Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9145
View
134
Reply

Butakah Cinta?:Suami berubah jadi ‘mak nyah’, isteri setia & terima seadanya.Anggap Ujian Allah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 17-2-2021 11:26 PM

Baru-baru ini, sepasang suami isteri dari Kelantan meraih perhatian warganet apabila video mereka tular di TikTok selepas mendedahkan kisah peribadi yang selama ini menjadi buah mulut masyarakat sekeliling.

Kisah mereka bukan sesuatu yang biasa dalam kalangan masyarakat, tambahan lagi apabila melihat si isteri bersuamikan seorang lelaki ‘mak nyah’.


Pasangan suami isteri itu mula mendapat perhatian di TikTok apabila si suami yang menggunakan akaun bernama @abe_pink86, mendedahkan dia masih bahagia bersama isterinya walaupun sudah menukar diri menjadi seorang ‘mak nyah’.

Turut dikenali sebagai Abe Pink, lelaki yang berusia 35 tahun itu berkongsi cerita perubahan penampilannya menerusi beberapa video yang dimuat naik di aplikasi TikTok.

Menurutnya, dia mengubah penampilan kepada seorang wanita sejak beberapa tahun lalu.

Isteri tetap setia di sisi

Walaupun sudah beristeri, dia nekad dan tetap meneruskan niat menukar dirinya menjadi mak nyah. Namun begitu, dia dan isteri tidak pernah terfikir untuk berpisah dan masih menjadi pasangan suami isteri yang sah.

Malah, isterinya yang dikenali sebagai Yana tetap setia bersama dan menerima segala kekurangan yang dimiliki oleh si suami dengan redha.

Ujian Allah

Mungkin perubahan yang berlaku terhadap Abe Pink merupakan satu ujian dan dugaan Allah ke atas dirinya. Abe Pink turut menyatakan dia juga tidak meminta perkara itu terjadi ke atas dirinya.

Dalam pada itu, majoriti pengikut mendoakan agar dia berubah ke jalan yang benar, malah Abe Pink sendiri memohon warganet mendoakan supaya dirinya kembali ke fitrah asal sebagai seorang lelaki

Semoga ‘abe’ kembali ke fitrah

Sumber @abe_pink86
IMG_20210217_231948.jpg
IMG_20210217_231925.jpg
IMG_20210217_231853.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-2-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah boleh kongsi baju & mekap

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Best Nye boleh pillow talk kongsi masalah wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Uii i baru je tengok dorang kt tiktok tadi
Rasa heran gak
Masih suami isteri ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 11:53 PM | Show all posts
dah kata dah

bala homo2 ngn ponen2 pemedo

tu yg negara ditimpa bnyk musibah

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
stinger.baik replied at 17-2-2021 11:53 PM
dah kata dah

bala homo2 ngn ponen2 pemedo

Uols CharlesDera ye.

Haaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
stinger.baik replied at 17-2-2021 11:53 PM
dah kata dah

bala homo2 ngn ponen2 pemedo

Heols masih straight sebab sudah beristeri ya.

Bukan homo
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:01 AM | Show all posts
notM replied at 17-2-2021 11:58 PM
Uols CharlesDera ye.

Haaaaaaa

ko ni nape nak tau psl diri aku sngt?

aku tk layan la calabai2 ponen2 homo2 ni

gi jauh2

desperate sngt nk nguyit ko ajak bangcak

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 17-2-2021 11:51 PM
Uii i baru je tengok dorang kt tiktok tadi
Rasa heran gak
Masih suami isteri ye

Ummah serambi lagi advance hasil dari Maju bersama Ularmak katanya

Haaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat nye bini dia. Harus org sekeliling mengata tp dia tetap stay je ngn laki dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dorg ni selalu buat live dkt tiktok..ajar makeup...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelek2 betoii org skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
notM replied at 18-2-2021 12:01 AM
Heols masih straight sebab sudah beristeri ya.

Bukan homo

Ada sesetengah mak nyah tu idenfity as lesbian-identified transgender man. Maksudnya walaupun jiwanya dan rupa parasnya perempuan, tp dia perempuan lesbian. Oleh sbb tu, pasangan dia perempuan jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi mak nyah pun muka keras..baik la jadi jantan lembut je yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalah nya tukar jadi nyah pun rupa jantan
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jangan gado berebut foundation yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa jd zantan sejati, herlok yach dia mcm budak2 kolej
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:25 AM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 18-2-2021 12:50 AM
Ada sesetengah mak nyah tu idenfity as lesbian-identified transgender man. Maksudnya walaupun jiwa ...

ai plak terpikir visual-kei sbb penampilan yg kearah feminin... tapi you mention ttg lesbian identified transgender man, automatik teringat kt Caitlyn Jenner...
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada boobs ya i tgk ig dia.

Mcmana ML ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2021 01:29 AM | Show all posts
persis the danish girl...
confirm ada babak isteri naik ketapi murah ke hadyai untuk teman suami pergi potong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list