Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
10817
View
72
Reply

Netizen ‘Bantai’ Puteri Aishah Alur BRA

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2021 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Netizen ‘Bantai’ Puteri Aishah Cukup-Cukup!



Kalau dah namanya artis, pasti ramai pengikut mereka yang akan sentiasa memerhati gerak-geri mereka. Kalau buat sesuatu benda yang baik, orang akan puji dan kalau buat sesuatu benda yang tidak baik, pasti pengikut mereka akan mengkritik. Begitu jugalah dengan artis terkenal yang semakin meningkat naik, Puteri Aishah selepas memuatnaik satu gambar di akaun Instagram miliknya.


Puteri Aishah pada mulanya ingin berkongsi kepada peminatnya yang dia akan lebih yakin pada tahun 2021 ini selepas menjalani rawatan membuang bulu. Tapi lain pula jadinya selepas ada beberapa netizen yang sedih dengan penampilan Aishah yang seolah berpakaian tapi telanjang.


Bukan tu jer, ada juga netizen yang mengatakan bahawa nama pelakon ini dah cukup indah kerana sama dengan anak Nabi Muhammad, tapi cara pemakaiannya pula tidak sopan.






Sepertimana yang kita tahu, sebelum ini Puteri Aishah telah disahkan positif Covid19. Jadi, netizen beranggapan yang Puteri sepatutnya lebih bermuhasabah diri dan mengelak dari mengundang komen lucah, tambahan dari kalangan kaum lelaki kerana cara pemakaiannya itu.

Ohmedia rasa Puteri Aishah ni lebih manis jika bertudung, apapun kita patut nasihat dulu gais dan bukannya terus judge okay.


Kredit: Instagram Puteri Aishah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 17-2-2021 12:54 PM | Show all posts
lepas tu gmbr tersebar kt blog2 lucah tahu marah... cita dia jd modal la
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang dia saja minta bantai. Netizen semua dah bodoh dimanipulasi puak puak sendu nak up nama ni. Koranglah agen menaikkan nama dorang. Tak payah susah2 nak upah orang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp aku paling menyampah dgn netizen yg follow artis tu.. kalau dah tahu mmg gitu la perangai artis tu, ko follow je la ustaz or ustazah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa jauh sangat tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:10 PM | Show all posts
cubaan gigh nak up nama yg sendu.. apa relevant minah ni dlm industri.. dah la citer x best. setakat gossip dgn si pejal tu ajer. Itupun layak jadi stok geli2 jer, bukan official Gf.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
koser la nok issue seksi2 ni.. that's so yesteryearss..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:11 PM | Show all posts

mungkin dia pakai tape?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 17-2-2021 01:06 PM
Kenapa jauh sangat tu


Eh benda yg sama terlintas...smbil tgk sndri pnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ckp dia ni lawa mmg mata kero
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:34 PM | Show all posts
comel je dia pakai cam tu

khueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnzzzzzzz?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tek kiri & tek kanan gaduh ke tu? Jauh naww
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sengajakan up gambar ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:43 PM | Show all posts
euwww jijik...sekian komen
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bln Ni gmbar lama ke?Kira beberapa bulan lepas?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 02:02 PM | Show all posts
Ape pulak Aisyah anak nabi..bkn isteri nabi ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai ek retis, politician yang baik dari Covid perangai lebih harrom
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tak paham knp muka cenggini boleh jadi heroin? brpe bnyk director byr ko utk semalaman?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh lawan teks ezurin khyra
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebarnya terusan suez
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list