Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10524
View
101
Reply

Baru Keluar Pintu Dah Rindu Anak, Fazura Berat Hati Tinggal Anak Berjam-jam Di Rumah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-2-2021 03:50 PM | Show all posts |Read mode
Buat ibu bapa yang baru dikurniakan anak sulung pasti berat hati untuk meninggalkan bayi mereka.


Begitu jugalah apa dirasakan aktres Fazura yang berasa berat hati meninggalkan Nur Fatima Aisya di rumah meskipun buat beberapa jam.




  



Walaupun dia merupakan seorang yang suka bekerja terutama dalam bidang lakonan yang sangat dicintainya, Fazura akui ia mula berubah sejak bergelar ibu.


Baru melangkah keluar pintu sudah rindukan anak, katanya.


Perkara sama berlaku pada penyanyi Liza Hanim dan Catriona Ross yang turut menitipkan tip kepada Fazura.








Kredit foto: IG




Fazura mendirikan rumah tangga dengan pelakon Fattah Amin pada 27 November 2017 dan dikurniakan anak perempuan pada 2 Oktober tahun lalu. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-2-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah baca retis rojak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhan.... Gosip ni adalah gosip paling mengemparkan, paling ditunggu-tunggu, paling ramai yg nak tau. Kau memang palat lilrose sangkak!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneh... cakap-
Cakap di ig mcm ni pun dijadikan bahan artikel.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh..bukan sepul dah..hihihi..salunyaa sepul y suka bkk benang psl cedok komen2 kt page retis..{:smile{:smile{:smile

Sepul dah ada geng haaa~{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia pegi toilet pun dah rindu.. apatah nak tinggalkan anak secomel timah.. stended perasaan baru bergelar ibu.. si katek bila nak beranak? dah masuk fasa andartu ni pompang sana sini je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni masuk la saporter dia bekap berita mcm ni.. udah2 le.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kaka faz cantik sangat di post ig ittew
Btw kalau rindu tu jangan sebut sangat nanti ada la jiran dan army beliau cemburu mau satu group wasap buat marketing "pakat share rama2 dehhh kor ig story"
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak salahkan artis ni.dia berinteraksi dengan follower dia buka topik minta pandangan bertukar-tukar pandangan masing2.ig dia sendiri kn

Tapi yang bodohnya wartawan cari yang buka topik ni pasal itu pun awak nak buka thread kh?dia tak boleh up ig kh kena buat thread kh macam tu?

Kenapa bod gosip ni makin lama makin bosan.ada yg buka topik recycle saja dh tu komen dekat ig pun kena buat thread sekali.so sad bod gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:12 PM | Show all posts
Entahnya, setakat post kat ig pon boleh jadi article
Btw cantik first pic tu, teringin jugak nak travel
P.S. jgn lah nanti ada yg bukak thread artis terburu2 dapatkan anak sampai rindu

Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-2-2021 04:15 PM
lol! sat lagi ada la tu..

bythewy mohon yemma yembung masuk komen kt ig faz bg tips tepat 40  ...

Btw tak payah emma tu bagi tips dia sendri pun kelaut bagi keluar baby time covid ni.

Dh tu bawa penyakit kena covid nasib baik baby tak kena itu pun kena swap sekali.lepas tu buat kenyataan tak tahu macamana boleh kena.kan bodoh namanya tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:22 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-2-2021 04:15 PM
lol! sat lagi ada la tu..

bythewy mohon yemma yembung masuk komen kt ig faz bg tips lepas 40  ...

yemma dah jadi mak pon rebellious
kakafaz pun dah slow down
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai dah xde topik lain ke  kak faz ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lilrose ni geng2 @Cari-Saiful @Cari-Azza @CARI-MRO ke?? bertenggekkk kat ig jua lah eh?? korang mesti buat meeting kan mmgu ni sapa yg kena bertugas duk bertenggek kat ig sapa kan?? yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi toilet pun rindu
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu yg acha septrasa my heart tu ke.. Selalu komen kat ig fazz.. Baik sgt ke demer berdua ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 05:12 PM | Show all posts
Wohh kesah nyee
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
simone.bette replied at 21-2-2021 04:01 PM
Laki dia pegi toilet pun dah rindu.. apatah nak tinggalkan anak secomel timah.. stended perasaan bar ...

Haaa aku baru nak cakap mende yang same
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hell0jennie replied at 21-2-2021 04:23 PM
Alahai dah xde topik lain ke  kak faz ?

Ok ler.die dari engko
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm, time baby smpi nangis2 nak tinggal baby sbb kena keje...time anak2 dah masuk skolah, merungut pulak anak2 kat umah 24jam..mcm memember iols dok merungut kena hadap anak2 sejak PKP ni...dasarrrrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list