Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
826
View
13
Reply

[TV Chosun] Love (ft. Marriage and Divorce)

[Copy link]

Author: FY08       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-2-2021 09:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by FY08 at 22-2-2021 09:14 PM

Love (ft. Marriage and Divorce) (Korean: 결혼작사 이혼작곡; Hanja: 結婚作詞 離婚作曲; RR: Gyeolhonjaksa Ihonjakgok; lit. Marriage Lyrics and Divorce Music) is South Korean television series starring Sung Hoon, Lee Tae-gon, Park Joo-mi, Lee Ga-ryoung, Lee Min-young, Jeon Soo-kyeong and Jeon No-min.[1] It premiered on TV Chosun on January 23, 2021 and airs every Saturday and Sunday at 21:00 (KST). This drama is available for worldwide streaming on Netflix. The series tells the story of three married couples, each in their 30s, 40s and 50s.

Three women suddenly face misfortune in their lives. The women and their significant others attempt to endure their turbulent times.
30's Boo Hye-Ryung (Lee Ga-Ryeong) used to work as an announcer and she now she works as a radio DJ. She pursues a work–life balance for herself and her husband Pan Sa-Hyun (Sung Hoon). Her husband works as a judge. They have been married for 3 years and they don’t plan to have children.
40's Sa Pi-Young (Park Joo-Mi) works as a radio program producer. She is competent at her work and also a good mother and wife at home. Her husband Shin Yu-Shin (Lee Tae-Kon) works as a doctor in neuropsychiatry and runs his own clinic. He is a romantic husband.
50's Lee Si-Eun (Jeon Soo-Kyeong) is the main writer of a radio program. During her 30 years of marriage, she has endured many difficulties with her job and taking care of her husband and child. Her husband is Park Hae-Ryun (Jeon No-Min). He became a professor thanks to the love and support given by Lee Si-Eun.

*sumber dari wiki & asianwiki
image.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-2-2021 12:02 AM | Show all posts
Best ke cerita ni chuolls
Ingatkan nak tgk tapi review semua cakap balik2 pasal laki berskandal
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 23-2-2021 12:02 AM
Best ke cerita ni chuolls
Ingatkan nak tgk tapi review semua cakap balik2 pasal laki berskandal

Setakat ni,Aku tgk mmg boleh layanbest je.
Husband yg jenis kita tau sangka ada skandal.wife n life perfect je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2021 07:03 PM | Show all posts
melanie replied at 23-2-2021 03:26 AM
Setakat ni,Aku tgk mmg boleh layanbest je.
Husband yg jenis kita tau sangka ada skandal.wife n li ...

husband yg nampak baik, family perfect lg truk prangai dari yg nmpk jht dr mula tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha doc tu. mmg ler.. pasang 2 sekali ek
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2021 03:09 PM | Show all posts
zehra2 replied at 24-2-2021 02:05 PM
hahaha doc tu. mmg ler.. pasang 2 sekali ek

skt btul ati... mak tiri pun nak sapu jugak.... yg bini dia nmpk si mak tiri..yg xnmpk tu...eii.... siap imaginasi lg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 11:43 AM | Show all posts
x mampu nak teruskan,.,bukan x best,,tp sakit dada sakit kepala tgk sebab geram sgt,,memandangkan terperuk je dalam rumah sb PKP..x berapa nk onzz citer menjerat perasaan ni..terhenti di episod 3 huh,,nanti2 boleh cont balik
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jugak cite . Ada 3 family semua ada cite masing masing.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 04:15 PM | Show all posts
hatiluka replied at 25-2-2021 09:42 PM
Best jugak cite . Ada 3 family semua ada cite masing masing.

underrated sgt citer ni... mgkn sbb bkn dkt stesen tv top
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:42 AM | Show all posts
sapa2 ada darah tggi sakit jantung pelbagai, avoid la tgk...boleh memudaratkan rasanya.....start2 je dah naik darah.....kalau ada depan mata harus di belasah je seko2 husband nya.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2021 10:17 PM | Show all posts
jelitayu replied at 2-3-2021 10:42 AM
sapa2 ada darah tggi sakit jantung pelbagai, avoid la tgk...boleh memudaratkan rasanya.....start2 je ...

yg dj tu pun aku skt ati jugak.... pdn muka laki cari lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:44 PM | Show all posts
FY08 replied at 2-3-2021 10:17 PM
yg dj tu pun aku skt ati jugak.... pdn muka laki cari lain

haah...geram je negok kan. tapi..lakinya pun awal2 dah berjanji setia takmo ada anak....tetiba kau boleh pragnant kan scandal pulak....aiigoo.....

(tapi aku tgk cerita ni pun sebab ada soong hoon tu lah - lakinya si dj)...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-3-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 3-3-2021 03:44 PM
haah...geram je negok kan. tapi..lakinya pun awal2 dah berjanji setia takmo ada anak....tetiba kau ...

Smua yg kawen arapkn anak.. dia demand laki dia nak fit..ikut kata dia ja.. bila laki dia nk ank, mcm2 alasanla...mendapatla... .. dh jd mcm lembu dh laki dia asyik nk dgr kata dia ja.. emo plak aku
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols baru start tgk cerita nih. Rasanya boleh layan jugak walaupun asyik layan cerita kawin + curang sekarang ni. Tak boleh blah tgk scene mak ayah sae hyeon tu manjang nak bercekau je. Tang ayah dia sapu krim mata mak dia kt tumit tu berdekah meols tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list