Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7424
View
53
Reply

"Orang Lain Buat Masalah, Kita Yang Kena 'Setan" - Kecik Dihentam Sebab Shuk?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2021 11:59 AM | Show all posts |Read mode
Luahan patah hati isteri Shuk Sahar buat ke sekian kalinya sekali lagi menarik perhatian ramai termasuk bekas vokalis Hyper Act, Kecik.




Kredit foto: IG




Menariknya, Kecik atau nama sebenar Mohammad Fauzi Kamarudin juga pernah dikaitkan dengan skandal Shuk, Fara Salleh.


Berikutan itu, Kecik menciap kata-kata semangat buat isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah.













Kecik sebelum ini mendedahkan pernah menjalin hubungan dengan Fara dan mereka pernah tinggal serumah.


Namun, dia tidak kisah pengakua beraninya itu dipandang serong masyarakat kerana dia mahu orang ramai mengambil pengajaran daripada kisah silamnya.






















Kredit foto: Twitter




Pun begitu, masih ada yang salah faham mengenai pengakuannya dan menyerang Kecik di Instagram.







Kredit foto: Twitter/IG




Orang lain buat hal, tak pasal-pasal Kecik pula dicaci. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-1-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoyooo farah.. brp byk jantan tengok punai ko.. so far dah dua eko dah ngaku.. sian mak pak ko farah oii..q
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan kecik ni yg kecik atau .... yg kecik?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cubaan selitan limelight oleh acah bdk xpdn dgn kecik
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg fara ni penah on dgn bape ramai laki ekh.. Gila lahh, mcm mana family dia nak tutup muka agaknya.. Family shuk pun sama adoii gila dorang ni tak fikir family nak buat benda2 macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
attention seeker..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan: Ayoyooo farah.. brp byk jantan tengok punai ko.. so far dah dua eko dah ngaku.. sian mak pak ko farah oii..q

Sarah ada punai???{:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2021 12:04 PM
Ayoyooo farah.. brp byk jantan tengok punai ko.. so far dah dua eko dah ngaku.. sian mak pak ko fara ...

Pondan terbengkalai kah farah itu..kok ada punai?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambar Farah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 24-1-2021 01:09 PM
Pondan terbengkalai kah farah itu..kok ada punai?

Oic silap.. aku pggil yg hangpa ppggil cikki tu punai.. kalo hat lelaki kote.. sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 24-1-2021 01:09 PM
Sarah ada punai???{:childlike

Aku pggil cikki tuu punai.. hat lelaki kote
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 01:45 PM | Show all posts
But then again, ko pun menangguk di air keruh.
Nk curi jgk limelight kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cm pengextend kuda laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jointhecurse replied at 24-1-2021 02:04 PM
Muka cm pengextend kuda laaaa

kan? i pon pk gitu. dasar perampas
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jalang nyer bernm fara salleh nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
so kecik ni crett dalam fara ke cemana? katanyer gambar janin amik dari google. tapi proses crett tu ada ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku X paham btl si syuk ni. Bini dh ok, anak dh dua. Comel pulk tu. Masih lagi nk kejar apam balik basi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah farah itu penyanyi sebenar atau penyamar bersuara sumbang? Sila perdengarkan suara sebenar anda... Icsyvm
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bior le dia nk throwback .. smpi musnah kut kareer dia dek si parah itew tapi adan la uker sapa suruh mencelup perempuan psikosis
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo menangguk di air keruh kes yg melibatkan nama babi sondol, acik sokong je
Sila keluar lagi pengakuan jantan2 retis dungu lain yg pernah tesilap celup babi sondol neh lekaihhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list