Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11309
View
72
Reply

Gambar bersama, peminat berteka-teki Neelofa pilih Nabil jadi hos majlis kahwin?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-2-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada Nabil senang dia nak jemput ustaz as guest N2N. Means mmg confirm lah tak jadi dah dgn Purizz....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau pakai material fabric kilat / satin mcm warna biru dia tu dikira tabaruj jugak kan?
Pastu pakai niqab pun kain nipis jarang, nampak hidung
Puporn angkat kaki sebelum sempat ceramah bab tabaruj & garis panduan berniqab lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Boosaannn dgn cerita ini...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lofa ni mmg lah berubah take time. Bnyak perlu belajar tp knp tah iolss rasa dia mcm tak dpt lg apa yg dia cari.. Tengok org lain berubah, mcm mizz nina, diyana amir & irma hasmie tu elok je betul2 tinggal kan dunia glam ni. Ermm, semoga lofa di pertemukan dgn apa yg dia cari
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jadi pioneer niqabista ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Qatrunnadaain at 24-2-2021 10:02 PM
Beribear replied at 24-2-2021 09:16 PM
Lofa ni mmg lah berubah take time. Bnyak perlu belajar tp knp tah iolss rasa dia mcm tak dpt lg apa  ...


Selagi tak bernikah la kot.. mcm tak tenang tu batinnyaaaa.. part tu kot yang masih tak dipenuhi.. lagipun mmg bernikah ni untuk menenangkan batin.. not just hubungan intim ya.. tapi this void, seeking companionship, emptiness inside.. iols tengok dia bukan saja tak tentu arah tapi bertarung dengan diri sendiri..

Kalau dah betul dapat hidayah, ada iman di hati, takkan teruskan dunia hiburan.. she will feel everything is enough for her.. but nope shes still looking for more.. looking for what? Dunia. Nak cari cinta. Harta. Perhatian. Itu semua dunia. Simple.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku syak meletop nk tukau content
Tukau ke channel oasis, jd marabbuka
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
jah kalau bertutup muka mcm tu jgn lupa pakai handsock sama ya. idak le ada nampk lengan putih tu nnt mcm penampakan lengan jah kat youtube seorang artis tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
lepas ni bergambar dengan interrior designer, bukak benang gosip  tempah pelamin pulak.....bergambar dengan designer gosip tempah baju kawen pulak, bergambar dengan kawan2 retis gosip jadik bridesmaid pulak..... bergambar dengan makeup artis gosip nak mekap kawen pulak.....eh niqabis kawen pakai makeup ke tak erk? dahtu bila nak kawen nya???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lah 'something big' yang diumum bulan 3 nnti tu kan... Program tv! Lolol sedihhhhhhh hidup kena buat macam2 demi kekal relevan
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Boringggggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dah mcm orang tabligh aku tengok si nabil, harap2 istiqomah berhijrah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat Neelofa ni memang suka buka thread mengundang dan cerita berulang2, lepas tu bila lofa kena kutuk tak kawin2, tau pulak marah.

After this thread, i mmg believe kat cari ni ada certain fans yg jadi pembuka thread dibayar oleh artis2.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 24-2-2021 11:57 AM
Penunggang agama bersiri-siri...

Ai x nk komen dia menunggang
Taoi x boleh elak
org2 yg dh btl2 sampai seru nk berniqab bagai ni bukan ke akan menjauhkan diri dari dunia hiburan
Apatah lagi asyik belanja gambar walau setakat mata tapi fesyen baju x nak kalah
Aii klu awal2 tajuk tulis jahlop,idokle ai masuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi takkan nak ber mc bagai zaman2 mco ni
Nak buat kenduri beso keeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 24-2-2021 11:08 PM
Ai x nk komen dia menunggang
Taoi x boleh elak
org2 yg dh btl2 sampai seru nk berniqab bagai ni  ...

U salah...jah konsep yg die pegang lainn.... X sama mcm existence niqabisssss...die pelik sikitt... Teknik die lain drpd yg lain... Die xnak sama dengan niqabis lain... Die mcm different level gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
So loli dah keluar ke tarikh nikohnya???jgn tt kempunan sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 24-2-2021 12:51 PM
Sampai kiamat teka wedding jahlop ni..
Lepas tu kakak adik adik rosix punye wedding pun nak teka ju ...

Anzalna pula baru2 ni saja throwback wedding dia yg gemilang itu..saja nak provoke kan..hahha nasibla jah..semua tertunggu2 wedding of century ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 24-2-2021 01:34 PM
kelas..nabil pon dah berjanggut..wife dia dah kekal bertudung ke?

dlu pun bini je ok je nk bertudung dah nabil pun jenis bergelpren mana la bini x insecure, dh la bini dia free hair cun, pakai tdung terus rupa makcik mcm nabila razali pun hado hahaha, dh nabil g Tabligh x bepeleseran, so bini dia okla nk bertudung, sbb tu org cakap nk bini baik, suami kena bg Tauladan baik, klau ko kt luar buat  hal bini pun insecure tak baik la gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list