Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10883
View
137
Reply

Selamatkan industri seni kita dari tibaiunta

[Copy link]

Author: Nozot    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-1-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Nozot at 23-1-2021 09:48 PM

Tadi lalu lalang igs terbaca pandangan acik sepit tentang tibaiunta dan dunia hiburan..bagi yang tak tahu apa itu maksud tibaiunta tu acik terangkan ikut kefahaman acik. tibaiunta maksudnya orang yang tak ada bakat seni lakonan atau nyanyian atau mengacara tapi tetap nak glams..anda rasa siapa artis tibaiunta yang terpaling di Malaysia..
IMG_20210123_210359.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-1-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap wartawan CARI take note
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kat twitter ada orang cakap Biduanita Kelly Azman adalah Sepitsiput. Benar kah?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 23-1-2021 09:32 PM
GegarVaganja replied at 23-1-2021 09:29 PM
kat twitter ada orang cakap Biduanita Kelly Azman adalah Sepitsiput. Benar kah?


entahla macam tidak sama sekali..tapi mungkin ya mungkin tidak..tapi sepit nie macam otai orang industri
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
tibaiunta terpaling nomor wahid di tanah air adalah ninjalopak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la takda bakatttttttttt... Jual producttttt..... Join pulakkkkkk zizang semanggggggg... Mmg jilake abessssss.... Ramaii foloweers sebab beliiiiiii.... Jilakee sgttt....
Stesen tv pulakkkk pantang tau ade instafemes or utubers famesss rating tingi... Laju ja nak amikkkkkkkk masuk dlm tv... Jilaka hanat abesss
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 23-1-2021 09:35 PM
tibaiunta terpaling nomor wahid di tanah air adalah ninjalopak

Tidak disangkal lagi. Juga adik beradik beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously folks. This is a concern.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2021 09:44 PM
Tidak disangkal lagi. Juga adik beradik beliau.

Lemak tengah gigih nak jadi model..gigih hari-hari tunjuk bersenam..masalahnya tak ada orang lain ke boleh jadi model yang muka eksotik..lemak juga dipilinya
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai tibaiunta rasanya tapi tiap kali muncul perkataan tibaiunta kenapa otak ni terus terfikirkan neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
betul kan. patutnya mana2 seleburiti yg penah buat benda bodoh kena gam gajah je terus! instapemes akaunnya di ban dan tak dibenarkan buka akaun baru 5 taon!
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 23-1-2021 09:47 PM
Lemak tengah gigih nak jadi model..gigih hari-hari tunjuk bersenam..masalahnya tak ada orang lain  ...

Setakat lemak jadi model kibas2 rambut menurun dari mama kentut nya.

Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 09:58 PM | Show all posts
family sskjp tu diorang mungkin tiru konsep keluarga utuber femes Indonesia, antaranya Halilintar kot namanya...satu family fofuler, dan setiap ahli keluarga ada channel utube sendiri...lebih kuranglah...tapi family sskjp ni...ermmm...malaslah nak komen sis
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-1-2021 09:25 PM
Harap wartawan CARI take note

I likeee..

Haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 23-1-2021 09:44 PM
Tidak disangkal lagi. Juga adik beradik beliau.

Kan.mmg padan gelaran kardashian budu tu. Sbb kardashian pn xde bakat ape.hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 10:05 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-1-2021 09:25 PM
Harap wartawan CARI take note

Yes.
Harap take note ye.
Lagi2 kalau keluarga kemut, atau keluarga sawang
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terlalu banyak nak dilistkan uols...
Malahan mgkin lagi byk dari artis yg tgh aktif skrg...
Nak buat macam mana, netizen sendiri main peranan angkat & bg perhatian kpd puak2 ni... Viral kerana benda bodoh pun dpt perhatian ye.. Janji viral..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-1-2021 09:55 PM
Setakat lemak jadi model kibas2 rambut menurun dari mama kentut nya.

kenapa tak perasan sebelum nie..sebab tak penting kot..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2021 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kirana_22 replied at 23-1-2021 10:05 PM
Terlalu banyak nak dilistkan uols...
Malahan mgkin lagi byk dari artis yg tgh aktif skrg...
Nak b ...

Betul..janji ada benda bodoh dan ada pengikut..conyoh cium ketiak suami n post kat ig..pekat bodoh dia tak boleh nak surih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2021 10:12 PM | Show all posts
acik sepit ni dulu forumer sini kan
udah resign ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list