Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
973
View
21
Reply

[Lain-Lain] [New Netflix] I Care A Lot - Rosamund Pike

[Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2021 08:15 PM | Show all posts |Read mode
hi semua

since thread pasal filem ni belum ade lagi so saya tolong buka kan yea. ni filem netflix yang terbaru, jumaat lepas (19.02.2021) baru keluar.
btw, saya dah tengok 3 kali movie ni. best best best

movie ni boleh dikategori komedi dan thriller yang ringan.

pelakon dalam cite ni sumpah best terutama watak utama, rosamund pike sebagai marla grayson. watak dia kejam yang tak membencikan gitu.

iols tunggu komen dari uols dulu. just nak cite pasal rosamund pike ni ya rabbi dia berlakon memang best sangat.

sebelum ni ade filem gone girl dia berlakon dengan ben affleck pun best sangat. dia pandai berlakon.

so far movie yang iols pernah tengok rosamund pike berlakon ialah i care alot dan gone girl. i baru sedar sebenarnya.

sebelum ni tak minat pun dia sebab dia macam blonde yang plain tapi sebab watak filem yang iols tengok dia berlakon semua menjadi.

btw marla dalam cite ni lesbian dgn fran. fran tu wife dia dlm cite ni. kena tengok tau.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tgk ni la. Ada jgk tgk IG sepitsiput mention psl ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam throw shade to kes britney..bapak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sungguh tak suka si rosamund pike ni kalau bawak watak jahat. Benci meluap2. Maknanya dia memang berjaya bwk watak mcm tu tapi still, iol rasa nak tumbuk dinding geram tengok dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tengok. Best!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols dah tgk. Me'ols kasi 7/10. Sbb ada part2 yg agak... Entah.
Imdb crushed gila movie ni. Rating pun teruk.
Lakonan mmg hebat. RP mmg exceptional. Best gila dia berlakon. Peter Dinklage pun tak menghampakan. Part dia bergenang airmata tu, meols pun nangis jua ya
Not to mention, nenek Dianne West. Sangat best.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:19 PM | Show all posts
ok tq baru dok ckp nak terminate netflix coz rasa x best dah, tgk yg ni dulu lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik story nye...as usual ni mmg makanan si gone girl ni...sbb tu die blh carry watak ni superb.

Muka die x mkn tua yea...sama mcm gone girl je...tp part lesbo tu je out of tune ckit..yg len, ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 09:06 AM | Show all posts
Ending dia x best la..klu boleh sy nak mafia tu bunuh pompuan jahat tu..ni alih2 jadi share partner..tp puas ati last2 kena tembak mati jugak..nasib baik kwn dia yg hot tu hidup..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 09:41 AM | Show all posts
bru semalam terperasan kt netflix tapi rasa was2 nak tgk takut hambar.. since baca review korang cam best plak.. satgi balik keje aku nak layan.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 09:57 AM | Show all posts

Memang minat cite bisnes macam I Care A Lot, White Tiger sebab org buat bisnes ada tempoh2 insane..boleh relate
Iols bagi 10/10 memuaskan n Netflix mmg suke cite soft phychopath macam ni..line2 Jocker, American Horror Stories
Netflix memang suka sangat jalan cerita insan biasa buat dosa/cross the line/plot twist selain genre indian fat wedding

Ada juga let down sikit part tak masuk akal. Marla tu kalau kena kidnap Russian mafia berhari2 la kena torture..ada ke pulak gi bermonolog situ. Part kidnap John Doe pun tak masuk akal..driver mafia tak kenal Marla

Rosamund Pike ni lesbo ke? Pandai bawa watak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks mention pasal ceta ni, nak layan Jap lagi. Kalau u minat Rosamund pike, bolehla tengok ceta dia berlakon jadi wife kepada first president of Botswana..that time masa nak kawen mmg dapat tentangan gila2 from government sebab dia white nak kawen ngan African guy..based on true story.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita ni best. Watak marla tu mmg buat org rasa geram. Suka hati jer nak scam org tua. Sampai iols tertanya juga adalah di US mmg ada sistem caretaker mcm ni. Utk org2 tua yg takda family.
Watak mafia Rusia tu pula, tgk muka serius. Tapi oleh sbb selalu tgk pelakon tu bawa watak lawak, so pada iols filem ni mcm ganas kelakar sikit lah.
Paling tak tahan plot twist gila2 ending dia. So siapa tak tgk better tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati wooo nengok cerita ni. Rasa mcm nak keronyok2 je si marla tu. Tapi sampai part hujung tu ai x suka, sebab kejadah orang dah buat naya kat mak ko tetiba ko nak join venture buat bisnes pulak dgn dia. Pastu senang sgt marla mati, mcm x puas hati aku x dpt tgk dia suffer
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Geram gila tgk cter ni... ingtkn dia n gf dia tu dah nak mati dah happy dah masatu rupanya hdup lg lpstu jd share partner lak dgn mafia tu.. nsb baik ending mampos jgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 01:10 PM | Show all posts
owhhh...ingat aku je benci tgk citer ni..ahahahaha
sakit hati sebab geram ngan pompuan nihh..erghhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 07:02 PM | Show all posts
I dah tengok, cerita & lakonan best. The story remainds me with The Guardian documentary movie


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:57 PM | Show all posts
aku tengok citer ni tiba2 aku sokong pulak geng mafia buat kat Marla..
gila jahat makan harta org tua secara terselindung..

tembak jek senang..toksah duk sibuk nak palsukan kematian dia..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:45 PM | Show all posts
Dah tengok okay la
liat sungguh nyawa marla tu nak mati ujung2 mati gitu je
cuma cerita ni slow nak tunggu ending dia tu berjanggut
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 05:17 PM | Show all posts
citer ni best....
mmg puas hati sangat dia mati..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list