CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 15590|Reply: 77

Lawak edisi PDPR

  [Copy link]
Post time 30-1-2021 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sempena sesi persekolahan norma baharu 2021..ajomm la kita mulakannya tp x brp nak baru la (dh nk abes bulan Januari dh) dgn lawak ini

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:18 AM | Show all posts
Kisah benar..sy nmpk ada budak masuk kelas pdpr pakai baju,kopiah elok je..tp yg x best dia cuma pakai pender je x pakai seluar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:43 AM | Show all posts
kenapa?

ada ibu tunggal yang tidak berbaju kah?

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tt tak tepek gambar penuh yang nampak bapak murid tu dok berlengeng je?
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 01:57 PM | Show all posts
Kan ada kes mommy pakai bra je tolong set kan camera anak, dia tak sedar camera kelas dah on. Kesian cikgu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha ni mesti cikgu ada ttengok ahli kluarga yg lain xpakai elok2 duk lalu lalang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-1-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 30-1-2021 01:50 PM
Kenapa tt tak tepek gambar penuh yang nampak bapak murid tu dok berlengeng je?

Ahahaha iols xde la gambo tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
CikYaYaYa replied at 30-1-2021 02:11 PM
Haha ni mesti cikgu ada ttengok ahli kluarga yg lain xpakai elok2 duk lalu lalang...

Bahaya nih...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini pon lawak pdpr

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 02:01 PM | Show all posts
mesti cikgu dah terbiasa tengok tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-2-2021 11:24 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2021 11:44 AM | Show all posts
harini mesti mak2 ayah2 legaaa kan..xde kelas online



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 04:30 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya benar apa yg tt share ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2021 11:57 AM | Show all posts
ni edisi pdpr versi video..lawak juga la, mcm biasa Bell dgn Jihan...Wany Hasrita comey jadi cikgu



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2021 11:58 AM | Show all posts
Sugarbam1212 replied at 14-3-2021 06:08 PM
Sesungguhnya benar apa yg tt share ni

hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2021 12:00 PM | Show all posts
Kelas Online : Bell dan Jihan



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 15-3-2021 12:00 PM
Kelas Online : Bell dan Jihan

Haha lucuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 10:22 PM GMT+8 , Processed in 0.109747 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list