Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10750
View
72
Reply

Gambar bersama, peminat berteka-teki Neelofa pilih Nabil jadi hos majlis kahwin?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-2-2021 10:33 AM | Show all posts |Read mode
Selebriti dan usahawan Neelofa sekali lagi mencuri perhatian warganet apabila dia berkongsi dengan peminat berkenaan pertemuannya bersama rakan pengacara MeleTOP, Nabil Ahmad baru-baru ini.
Neelofa atau nama sebenarnya Noor Neelofa Mohd Noor memuat naik sekeping gambar di laman sosial Instagram memperlihatkan pertemuan mereka yang turut disaksikan oleh ibunya, Datin Noor Kartini.


  


Uish, mengundang betul kapsyen selebriti berusia 32 tahun berkenaan, sehingga membuatkan para peminat tertanya-tanya apakah yang dimaksudkan dengan kenyataan tersebut? Teka apa?
Bergabung untuk program islamik ke?Menjengah ke ruangan komen, ternyata ramai teruja dan ada yang meneka bahawa mereka akan bergandingan semula dalam program televisyen berunsurkan islamik.


Macam2 tekaanBukan itu sahaja, memandangkan perkahwinan majlis perkahwinan Neelofa dirancang akan berlangsung pada bulan Mac hadapan, ada juga yang meneka adakah Nabil dilantik sebagai emcee sewaktu majlis perkahwinan Neelofa nanti? Alamak, mana satu ini!



Gembira Neelofa dengan Nabil bergabung semula
Mungkin Nabil jadi emcee masa Neelofa kahwin?
Tak sabar nak tengok Neelofa kahwin
Sehingga kini, gambar berkenaan telah meraih hampir 240,000 tanda suka daripada warganet.
Mana tidaknya, mesti bermacam perkara bermain dalam fikiran peminat, kan? Berdebar jantung pula dibuatnya. Agak-agak kejutan apa pula Neelofa mahu buat selepas ini, sama-sama kita nantikan, ya!

Sumber: Instagram Neelofa





Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-2-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka color mustard lopa punya tudung tu..

Yang biru tu alahai.
Buruks la bagi iols
Haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau nak buat program islamik mcm xkena je. Mak mulut ckp lepas, adik2 terkangkang2, kakaknya gaul bebas dgn lelaki. Rasanya xde lg dlm history tv kita amik pendakwah backgrd fmly yg mcm ni unless kalau mualaf tu faham la jugak. Actually lofa ni kena g further study utk mantapkn lg ilmu agama dia kalau dia betul2 nk jd pendakwah. Ilmu yg dia ada skg hnyalah biz entertainment.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:30 AM | Show all posts
xtahu lah kalau iolls je bersangka buruk or fkir bukan2, tp lopa nie, dulu ckp berniqab dan sanggup korbankn kecantikan dunia, tp tengok sekarang, purdah kemain berfesyen2, kening maintain lukis, mata ber mascara bagai, ak rse die ni nk jadi trendsetter bg kalangan fesyen niqabis lak.. semata2 kerana business.. sorry aaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 11:57 AM | Show all posts
Penunggang agama bersiri-siri...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju kuning tu jahh nampak mak2 sangat badan dia.. nmpak berusia da
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:32 PM | Show all posts
kadang iols kesian pun ada kat Jah pasal nampak try hard.
nak husnozon celah mana pun tak boleh  pasal posts Instagram sheols walau berniqab tapi tetap mengundang .
Sesuatu sangat .
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:36 PM | Show all posts
takde nye lopa nk amik nabil jd pengacara majlis kawen dia...paling kurang dia amik fitri yahya atau ellly iskandar ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:42 PM | Show all posts
new program diaorg nk shoot tu. kiri kanan tu org tv.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:49 PM | Show all posts
yelahhh pemenat2 taksub je yg berkata begitu
apabila retis berhijrah.. kalah mufti ilmu2 yg dia nak sampaikan
salah sorang retis berhijrah sepenuhnya dan patut jd contoh hanyalah Mizz Nina

kbai
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai kiamat teka wedding jahlop ni..
Lepas tu kakak adik adik rosix punye wedding pun nak teka jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:54 PM | Show all posts
Lopa & Family ni, mmg suka berteka teki!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:57 PM | Show all posts
Nak buat rancangan islamik ni sebab nabil pun dh berubah ke arah islamik gk..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:58 PM | Show all posts
Jd host ka...?
ala aku dah eksaited ingat Nabil jadi MC majlis kawen dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 24-2-2021 12:36 PM
takde nye lopa nk amik nabil jd pengacara majlis kawen dia...paling kurang dia amik fitri yahya atau ...

Ni macam nak setuju. Kalau fedtri yahya tu pandailah jugak nak berpantun (kata majlis kawin kan...) kalau nabil ni majlis santai2 oklah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada program tv bru kot. Sponsor by mama tini as producer ke, kan?.. Agak2 aje...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik nya lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 01:05 PM | Show all posts
program islamik ni.. takkan la jah kawen ada host bagai musim pkp ni..
nabil ni ai tengok kat meletop akhir rancangan dia ada selitkan kata2 islamik.. alhamdulillah.. harap heols lepasni kurangkan la merepek benda2 tak senonoh n lucah n lebihkan penyampaian ilmu islamik ya
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. semoga berpanjangan jodoh jahlop dengan puris
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Fanatik lopak ni sampai bila nak bukak benang berteka teki cenggini ha... Teka teki hadiah besday dah tau ker?  Semak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list