Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
821
View
14
Reply

Ahli Politik Wanita Ganas 'Meeting Online' Berlatarkan Senjata Api

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-2-2021 09:17 AM | Show all posts |Read mode
Seorang ahli wanita Dewan Perwakilan Amerika Syarikat (AS) mengejutkan ramai pihak apabila tampil dalam satu sidang video Zoom dengan berlatarkan senjata api.


Wanita itu, Lauren Boebert antara anggota daripada Parti Republikan yang menghadiri mesyuarat Jawatankuasa Sumber Asli yang diadakan melalui sidang video kerana pandemik Covid-19.


Ketika Boebert muncul dalam video itu, dia duduk di depan rak buku menampilkan sekurang-kurangnya tiga senapang dan pistol.




Kredit foto: Kredit foto; AFP/US House Natural Resources Comittee



"Saya selalu menganggap pinggan kotor terkumpul mengumpulkan bakteria perkara paling berbahaya sebagai latar Zoom," tulis anggota jawatankuasa sama dari Parti Demokrat, Katie Porter.


Boebert, 34, aktivis senjata api yang dipilih ke Dewan Perwakilan daripada negeri di barat AS, Colorado, pada November 2020.


Penyokong bekas presiden Donald Trump itu memiliki sebuah restoran, Shooters Grill di bandar Rifle, Colorado di mana pekerjanya secara terbuka membawa senjata api.


Selepas kedatangannya di Washington, Boebert mengumumkan niatnya membawa pistol untuk bekerja dan dia mengkritik penempatan alat pengesan logam.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-2-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm muka nek celine
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:09 AM | Show all posts

Kan..mula tgk teringat Celine...tp ni version sebelum berkedut seribu la
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:28 AM | Show all posts
luar biasa ini anak
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut ismail sabri tiru utk buat daily update dia
Dah alang2 menteri pertahanan kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:34 AM | Show all posts
Macam chief mafia bagi taklimat
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila wanita rasa x selamat. Di south africa wanita bawa pistol ke mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:47 AM | Show all posts
nak wat macam mana pro gun mentality..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 12:34 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 12:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 12:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 22-2-2021 12:35 PM

Nie bkn ker warong cowboy...nak msuk kn tnjk pisetol...msuk sok kabar dolu2...
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah acah Terrorist barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:02 AM | Show all posts
namemysoul replied at 22-2-2021 11:03 PM
Nie bkn ker warong cowboy...nak msuk kn tnjk pisetol...msuk sok kabar dolu2...

entah katanyer ni shooters grill kedai makan loren bobot nihh






Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
user.name replied at 23-2-2021 12:02 AM
entah katanyer ni shooters grill kedai makan loren bobot nihh

Rsnyer kdai yg sme mse pokok bce sok kabar mse tuh...hehehe...dia amek tema cowboy....utk mengenang zmn silam diorg...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list