Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20285
View
165
Reply

"Yeay, Hari Terbaik Dalam Hidup," -Zarina Anjoulie Bercerai Lagi?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2021 11:20 AM | Show all posts |Read mode
Sebentar tadi, menerusi hantaran di laman Instagram nya pelakon dan usahawan Zarina Anjoulie mengejutkan peminat apabila dia mendakwa sudah bercerai.


Dalam hantarannya itu, Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul, menyifatkan hari ini adalah hari yang terbaik dalam hidupnya. Selain memanjatkan rasa syukur, Zarina turut berterima kasih kepada suaminya yang dikenali sebagai Yas. Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, undangan media kepada pihak Murai.my mengenai pelancaran Zarina sebagai duta juga telah ditunda ke sebuah tarikh kelak.


Alhamdulillah yeay.Aku dah cerai best day of my life..Alhamdulillah terima kasih Yas tulisnya.


  



Menerusi carian Murai.my terkini mendapati, pelakon yang terkenal menerusi drama Anak Pontianak ini telah pun menyahaktifkan ruangan komen dalam posting tersebut.




Foto: IG




Sebagai info, Zarina berkahwin dengan Eiylas Azhar sekitar awal Julai 2020 selepas empat tahun bergelar ibu tunggal. Menerusi perkahwinan terdahulu bersama seorang jejaka berasal dari Brunei pada tahun 2015, mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Awangku Gabriel Martin Ezra. -CARI


Sumber: Murai.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-1-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerai lagi huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
huhu... dugaan berumahtgga mmg mncabarr...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriouslah? Kesian tapi itulah.. acik lost of word. Takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah Anjuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..hanya yg kuat shaja yg akan bertahan
Mmg tak seindah dalam sosial media
Kalau kau mmpu tempuh yg pahit derita
Maka yg manis jua akan muncul
Begitulah sebaliknya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:32 AM | Show all posts
nk buek cemano...jodoh tak panjang
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Loh anju,sekejap nye wehh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:34 AM | Show all posts
lah anju
awat sekejap sgt

aish aku mcm ok je dia dgn yas
tp famili yas berpurdah yaaa
lifestyle berbeza kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 27-1-2021 11:32 AM
Takziah..hanya yg kuat shaja yg akan bertahan
Mmg tak seindah dalam sosial media
Kalau kau mmpu t ...

Btol u.
Awal2 ni byk dugaan.
Lagi2 lah klo artis.

Seorg kene mengalah klo nk troskn hidup aman dlm rmh tangga
Xbole ade win or lose.
Yg baik2 i doakn for anju even x bape gemo pn die haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:34 AM | Show all posts
Salam Takziah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:38 AM | Show all posts
dia ni kan tanggung si yas tu..mana la tahan isteri lak tanggung somi..kat benang dulu kn rmai speku yas ni toyboy juling jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:40 AM | Show all posts
maybe bukanlah gimik kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayak nye lah
Thanks to farah mendoza ketot lah korang boleh kawen. Kemain eksyen konon sekurang2 dah kwin ea.
Padan muke shrek. Org yg kau maki mmg rmai doakn kau kne cerai dgn juling ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:43 AM | Show all posts
aritu bukan main lagi nganjing fara mendosa sebab tak kawen... ujung2 ko cerai pulak ke...?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:45 AM | Show all posts
hahahaha  
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul keeee.. ke acah2 je ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut gak la.. tgk dia ngn yas mcm okey je.. takziah la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah.      
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list