak buat kenduri beso keeeeee

kenduri beso pun tak boleh masa mco
jemputan 20 org, tak payah pakai mikrofon pun
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 24-2-2021 11:00 AM
kalau nak buat program islamik mcm xkena je. Mak mulut ckp lepas, adik2 terkangkang2, kakaknya gaul  ...

Aah setuju.
Mcm contradicts sgtlah hajjah dan familynya.
Klu pun tak bertudung pun at least sopanlah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 24-2-2021 11:00 AM
kalau nak buat program islamik mcm xkena je. Mak mulut ckp lepas, adik2 terkangkang2, kakaknya gaul  ...

Well well said
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabil dah insaf kerrr nmpk lebat janggut dah tuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:01 PM | Show all posts
abadi84 replied at 25-2-2021 09:44 AM
Aah setuju.
Mcm contradicts sgtlah hajjah dan familynya.
Klu pun tak bertudung pun at least sopa ...

betul...mak & kakak2 Mizz Nina pun tak bertudung

tapi derang low profile, tak gila glamer
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 25-2-2021 12:15 AM
dlu pun bini je ok je nk bertudung dah nabil pun jenis bergelpren mana la bini x insecure, dh la b ...

ngata org no1. idolat kau apa kurangnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list